Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canımcım evet devlet 3 hak veriyor.bende 2 hakkımı devlette kullandım ve gerçekten oldukça cüzi fiyatlar ödedim.ilaçlar bile 2000 tutarken mesela raporluda 1000 tutuyor ki bu çok iyi bir rakam.ama devlette embriyolog ve lab. gerçekten çok sorunlu.eski sistemler v.s. özel kliniklerin bir çoğundada ne yazıkki devletten aldığımız rapor geçerli olmuyor.özel kliniklerde ilgi alaka çok sistemler yeni. (en azından bir çoğunda) tabii her zaman konuştuğumuz gibi bunu ticarete dökenlerde çook.

3 yıl benim için çok uzun bir süre. ben evleneli daha 6 ay oldu. 2.5 yıl daha beklemem demek bu işi unutmam demek
tüp bebek forumunda 1,5 yıllık evli olan biri bu konuda bir şeyler paylaşmıştı, o forumdakiler daha iyi biliyor son düzenlemeleri

canım çok saol hepimiz inşallah tez zamanda veririz güzel haberleri birbirimize....

hayıt için tatlım adet öncesi 2-3 gün öncesinde başlayıp adetin 3.gününe kadar içelim diyorum ben,sabah akşam günde 2 kez,sonra fsh ı serbest bırakmalıyız ki yükselip yumileri geliştirebilsin..bu fsh ın adet döneminde düşük olması gerekiyor sanırım...

senin içine doğan şeyleri çok sevdim :) aslında tedavi başında genelde böylede işte iğnelere cevap olmuyor pek, bakalım bizi nasıl maceralar bekliyor bu sefer
hormon değerlerin iyi olduğundan bence iğnelere cvp verir. benim hormon değerlerim iyi olmadığından sanırım iğnelere cvp vermedi.

canııım,tedavin hayırlı,uğurlu,bebişli olsun inşallah bu sefer

haklısın canım, doğru olanı yapıyorsun..hem en az 3 yıl evlilik şartı varmış

3 yıl benim için çok uzun bir süre. ben evleneli daha 6 ay oldu. 2.5 yıl daha beklemem demek bu işi unutmam demek
kızlar bizim bir teşhisimiz var sonuçta.develt hastanesinde konseye giriyorsunuz. fsh, amh,rahim filmi,spermiogram gibi sonuçlara bakılıp tüp bebek için rapor çıkartılmasına karar veriliyor.o şartlar daha çok sebepsiz infertilite için.yoksa bende ilk tüp bebek tedavimde 3 senelik evli değildim.

hormon değerlerin iyi olduğundan bence iğnelere cvp verir. benim hormon değerlerim iyi olmadığından sanırım iğnelere cvp vermedi.
yaa bugün fsh 3,5 mu ne çıkmış ama tam sökülme olmadı.bakalım ben umutluyum opuya kadar belli olmuyor çünkü..2 diye girip 6 ile çıktığım opum var.

hayıt aslan pençesi yaparak mı bu sonuç acep?
canım ben takviye alıyorum bitkisel kür yapamıyorum. hayıt ı da düzenli olmamakla birlikte agnucaston denilen hap şekliyle kullandım.onun dışında zaten dhea, melatonin, koenzim,omega 3 ve arı sütü bal polen kullanıyorum.
şöyle bir baktımda daha ne olsun

yaa bugün fsh 3,5 mu ne çıkmış ama tam sökülme olmadı.bakalım ben umutluyum opuya kadar belli olmuyor çünkü..2 diye girip 6 ile çıktığım opum var.
fsh değerin de çok güzelmiş. kaliteli yumiler elde edilmesi için çok güzel bir değer bence. ben bu defa senden çok umutluyum. ikiz bile olabilir.

arısütü bal polen hangi markaya güvendin acep ben bi haziran ayında kullanmıştım 15 gün boğazımı yakıyordu bi daha yemem dedim ama aylar sonra anladım ki bu işte en önemlisi arı sütü imiş

fsh değerin de çok güzelmiş. kaliteli yumiler elde edilmesi için çok güzel bir değer bence. ben bu defa senden çok umutluyum. ikiz bile olabilir.
biliyormusun hiç 2 embriyom olmadı.2 tedavidede tekti..o yüzden ikiz tekiz gelsinde başımın üstünde yeri var hepimiz gibi.
ama ikiz olursa bu ısıracak daha çok totiş demek

biliyormusun hiç 2 embriyom olmadı.2 tedavidede tekti..o yüzden ikiz tekiz gelsinde başımın üstünde yeri var hepimiz gibi.
ama ikiz olursa bu ısıracak daha çok totiş demek
ama daha önceki tedavilerinin öncesinde bu kadar takviye almamışsındır ve hormon değerlerin bu kadar güzel değilmiştir belki de. bu defa bakarsın5-6 tane embriyon olur. ikiz, üçüz, dördüz, beşiz... ne güzel minnaklar...

arısütü bal polen hangi markaya güvendin acep ben bi haziran ayında kullanmıştım 15 gün boğazımı yakıyordu bi daha yemem dedim ama aylar sonra anladım ki bu işte en önemlisi arı sütü imiş
canım arı sütümü marmaristen aldım.daha doğrusu ordaki bir balcıdan elticim yolladı sağolsun.bundan öncede aydından bir balcıdan alıyordum. o bitti.o da üniversiteden lisanslıydı.polenide ordan aldım.o balcımda arı sütü kalmadığından bende eltimden rica ettim.o yolladı.poleni çok almışım ye ye bitmiyor zaten.birde öğürerek yiyorum.polen çok kötü bal falan kar etmiyor.
ama eğer bulamasaydım for....... diye bir markanın arı sütü hapları, hatta amayaa da kullanıyor. ya da çok meşhur eğriçayır markası.onu alırdım diye düşünüyorum.tavsiye ederim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…