Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

brnh bernuşum yakalayamadım bugün seni,neredesin şekerimmmm, ben bugün idrar testi yaptım kocaman tombul bir tek çizgi çıktııı
benn burdayım cnm bırı bnm yoklugumu ne zaman fark edıcek dıye beklıyrum
testmı yaptınn hayırlısı olsun canım yaa ne dıyeyımm en kısa zamanda doktora gtmenı ıstıorm senın doktorun verdıgı 3 ay oldu artk

LİSTEMİZ BU ŞEKİLDE KALACAKTIR KIZLAR, KİMSE DEĞERLERİMİZİ BİLMEYECEK!
KİMSE BİZİM TOPİKTEKİİ GÜZELLERİMİZİ ÜZEMEZ...DONASYON ÖNERİSİ İLE ÖZELDEN MESAJ YAZAN ŞARLATANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ, CANINIZI SIKMAYINIZZZZZ...................

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ....................................................................................... ........................... hamiş
G gulbil10 ..................................................................................................................16.12.2015
N nisanok .................................................................................................................29.12.2015
sekerpancari ..........................................................................................................06.02.2016
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
@mavera49............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????

evet tatlım şu işleri bi yoluna koyayım aybaşından itibaren 1 değil 3 doktora gidecem, biri yumi takip etsin diğeri aşılasın,diğeri allasın pullasın..bilemiyorum artık ne halt ederler benimle

kızım sen ne alıngan, ne kırılgan oldun bebişim..geçmiş köşeye yokluğu farkedilsin diye bekliyormuşşş, ben senin yokluğunu her an hissediyorum şekerim benimmm, ama ben her an olamıyorum,tam bir şey yazacağım biri geliyor şak diye kapatıyorum siliniyor her şey falan....

idrar testinde çıkmayabilir. acele hüküm verme. idrar testi için daha erken tatlım.
regle son 3 gün kuzum, olsaydı çıkardı bence... zaten laboquick marka acayip bir şey o da, test gibi değil de kağıt parçası,anlamadım ne olduğunuda,sinir bozucu bir şey..ovulasyon testlerinin yanında hediye gelmişti...

hahahhaaa bak sen smdı böyle yazınca gulesımm geldıı ' gecmmıs köşeye yoklugum farkedılsn dıye beklıyosun ' lafıı aynenn azcık alınganım bu aralaar
bu arada beybisi kesınlıkle doktora gt catlatmaa ıgnesı yapr tam anı yakalatrlar sana

sen hep gül emi tatlışım benim,alınma bizlere, hepimiz dertli ve kederliyiz bizi en iyi sen anlarsın...

gidecem tatlım artık çatlatır mı patlatır mı ne yapar bilemem, bir kaç yedek doktor bulup hepsini gezeceğim

canım idrar testi herkeste aynı değil. bazısında adete bir hafta kala çıkıyor bazısında da günü geçtikten bir hafta sonra çıkıyor. daha senin hamişlik yok demen için çok erken. kırmızıları görmediğin sürece ihtimal hep vardır. umutlanma ama karamsar da olma.

ayy canm benm sende hep gül insallah
evet cnm artık su doktor ısını ele alma vaktın geldıı alanında ıyı olanları arastrr ele

popüler üye olmak zor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…