- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
sizin fsh amh kaçtı acaba?hamilesiniz umut olursunuz bize belki...bal tarcınılı macunu ymurtann catlayana kadar devam ett 12 gunu gecmesın süresii cnm adetındede sogan suyu etkılı oluyor dıye bılıorm sökülmesi açısından ama sımdılık sen macunlara devamm et evet suann hareketlenme olabılır yumurtalar buyuyordurr
amh hıc bakrmadım cnmsizin fsh amh kaçtı acaba?hamilesiniz umut olursunuz bize belki...
fsh kaçtı?tedaviyle mi hamile kaldınızamh hıc bakrmadım cnm
fsh 9.75 di ıkı ay klomen kullandım olmadı yumurta takıbıde yaptrmıstm ama olmadıı doktorumu degstrdım hsg ıstedı cektrdım doktorumm kendı halıne bıraktıı eve gönderdı bır kac ay dene dedı ıkıncı ayda hamıle kaldmfsh kaçtı?tedaviyle mi hamile kaldınız
Soğan suyu 2 kür yapmıştım artık çok tiksindim bu hayıt suyu da berbat yaa şifa niyetine diyip nefes almadan içiyorum bu ayda böyle geçsin bi daha testlerimi tekrarlatcam ama bu sefer devlet hastanesinde yaptırcambal tarcınılı macunu ymurtann catlayana kadar devam ett 12 gunu gecmesın süresii cnm adetındede sogan suyu etkılı oluyor dıye bılıorm sökülmesi açısından ama sımdılık sen macunlara devamm et evet suann hareketlenme olabılır yumurtalar buyuyordurr
bak hayıtıda duzenlı ıcersen faydasını görrsün onun cok degısık etkılerı var adetı duzene sokuyo hıc bısey ıcmesen sadece hayıt ıcsen yıne faydalıSoğan suyu 2 kür yapmıştım artık çok tiksindim bu hayıt suyu da berbat yaa şifa niyetine diyip nefes almadan içiyorum bu ayda böyle geçsin bi daha testlerimi tekrarlatcam ama bu sefer devlet hastanesinde yaptırcam
Senin değerlerin kaç canım benim yaşım 32 fsh 33 amh 0.11 diğerleride çorba gibi 1 tane 9 yasinda kızım var bu ay korunmayı bırakalı 4 sene oldufsh kaçtı?tedaviyle mi hamile kaldınız
inşallah bize de nasip olur...fsh 9.75 di ıkı ay klomen kullandım olmadı yumurta takıbıde yaptrmıstm ama olmadıı doktorumu degstrdım hsg ıstedı cektrdım doktorumm kendı halıne bıraktıı eve gönderdı bır kac ay dene dedı ıkıncı ayda hamıle kaldm
ınsallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsıninşallah bize de nasip olur...
Sağol canım cevabın için İnşallah düzene girer ben zaten düzenli oluyordum bu saraçoğlu küründen sonra 2 ay olmadım aradığımda içeride hormonları düzenlemeye çalışıyor demişlerdi içeride tadilat varmış anlayacağın bende tarlusal kullandım oldum 2 gün iyi geldi sonra bal tarçın kullanmaya başlayınca kesildi.bak hayıtıda duzenlı ıcersen faydasını görrsün onun cok degısık etkılerı var adetı duzene sokuyo hıc bısey ıcmesen sadece hayıt ıcsen yıne faydalı
hım bal tarcının kesıntı ypacagını sanmıyormm ama aradgnda dogru demısler anca hormonlar kendını duzenlıyor zaman lazmmSağol canım cevabın için İnşallah düzene girer ben zaten düzenli oluyordum bu saraçoğlu küründen sonra 2 ay olmadım aradığımda içeride hormonları düzenlemeye çalışıyor demişlerdi içeride tadilat varmış anlayacağın bende tarlusal kullandım oldum 2 gün iyi geldi sonra bal tarçın kullanmaya başlayınca kesildi.
yaşım 28 fsh 19 amh 0,14.sizin en azından kızınız var ne güzel.benim hiç yok 1,5 senedir uğraşıyorumSenin değerlerin kaç canım benim yaşım 32 fsh 33 amh 0.11 diğerleride çorba gibi 1 tane 9 yasinda kızım var bu ay korunmayı bırakalı 4 sene oldu
huhuhuuuu geldım mmm beybıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?