Canım umarım işini değiştirebilirsin. Ben cuma günü doktora gidicem fsh 132 çok yüksek ya benim adet olmadım. Su gibi akıntım var hep ve kasıklarım hafif hafif sancıyo. Umarım iltihap değildir. Sen bana doktordan sonra kürleri anlatır mısın ne yapmam gerekiyo, ne içmeye başlayayım, ilaç verirse belki adet olurum. Sen tecrübelisin ya hiç bilgim yok nasıl yapıcam kürleri bilmiyorum.kesinlikle olmaz tatlım saraçoğlu üstüne basa basa söylüyor yapıp hemen içeceksiniz,soğan bekletilmez diyor... sabah yapıp öğleye kadar bekletip içmemelisin
ayy canlarmm benmmm benı sızler var ettınızyapalım bebeğim de biz hiç bir zaman bernuşun popilaritesine ulaşamayızzz
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz inşallahNasılsıniz arkadaşlar korku ve endişe ile haftaya çarşambayı bekliyorum. Sizin ve kendim için bol bol dua ediyorum :)
Benim yaş 28 amh bakılmadi fsh ta çok yüksek değildi değerlerim nasıl sizce diye sormak için yazdım başlığa ve abonesi oldum buranın :) 2. Hamileligim ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok korkuyorum...Geçmiş olsun, hamişlerin değerlerini çok merak ediyorum ben, sizin yaş ve fsh kaçtı? amh bakılmış mıydı? ilk gebelik mi?
inşallah ama umudum yok kuzum,bu ay beklentim yok hiç,regl öncesi tatlı krizim bile başladıcanım idrar testi herkeste aynı değil. bazısında adete bir hafta kala çıkıyor bazısında da günü geçtikten bir hafta sonra çıkıyor. daha senin hamişlik yok demen için çok erken. kırmızıları görmediğin sürece ihtimal hep vardır. umutlanma ama karamsar da olma.
Canım sağolasın inan araya tatil girdi kayınvalıdem ler bizdeydi sonra biz gittik vs derken uzak kaldım baya ama inan her zaman duamdasiniz :) insan görmediği insanları özler mi inanın özledimcanım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
işttee bnm baslamamısstı ordan azcık şüphelenmstm de heralde cnm ıstemıo demıstıminşallah ama umudum yok kuzum,bu ay beklentim yok hiç,regl öncesi tatlı krizim bile başladı
tamam canım git gel ne diyecek bakalım ona göre kür ayarlarız,merak etme senCanım umarım işini değiştirebilirsin. Ben cuma günü doktora gidicem fsh 132 çok yüksek ya benim adet olmadım. Su gibi akıntım var hep ve kasıklarım hafif hafif sancıyo. Umarım iltihap değildir. Sen bana doktordan sonra kürleri anlatır mısın ne yapmam gerekiyo, ne içmeye başlayayım, ilaç verirse belki adet olurum. Sen tecrübelisin ya hiç bilgim yok nasıl yapıcam kürleri bilmiyorum.
ben diyorum bu ay monte yine fos diye,siz bana inanmıyorsunuzzzişttee bnm baslamamısstı ordan azcık şüphelenmstm de heralde cnm ıstemıo demıstım
Bende bisküvi yiyorum bugün yemek istemiyor cnmeeh bende ıdare edıorm cnm ya mıde bulantısı aclıktan oluyo bnm hem acım hmde yemek ıstemıorm arada kaldm
canım yaaa,Allah kabul etsin, özlüyoruz seni,merak ediyoruz,sen yine çok kopma,ara sıra gel bilgilendir bizi,ama yarını mutlaka anlat bize,yarın heyecanla bekleriz seni..hiç korkma bu sefer her şey çok güzel olacak,sağlıkla kucağına alacaksın bebişini :)Canım sağolasın inan araya tatil girdi kayınvalıdem ler bizdeydi sonra biz gittik vs derken uzak kaldım baya ama inan her zaman duamdasiniz :) insan görmediği insanları özler mi inanın özledim
Allah razı olsun cnm kontrolüm haftaya çarşamba. İnş duyarız kalp atisini :) seviliyorsuncanım yaaa,Allah kabul etsin, özlüyoruz seni,merak ediyoruz,sen yine çok kopma,ara sıra gel bilgilendir bizi,ama yarını mutlaka anlat bize,yarın heyecanla bekleriz seni..hiç korkma bu sefer her şey çok güzel olacak,sağlıkla kucağına alacaksın bebişini :)
insanın hayatta olmasını istediği yada beklediği şeyler hiç beklemediği zamanda gerçekleşir. inşallah hamişsindir.inşallah ama umudum yok kuzum,bu ay beklentim yok hiç,regl öncesi tatlı krizim bile başladı
keşke tatlım ama değil, 2 güne kadar yazarım kırmızı kartı yedim diyeinsanın hayatta olmasını istediği yada beklediği şeyler hiç beklemediği zamanda gerçekleşir. inşallah hamişsindir.
içini ferah tut. her zaman aynı şeyler olacak diye birşey yok canım. rabbim kaybettiğin bebişinin ömrünü bu bebişine versin inşallah. bizler için de bolca dua et. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.Benim yaş 28 amh bakılmadi fsh ta çok yüksek değildi değerlerim nasıl sizce diye sormak için yazdım başlığa ve abonesi oldum buranın :) 2. Hamileligim ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok korkuyorum...
ayy cnm saol bn bu tarz resımlerı ve kadın figürü içeren tabloları cok sevıormkız bernuşşş,brnh profil foton ne güzelmiş...1001 gece masallarındaki prensesler gibiiiii
inşallah kuzum. sende bize çok yakında müjdeli haber vereceksin. benim içime doğuyor.keşke tatlım ama değil, 2 güne kadar yazarım kırmızı kartı yedim diyeolsun günler torbaya mı girdi,bir dahaki aya bakarız artık
Her zaman duamdasiniz canım emin ol... Rabbim tez zamanda hayırlısı ile bebeklerimizi nasip etsin bize inşallahiçini ferah tut. her zaman aynı şeyler olacak diye birşey yok canım. rabbim kaybettiğin bebişinin ömrünü bu bebişine versin inşallah. bizler için de bolca dua et. hamişlerin duası çabuk kabul olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?