Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kesinlikle olmaz tatlım saraçoğlu üstüne basa basa söylüyor yapıp hemen içeceksiniz,soğan bekletilmez diyor... sabah yapıp öğleye kadar bekletip içmemelisin
Canım umarım işini değiştirebilirsin. Ben cuma günü doktora gidicem fsh 132 çok yüksek ya benim adet olmadım. Su gibi akıntım var hep ve kasıklarım hafif hafif sancıyo. Umarım iltihap değildir. Sen bana doktordan sonra kürleri anlatır mısın ne yapmam gerekiyo, ne içmeye başlayayım, ilaç verirse belki adet olurum. Sen tecrübelisin ya hiç bilgim yok nasıl yapıcam kürleri bilmiyorum.

Geçmiş olsun, hamişlerin değerlerini çok merak ediyorum ben, sizin yaş ve fsh kaçtı? amh bakılmış mıydı? ilk gebelik mi?
Benim yaş 28 amh bakılmadi fsh ta çok yüksek değildi değerlerim nasıl sizce diye sormak için yazdım başlığa ve abonesi oldum buranın :) 2. Hamileligim ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok korkuyorum...

inşallah ama umudum yok kuzum,bu ay beklentim yok hiç,regl öncesi tatlı krizim bile başladı

tamam canım git gel ne diyecek bakalım ona göre kür ayarlarız,merak etme sen

Canım sağolasın inan araya tatil girdi kayınvalıdem ler bizdeydi sonra biz gittik vs derken uzak kaldım baya ama inan her zaman duamdasiniz :) insan görmediği insanları özler mi inanın özledim
canım yaaa,Allah kabul etsin, özlüyoruz seni,merak ediyoruz,sen yine çok kopma,ara sıra gel bilgilendir bizi,ama yarını mutlaka anlat bize,yarın heyecanla bekleriz seni..hiç korkma bu sefer her şey çok güzel olacak,sağlıkla kucağına alacaksın bebişini :)

Allah razı olsun cnm kontrolüm haftaya çarşamba. İnş duyarız kalp atisini :) seviliyorsun

insanın hayatta olmasını istediği yada beklediği şeyler hiç beklemediği zamanda gerçekleşir. inşallah hamişsindir.
keşke tatlım ama değil, 2 güne kadar yazarım kırmızı kartı yedim diye olsun günler torbaya mı girdi,bir dahaki aya bakarız artık

içini ferah tut. her zaman aynı şeyler olacak diye birşey yok canım. rabbim kaybettiğin bebişinin ömrünü bu bebişine versin inşallah. bizler için de bolca dua et. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.

Ben demiştim daha önce 2. Denemede klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım o yüzden umutluyum bu ay diye... oyle de oldu çok sukur rabbime ama ilişki az olunca korkmuştum. Şimdi kalp atisini duyamazsam ilk bebeğim gibi kaybedersem diye korkuyorum. Kürtaj çok yıpratıcı oluyor ve sonrası. ..
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile kucağımıza olmayı nasip etsin inş bebislerimizi. ..

Her zaman duamdasiniz canım emin ol... Rabbim tez zamanda hayırlısı ile bebeklerimizi nasip etsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…