- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
evet doğru bu kadar takviye ilk kullanıyorum..hani sınırları zorlamak böyle bişey galiba.....ooooooooama daha önceki tedavilerinin öncesinde bu kadar takviye almamışsındır ve hormon değerlerin bu kadar güzel değilmiştir belki de. bu defa bakarsın5-6 tane embriyon olur. ikiz, üçüz, dördüz, beşiz...ne güzel minnaklar...
mutluluk senin için çok yakında inşallah canım.evet doğru bu kadar takviye ilk kullanıyorum..hani sınırları zorlamak böyle bişey galiba.....ooooooootadından yenemz
hepimiz için çok yakın olsun inşallahhhh.kendim için dilediklerimin aynısını sizler içinde diliyorum hep ve her zamanmutluluk senin için çok yakında inşallah canım.
amin canım.hepimiz için çok yakın olsun inşallahhhh.kendim için dilediklerimin aynısını sizler içinde diliyorum hep ve her zaman
hahahahaa burdayımm cnmm burdayımay bizim bu güzeller güzeli annemizzzz,bernuşumuz nerede acabaaaa, son 1 saattir göremiyorum, yine nerelere kayboldu acabaaaa, aman pek merak ediyorum kuzumuuu, yine köşelerde mi bekliyor acaba benim yokluğumu kim farkedecek diyeee, neredesin kuzuuumbrnh
hemen çıkıyorsun maşallah adın geçince güzellikhahahahaa burdayımm cnmm burdayım
anlat bakayım nasıl geçiyor hamişlikkkk? yeğenimiz büyüyor mu,tekme atıyor mu annesihahahahaa burdayımm cnmm burdayım
tatlım o yokluğunun farkedilmesini bekliyor.hemen çıkıyorsun maşallah adın geçince güzellik
ama bernuşum burada olmasa da ben onu içimde yaşatıyoruuuum, kıyamam ben ona hassas kantar gibi oldu, hormonları tavan yapmıştır tabi taze anneşimizintatlım o yokluğunun farkedilmesini bekliyor.
hemen çıkıyorsun maşallah adın geçince güzellik
teldeydımm kızlarr :d aynen azcık haasasıyetım var gecen gun sıze demedım yok yere hungur hungur agladm gözlerm şişti aglamakdannama bernuşum burada olmasa da ben onu içimde yaşatıyoruuuum, kıyamam ben ona hassas kantar gibi oldu, hormonları tavan yapmıştır tabi taze anneşimizinbrnh
canımsın yaa ama çok normal bunlar, darısı başımıza inşalllahhhhhteldeydımm kızlarr :d aynen azcık haasasıyetım var gecen gun sıze demedım yok yere hungur hungur agladm gözlerm şişti aglamakdanntv ızlıodm
ınsallah cnm ınsallhcanımsın yaa ama çok normal bunlar, darısı başımıza inşalllahhhhh
olabılır cnm bu arada kürlerde bozuo dengelemek ıcın o hormonu ordan alıyor oraya verıyor indiriyor düşürüyor gunlerı değişioregl ağrıları yoğunlaştı erken gelecek sanırım bu aysabaha kalmaz gelir... soğan suyu mu erken getirecek acaba? bilginiz var mı kızlar
benim erken getirmişti.regl ağrıları yoğunlaştı erken gelecek sanırım bu aysabaha kalmaz gelir... soğan suyu mu erken getirecek acaba? bilginiz var mı kızlar
canım kötü birşey değildir inşallah. kötüye yormayalım. tekrarlamaz inşallah.rahımın ustuneee bıcak gbı bır agrı grdıı iki büklüm oldumm bı an gectı hmen anlık bıseydı neden acaba
ınsallah cnm ınsallahcanım kötü birşey değildir inşallah. kötüye yormayalım. tekrarlamaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?