Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

--------------------------25/12/2015 -----------------09/02/2016
Estradiol ------------------37-------------------------------49
FSH -----------------------18,93 --------------------------10,39
LH -------------------------6,61-----------------------------2,74
TSH ------------------------3,11 ----------------------------2,35
Proaktin------------------ 3,53 ----------------------------5,95

Böyle oldu mu ki

Ooo maşallah değerler baya değişmiş neler yaptın peki

ssüüper sonuclarnn cnm süperr

Ooo maşallah değerler baya değişmiş neler yaptın peki
Canım soğan kürü ile başladım 15 gün yaptım bitti,sonra arı sütü bal polen,hayıt suyu ve aslan pençesi sonra soğan kürü 2.aşama 7 gün o bitti tekrar hayıt suyu ve aslan pençesine başladım.Ayın 19 veya 20 sine doktordan randevu alacağım bakalım kistler ne oldu onları çok merak ediyorum.

süpperrr ben demiştim sana, her şey düzene girer diye tatlımmm

Sonuçlar çok güzel, bu kür ve takviyelere azim ve kararlılıkla devam etmek gerek gerçekten, tsh için birşey demişler miydi daha önce?

günaydın kızlar,ortam hareketli çok giremiyorummm,herkes iyidir umarımmm

bu arada benden bu ay ümidi olanlar ümitlerini yitirebilirler, gebelik testi yaptım, koca bir tek çizgiii, bu ay da negatif...ben biliyordum ama evde test bol olunca sıkıntıdan yapayım dedim

montecim yoğun tempo stres derken yumiler napsın? ama olacak inanıyorum...

yavruzlar dün düşündüm taşındım ayrılmaya kesin kararlıyım, ayrılıp 2-3 farklı doktor ile şu bebiş işine eğileyim diyorum..yaşım 40 a yaklaşıyor,bu dönemi de kaçırırsam sonra çok pişman olabilirim...iş her zaman var... bu arada eşimin iş yeri ayrılacağımı duyunca bana sosyal medya uzmanlığı teklifi göndermişler...freelance-evden çalışıp hem onlara destek olacağım hem de para kazanıp sigortamın yatacağı bir iş ...aslında onlar da beni çok istemişlerdi ama mesaili iş istemediğimi duyunca bu teklifi etmişler bu sabah..ben de neden olmasın dedimmm

değerler süpper maşallah, şimdi şöyle devam edeceksin, hayıt ve aslanpençesi bırakılacak ki fsh serbest kalıp yumileri geliştirsin... bugünden itibaren ovulasyona kadar tatlım, arısütü-bal-polen... bal-çörekotu-tarçın karışımlarına devam edilecekkkk..sabah + akşam... prolaktinde sıkıntı yok ama incir yeme , kontrollü olmana rağmen baksana 2 birim artmış bile...çok sinsi bu prolaktin hemen fırlamasın

Bu süper bir teklifmiş bence valla kesin düşün canım kesin.

Canım no_name_ 'im bunlara vesile oldun Allah senden razı olsun.Ben ne bilirdim tüm bunları?

Canım no_name_ 'im bunlara vesile oldun Allah senden razı olsun.Ben ne bilirdim tüm bunları?
Allah senden de razı olsun kuzummm,ne yaptım kiiii!!!! o senin başarın ve azmin,ben sana söz vermiştim her şey düzene girecek,inan bana demiştimmm,hiç sözümü unutmam ben

Canım süper bir teklif. bence kaçırma.

canım değerlerin çok güzel. inşallah hep bu şekilde devam eder. kendini o kadar boşuna yıpratmışsın.

canım değerlerin çok güzel. inşallah hep bu şekilde devam eder. kendini o kadar boşuna yıpratmışsın.
Sağolsun doktor bir dövmediği kaldı beni biliyorsun.Hiçbir şey olmaz dedi gönderdi beni.

Canım peki hayıt ve aslan pençesini ne kadar süre kullanmaya devam edebiliriz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…