Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Adama bak ya.Be adam tamam sonuçlar böyle de ne yapılabilir?İnsanların doktorları onlara ilaç veriyor,tedavi ediyor,moral veriyor.Bu direk bitirdi beni yani.
bak yaaaa!!! sen niye geçmişe gidip takıldın yine bu mevzuyaaa???? unut artık!!! bak yine yükselecek değerlerin!!!

sürekli kullanacaz tatlım ama ara vereceğiz, adet bitiminden ovulasyona kadar içilmeyecek mesela ve sonra ovulasyondan sonra tekrar içilecek
Ben hayıt ve aslan pençesini adet bitene kadar içeyim sonra bırakayım.Ovulasyondan sonra yine başlayayım o zaman.Di mi?

arkadaşlar çalışan biri soğan suyu kürünü nasıl yapabilir? öğlen ve akşam yemeklerinden önce diyor ama taze hazırlanacak diyor

STRESSS YOOOKKK, SABIR VARRR, SÜKUNET VARRR,
CAN SIKMAK YOKKK!!! NE DİYOR EGE ASYA nın anneciği,fıkır fıkır,kıpır kıpır olun diyorrr,öyle olacağız..ellerinden öperim bu arada, Allah sağlıklı uzuun ömürler nasip etsin inşallahhhh

Adama bak ya.Be adam tamam sonuçlar böyle de ne yapılabilir?İnsanların doktorları onlara ilaç veriyor,tedavi ediyor,moral veriyor.Bu direk bitirdi beni yani.
Canım hormon ilacı kullanmak çok mu iyi? değerlerin güzel olduğu için gerek duymamıştır bence. benim değerlerim güzel olsa hiç kullanmam.

Canım hormon ilacı kullanmak çok mu iyi? değerlerin güzel olduğu için gerek duymamıştır bence. benim değerlerim güzel olsa hiç kullanmam.
Yok tatlım değerlerim ona göre kötüyken göndermişti beni,değerler kötü yapacak birşey yok diye.

idrar yolları enfeksiyonu oldum sanırım. bu ay benim enfeksiyon ayı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…