benn burdayım cnm bırı bnm yoklugumu ne zaman fark edıcek dıye beklıyrumbrnh bernuşum yakalayamadım bugün seni,neredesin şekerimmmm, ben bugün idrar testi yaptım kocaman tombul bir tek çizgi çıktııı
idrar testinde çıkmayabilir. acele hüküm verme. idrar testi için daha erken tatlım.brnh bernuşum yakalayamadım bugün seni,neredesin şekerimmmm, ben bugün idrar testi yaptım kocaman tombul bir tek çizgi çıktııı
evet tatlım şu işleri bi yoluna koyayım aybaşından itibaren 1 değil 3 doktora gidecem, biri yumi takip etsin diğeri aşılasın,diğeri allasın pullasın..bilemiyorum artık ne halt ederler benimlebenn burdayım cnm bırı bnm yoklugumu ne zaman fark edıcek dıye beklıyrum
testmı yaptınn hayırlısı olsun canım yaa ne dıyeyımm en kısa zamanda doktora gtmenı ıstıorm senın doktorun verdıgı 3 ay oldu artk
regle son 3 gün kuzum, olsaydı çıkardı bence... zaten laboquick marka acayip bir şey o da, test gibi değil de kağıt parçası,anlamadım ne olduğunuda,sinir bozucu bir şey..ovulasyon testlerinin yanında hediye gelmişti...idrar testinde çıkmayabilir. acele hüküm verme. idrar testi için daha erken tatlım.
hahahhaaa bak sen smdı böyle yazınca gulesımm geldıı ' gecmmıs köşeye yoklugum farkedılsn dıye beklıyosun ' lafıı aynenn azcık alınganım bu aralaarevet tatlım şu işleri bi yoluna koyayım aybaşından itibaren 1 değil 3 doktora gidecem, biri yumi takip etsin diğeri aşılasın,diğeri allasın pullasın..bilemiyorum artık ne halt ederler benimle
kızım sen ne alıngan, ne kırılgan oldun bebişim..geçmiş köşeye yokluğu farkedilsin diye bekliyormuşşş, ben senin yokluğunu her an hissediyorum şekerim benimmm, ama ben her an olamıyorum,tam bir şey yazacağım biri geliyor şak diye kapatıyorum siliniyor her şey falan....
sen hep gül emi tatlışım benim,alınma bizlere, hepimiz dertli ve kederliyizhahahhaaa bak sen smdı böyle yazınca gulesımm geldıı ' gecmmıs köşeye yoklugum farkedılsn dıye beklıyosun ' lafıı aynenn azcık alınganım bu aralaar
bu arada beybisi kesınlıkle doktora gt catlatmaa ıgnesı yapr tam anı yakalatrlar sana
canım idrar testi herkeste aynı değil. bazısında adete bir hafta kala çıkıyor bazısında da günü geçtikten bir hafta sonra çıkıyor. daha senin hamişlik yok demen için çok erken. kırmızıları görmediğin sürece ihtimal hep vardır. umutlanma ama karamsar da olma.regle son 3 gün kuzum, olsaydı çıkardı bence... zaten laboquick marka acayip bir şey o da, test gibi değil de kağıt parçası,anlamadım ne olduğunuda,sinir bozucu bir şey..ovulasyon testlerinin yanında hediye gelmişti...
ayy canm benm sende hep gül insallahsen hep gül emi tatlışım benim,alınma bizlere, hepimiz dertli ve kederliyizbizi en iyi sen anlarsın...
gidecem tatlım artık çatlatır mı patlatır mı ne yapar bilemem, bir kaç yedek doktor bulup hepsini gezeceğim
iyiyizz cnm sen naslsn hosgeldınNasılsıniz arkadaşlar korku ve endişe ile haftaya çarşambayı bekliyorum. Sizin ve kendim için bol bol dua ediyorum :)
popüler üye olmak zor canım...hahahhaaa bak sen smdı böyle yazınca gulesımm geldıı ' gecmmıs köşeye yoklugum farkedılsn dıye beklıyosun ' lafıı aynenn azcık alınganım bu aralaar
bu arada beybisi kesınlıkle doktora gt catlatmaa ıgnesı yapr tam anı yakalatrlar sana
hahahhaytt cnm aynennpopüler üye olmak zor canım...
hahhahamontecim bizde bir gün popüler üye olursak bir köşeye çekilip yokluğumuz fark edilsin diye bekleriz
İşten ancak vakit bulabildim bugün mide bulantısı baya var. Sen nasılsın cnmiyiyizz cnm sen naslsn hosgeldın
eeh bende ıdare edıorm cnm ya mıde bulantısı aclıktan oluyo bnm hem acım hmde yemek ıstemıorm arada kaldmİşten ancak vakit bulabildim bugün mide bulantısı baya var. Sen nasılsın cnm
yapalım bebeğim de biz hiç bir zaman bernuşun popülaritesine ulaşamayızzzmontecim bizde bir gün popüler üye olursak bir köşeye çekilip yokluğumuz fark edilsin diye bekleriz
Geçmiş olsun, hamişlerin değerlerini çok merak ediyorum ben, sizin yaş ve fsh kaçtı? amh bakılmış mıydı? ilk gebelik mi?İşten ancak vakit bulabildim bugün mide bulantısı baya var. Sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?