kızlar suanda sarcoglu atv de evde olanlar acsınmontecim belki de enfeksiyon vardı ve soğan kürü söktü olabilir mi, ben de yapıcam ama nasıl yapıcam, bugün bir arkadaşım aradı saraçoğlunu izlemiş rezerv azlığı olan bir bayana önce soğan kürü sonra incir kürü demiş...
geçecek bu günler ve iştahın açılıp yemeye başladığında bu günleri özleyeceksin tatlımmmvaallaa kızlar ınanınn ac gezıyorum evde bırsey yıyemıormm severek yıyemıyorum dıyım daha dogrusuu
bence hamilelik belirtisi olabilir.su gibi akıntım var, göğüs ucumda kaşınıyo, sizce ne olabilir, hamilelikten hiç umudum yok ama çok yüksek fsh'yle tutmuş olabilir mi gerçekten.
inşallah gebelik vardır canım bu belirtilerin hepsi birbirine benziyor benimda aylardır regl öncesi su gibi akıntı ve göğüs hassasiyeti vardı ama hep fos çıktısu gibi akıntım var, göğüs ucumda kaşınıyo, sizce ne olabilir, hamilelikten hiç umudum yok ama çok yüksek fsh'yle tutmuş olabilir mi gerçekten.
hadı bakalım cnm hayırlısı olsun ınsallah esın ıcınde cok gecmıs olsunn.Kızlar :). Doktora gittim 18 17 16 mm üçtane yumurta varmış gayet iyiymiş. Eşimde ufak bi operasyom geçirdi eve gönderdi doktor inşallah boşa gitmiyecek bu ayda. 2gün sonra çatlatma iğnesi vurulcam
geçmiş olsun kuzuuum, Allah acil şifalar versin..Kızlar :). Doktora gittim 18 17 16 mm üçtane yumurta varmış gayet iyiymiş. Eşimde ufak bi operasyom geçirdi eve gönderdi doktor inşallah boşa gitmiyecek bu ayda. 2gün sonra çatlatma iğnesi vurulcam
inşallah yumiler bebiş olur. eşine de çok geçmiş olsun.Kızlar :). Doktora gittim 18 17 16 mm üçtane yumurta varmış gayet iyiymiş. Eşimde ufak bi operasyom geçirdi eve gönderdi doktor inşallah boşa gitmiyecek bu ayda. 2gün sonra çatlatma iğnesi vurulcam
canımm ben bılmıyorum ama hayıtı hamıleyken kullanmıs bulundummmyanı ögrenınce bırakktım ama kullandım hemde 1 ayArkadaşlar hayıt hap olarak da satılıyor bildiğim kadarıyla alıp kullanan var mı.. Ben Aslan pençesi içiyorum bir haftadır... Hayatı da denemek istiyorum eğer adet olursam kullanmaya başlıycam... Ama hamilelikte kullanılmıyormuş hayıt. Düşük yapıyormuş adetin ilk gününden ovulasyonun son gününe kadar kullanmayı düşünüyorum
Anladım Canım... İnşallah bende bir faydasını görürümcanımm ben bılmıyorum ama hayıtı hamıleyken kullanmıs bulundummmyanı ögrenınce bırakktım ama kullandım hemde 1 ay
ınsallah cnmAnladım Canım... İnşallah bende bir faydasını görürüm
bence hamilelik belirtisi olabilir.
Test alıp de neden mi. Çift çizgi göreme s Sen üzülürüm. En iyisi cuma gunu doktora gidince öğrenmek. Montenin dediği gibi fos çıkmasın sonra.inşallah gebelik vardır canım bu belirtilerin hepsi birbirine benziyor benimda aylardır regl öncesi su gibi akıntı ve göğüs hassasiyeti vardı ama hep fos çıktıhatta aylardır her ay hamileyim diye geziyordum ortalıkta...inşallah sende fos çıkmaz,bebişin vardır
canım naçizane fikrimi söylemek isterim sana,, bence işine bi süre daha devam etmen ve zihnini tamamen işine vermen , keşke şu benim işyeride açılsa da bende tamamen bişeylere kanalize etsem kendimi... belkide ben çalışmıyorum diye böle düşünüyorum.... ama en azından bebek fikrinden bir süreliğine tamamen uzaklaşman ve bu kez tamamen işine adapte olman için sölüyorum... tabiki karar senin .... ben 2 gün kursa gittim psikolojim yerine geldi.. umarım sağlıklı bir karar vermişsindir canm ...iyi hissetmiyorum çünkü artık isteğim terfi ya da daha fazla maaş değil,isteğim evde dinlenmek,spor yapmak, yüzmek, hobilerime vakit ayırmak..dolayısı ile benim için bi hoşluk olmadı... herkes kendini düşünüyor,adam diyor kendimi düşünerek seni bırakamam, senin gibisini bulamayacağımızı bildiğim için diyoreee beni kim düşünecek
bal tarcınılı macunu ymurtann catlayana kadar devam ett 12 gunu gecmesın süresii cnm adetındede sogan suyu etkılı oluyor dıye bılıorm sökülmesi açısından ama sımdılık sen macunlara devamm et evet suann hareketlenme olabılır yumurtalar buyuyordurrbrnh canım hayırlı akşamlar ben adetin 2.gununden itibaren çörekotu-bal-tarçın ve ayrıca aksuvital bal polen arısütü günde 2 defa sabah akşam mecitefendi hayıt suyu kullanıyorum ama hiç düzgün adet olamadım hep gün boyu 1 2 damla şeklinde oldum abartı olan bişey varmı sence bu arada sağ yumurtalığımda bi hareketlenme var dün hafif batma oldu büyüdüğünü hissediyorum bugün adetin 5.gunu kaç gün kullanayım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?