sürekli kullanacaz tatlım ama ara vereceğiz, adet bitiminden ovulasyona kadar içilmeyecek mesela ve sonra ovulasyondan sonra tekrar içilecekCanım peki hayıt ve aslan pençesini ne kadar süre kullanmaya devam edebiliriz acaba?
onlar hep öyle kuzum sen ne bakıyorsun doktorlara,ben en başta söyledim sana,boşver doktoru dedimmmSağolsun doktor bir dövmediği kaldı beni biliyorsun.Hiçbir şey olmaz dedi gönderdi beni.
Adama bak ya.Be adam tamam sonuçlar böyle de ne yapılabilir?İnsanların doktorları onlara ilaç veriyor,tedavi ediyor,moral veriyor.Bu direk bitirdi beni yani.ne güzel dr ların ağzından böyle şeyleri duyup ayrılmak bence.
bak yaaaa!!! sen niye geçmişe gidip takıldın yine bu mevzuyaaa???? unut artık!!! bak yine yükselecek değerlerin!!!Adama bak ya.Be adam tamam sonuçlar böyle de ne yapılabilir?İnsanların doktorları onlara ilaç veriyor,tedavi ediyor,moral veriyor.Bu direk bitirdi beni yani.
Ben hayıt ve aslan pençesini adet bitene kadar içeyim sonra bırakayım.Ovulasyondan sonra yine başlayayım o zaman.Di mi?sürekli kullanacaz tatlım ama ara vereceğiz, adet bitiminden ovulasyona kadar içilmeyecek mesela ve sonra ovulasyondan sonra tekrar içilecek
Ama görsen nasıl gizli saklı yaptırıyorum bugün tahlilleri,doktor orada yabak yaaaa!!! sen niye geçmişe gidip takıldın yine bu mevzuyaaa???? unut artık!!! bak yine yükselecek değerlerin!!!
ben sabah ve akşam yemeğinden önce aç karna yaptım canım...cezvede 5 dk kaynat,içarkadaşlar çalışan biri soğan suyu kürünü nasıl yapabilir? öğlen ve akşam yemeklerinden önce diyor ama taze hazırlanacak diyor
Canım hormon ilacı kullanmak çok mu iyi? değerlerin güzel olduğu için gerek duymamıştır bence. benim değerlerim güzel olsa hiç kullanmam.Adama bak ya.Be adam tamam sonuçlar böyle de ne yapılabilir?İnsanların doktorları onlara ilaç veriyor,tedavi ediyor,moral veriyor.Bu direk bitirdi beni yani.
adetin 3.günü falan bırak bence... yumiler rahat rahat gelişsinBen hayıt ve aslan pençesini adet bitene kadar içeyim sonra bırakayım.Ovulasyondan sonra yine başlayayım o zaman.Di mi?
Yok tatlım değerlerim ona göre kötüyken göndermişti beni,değerler kötü yapacak birşey yok diye.Canım hormon ilacı kullanmak çok mu iyi? değerlerin güzel olduğu için gerek duymamıştır bence. benim değerlerim güzel olsa hiç kullanmam.
Tamam canım.adetin 3.günü falan bırak bence... yumiler rahat rahat gelişsin
tatlım dr diplomayı nerden almış? nasıl bir dr öyle o? bence değerlerin gayet güzel. benim değerleri görse bana da sen kesin menapozdasın der.Yok tatlım değerlerim ona göre kötüyken göndermişti beni,değerler kötü yapacak birşey yok diye.
benim mide hassas, sabah yapsam öğlen içsem etkisi olmaz mı acep?ben sabah ve akşam yemeğinden önce aç karna yaptım canım...cezvede 5 dk kaynat,iç
bence sabah dene, midene zarar olacak olursa öğlen içersin.benim mide hassas, sabah yapsam öğlen içsem etkisi olmaz mı acep?
cnm ben akşamm yemekten önce bir de yatmadan önce içiyordum etkisi değişmez.zaten saraçoğlu mesela ramazanda kürleri öyle yapın diyordu.ben de çalıştığım için öyle yapmıştım...benim mide hassas, sabah yapsam öğlen içsem etkisi olmaz mı acep?
kesinlikle olmaz tatlım saraçoğlu üstüne basa basa söylüyor yapıp hemen içeceksiniz,soğan bekletilmez diyor... sabah yapıp öğleye kadar bekletip içmemelisinbenim mide hassas, sabah yapsam öğlen içsem etkisi olmaz mı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?