Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sizin fsh amh kaçtı acaba?hamilesiniz umut olursunuz bize belki...

fsh kaçtı?tedaviyle mi hamile kaldınız
fsh 9.75 di ıkı ay klomen kullandım olmadı yumurta takıbıde yaptrmıstm ama olmadıı doktorumu degstrdım hsg ıstedı cektrdım doktorumm kendı halıne bıraktıı eve gönderdı bır kac ay dene dedı ıkıncı ayda hamıle kaldm

Soğan suyu 2 kür yapmıştım artık çok tiksindim bu hayıt suyu da berbat yaa şifa niyetine diyip nefes almadan içiyorum bu ayda böyle geçsin bi daha testlerimi tekrarlatcam ama bu sefer devlet hastanesinde yaptırcam

bak hayıtıda duzenlı ıcersen faydasını görrsün onun cok degısık etkılerı var adetı duzene sokuyo hıc bısey ıcmesen sadece hayıt ıcsen yıne faydalı

bak hayıtıda duzenlı ıcersen faydasını görrsün onun cok degısık etkılerı var adetı duzene sokuyo hıc bısey ıcmesen sadece hayıt ıcsen yıne faydalı
Sağol canım cevabın için İnşallah düzene girer ben zaten düzenli oluyordum bu saraçoğlu küründen sonra 2 ay olmadım aradığımda içeride hormonları düzenlemeye çalışıyor demişlerdi içeride tadilat varmış anlayacağın bende tarlusal kullandım oldum 2 gün iyi geldi sonra bal tarçın kullanmaya başlayınca kesildi.

hım bal tarcının kesıntı ypacagını sanmıyormm ama aradgnda dogru demısler anca hormonlar kendını duzenlıyor zaman lazmm

Kızlarrrr selam.Dün adet oldum,erken geldi 2-3 gün.Bugünde hastaneye gittim yeniden hormon testleri yaptırdım.Eke bir baksanıza ilki 2 ay önceki sonuçlar ikincisi bugünkü...Aralıkta 18,93 çıkan fsh bugün 10,39 çıktı,gözlerime inanamıyorum.Pek anlamıyorum değerleri,bir baksanıza...

25/12/2015 09/02/2016
Estradiol 37 49
FSH 18,93 10,39
LH 6,61 2,74
TSH 3,11 2,35
Proaktin 3,53 5,95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…