Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

evet doğru bu kadar takviye ilk kullanıyorum..hani sınırları zorlamak böyle bişey galiba.....oooooooo tadından yenemz

ay bizim bu güzeller güzeli annemizzzz,bernuşumuz nerede acabaaaa, son 1 saattir göremiyorum, yine nerelere kayboldu acabaaaa, aman pek merak ediyorum kuzumuuu, yine köşelerde mi bekliyor acaba benim yokluğumu kim farkedecek diyeee, neredesin kuzuuum brnh

hahahahaa burdayımm cnmm burdayım

ama bernuşum burada olmasa da ben onu içimde yaşatıyoruuuum, kıyamam ben ona hassas kantar gibi oldu, hormonları tavan yapmıştır tabi taze anneşimizin brnh
teldeydımm kızlarr :d aynen azcık haasasıyetım var gecen gun sıze demedım yok yere hungur hungur agladm gözlerm şişti aglamakdann tv ızlıodm

teldeydımm kızlarr :d aynen azcık haasasıyetım var gecen gun sıze demedım yok yere hungur hungur agladm gözlerm şişti aglamakdann tv ızlıodm
canımsın yaa ama çok normal bunlar, darısı başımıza inşalllahhhhh

regl ağrıları yoğunlaştı erken gelecek sanırım bu ay sabaha kalmaz gelir... soğan suyu mu erken getirecek acaba? bilginiz var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…