Günaydın kuzularrrZ E R O canım malesef ben ayın 2sinde regl oldum 5 gün erken.. Şu an bitti sayılır reglm olayın kahverengi lekelenme kısımlarındayım :) @tcetveli canım kahverengi lekelenmem genelde regl son 1-2 günü olur benim oldu olası böyle o konunun fsh la ilgisi yok ufak geçici kistler oluyo bi çoğumuzda döngü içinde, onların atılmasıyla olan bişey o kahverengiler sorun yok merak etme :) @computertchr hoşgeldin aramıza canım.. Bizim çoğumuzun durumları benzer zaten fsh düşürmek için hayıt ve aslan pençesi en güzel çözüm o kürlere devam et.. Benim 1 ayda 17 den 3 e düştü fsh ım o şekilde :) yumurtayı kaliteli hale getirmek içinse arkadaşlar incir ve havuç kürü uyguluyolar genelde ve de çörekotu+bal+tarçın kürü de çatlamasına yardımcı oluyo.. Tabi mesela inciri eğer benim gibi prolaktinin de yükekse yememende fayda var.. Kaş yapalım derken göz çıkarmamak lazım :)
bndede oluyodu cnm o yumurta görüyodu doktor gttğmdeZ E R O ve @sekerpancari
Ben bu ay adet olmıycam heralde, tamamen kesildi gibi geliyo bana. Nasıl yumurtam olacak adet olmazsam. Doktora da cuma günü gidicem. Su gibi akıntım oluyo kaç gündür, sizce normal mi?
Bi de kızlar bişey sorcam: Kürlere devam ederken hamile kalırsak ve anlamazsak sakıncalı olur mu?
oo kızz bu saattemı ne abuk sabuk saatler verıolar nereye gtcksnİyi geceler. Birazdan çatlatma iğnedi olmaya gidicem. Daha hayırlısı inşallah :) hamişler dua edin
Acile gidecem de. Ben kendi doktoruma gidememiştim başka doktora gittim o çarşamba günü yaptır dedi kendi doktorumu aradım oda salı dedi. Bizde ortasını bulalım dedik :). Sen klomen çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi daha önceden ?oo kızz bu saattemı ne abuk sabuk saatler verıolar nereye gtcksn
yok cnm ben catlatma ıgnesı olmadım kendılıgınden catlıodu bnmkıAcile gidecem de. Ben kendi doktoruma gidememiştim başka doktora gittim o çarşamba günü yaptır dedi kendi doktorumu aradım oda salı dedi. Bizde ortasını bulalım dedik :). Sen klomen çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi daha önceden ?
Bwnimde çatlıyo aslında ama gününü ayarlamak için mi arrık niye veriyosa bilmiyorumyok cnm ben catlatma ıgnesı olmadım kendılıgınden catlıodu bnmkı
ben ıkı ay ust ustee tam catlama anını kendım yaakalamstm anlamıstm agrıdann ilşkide olmustu ama tutmamıstı demekkı zamanı varmısBwnimde çatlıyo aslında ama gününü ayarlamak için mi arrık niye veriyosa bilmiyorum
Evet :). İnşallah bizimde nasibimizde vardırda zamanı vardır :)ben ıkı ay ust ustee tam catlama anını kendım yaakalamstm anlamıstm agrıdann ilşkide olmustu ama tutmamıstı demekkı zamanı varmıs
ınsallah cnm hayrlısıEvet :). İnşallah bizimde nasibimizde vardırda zamanı vardır :)
RUMUZ................................ YAŞ...............EN YÜKSEK FSH............ AMH............ BAT
EGE ASYA............................ 34........................ 23................................ yok................ hamiş
yapayalniz1........................... ?........................... ?.................................. yok............... hamiş
ebrukkkk............................... ?.......................... 9,5................................ yok............... hamiş
zeynepzumra........................ 28........................ ?.................................. yok................ hamiş
brnh...................................... 22......................... 9,7............................... yok................ hamiş
gulbil..................................... 37......................... 29................................ yok................ 16.12.2015
nisanok.................................. 34......................... 18............................... 0,22................ 29.12.2015
34ebrari34............................. ?........................... ?................................. ?..................... ?
sekerpancari .......................... 34....................... 19,7............................ 0,74............... 06.Şub
gibigibiyim............................. 36........................ 17............................... 0,89............... 08.Şub
Gobe....................................... 36........................ 18,9............................ 1,62................ 11.Şub
monte cristo prensesi............. 39........................ 23,6............................ yok................. 11.Şub
moyaalitu............................... 37........................ 39................................ 0,03............... 11.Şub
mavera49................................ ?......................... 108............................... 0,01............... 11.Şub
toprak-35................................. 25....................... 5,7................................ yok................ 19.Şub
semizotu_ ............................... 26....................... 15,6.............................. yok................ 19.Şub
fshe2......................................... 37....................... 18................................ 0,16............... 25.Şub
Sonbaharrr01........................... 39........................ 17............................... 0,15............... 25.Şub
arkadasimes............................. ?.......................... ?................................. ?.................... 25.Şub
amayaa.................................... 35......................... 19............................... ?.................... 27.Şub
asli5361..................................... 23........................ 11,7............................. 1,3................ 28.Şub
melisyasemen.......................... ?........................... ?................................. ?................... 28.Şub
sibel15....................................... 43......................... 43.............................. 0,08............. 02.Mar
nilperi16.................................... 39......................... 105............................ 0,2................. ?
yakamoz007............................ 27......................... 45.............................. 0,1.................. ?
rozbin....................................... 36......................... 132............................. 0,02............... 09.Oca
computertchr........................... 28.......................... 19................................0,14................20.Şub
Y yapayalniz1 cnm bayadir yoksun. Hoşgeldin
Neler yaptın acaba hamişlik için ? :)Evet canim giremedim çok. Senin minigin de baya büyümüş ya maşallah :)
Neler yaptın acaba hamişlik için ? :)
Benimde fsh 11.7 2 senelik evliyim1 sene önce bi hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı. Sonrada bir sene geçince doktora gttim ultrasonda bişe yoktu ama fhs 11.7ydi. Amh de 1.3Canim ben adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar bal tarçın corekotu yedim sabah ve akşam. Ama çörek otunu her seferinde havanda döverek beklemeden tukettim. Onun dışında sabah ac karnina polen aksamlari da ac karnina ari sutu kullandim. Bunları yaparken hep planim subatta tup bebek yaptirmakti ama sadece deneyim diye yaptim rabbim de nasip etti çok şükür:) bide akşamları yemekten 2 saat sonra falan testere disli aslanpencesi cayi içtim. Bunların dışında başka aklıma bisey gelmiyor canım. Senin hikayen neydi insallah rabbim en kisa sure de saglikla nasip eder sana da
günaydın canım aklınızda olsun bizim durumumuz kritik olduğundan 3 yıllık evlilik şartı önemli değilmiş yani benim prof. doktorum öle dedi .. bende devlette yaptırcam oyüzden ...rapor çıktıktan sonra dr. ona takılmıyor demekki ...haklısın canım, doğru olanı yapıyorsun..hem en az 3 yıl evlilik şartı varmış
aynen katılıyorum ... zamanla yarış olduğunda bizimkisi evlilik süresine bakılmıyor canlar..kızlar bizim bir teşhisimiz var sonuçta.develt hastanesinde konseye giriyorsunuz. fsh, amh,rahim filmi,spermiogram gibi sonuçlara bakılıp tüp bebek için rapor çıkartılmasına karar veriliyor.o şartlar daha çok sebepsiz infertilite için.yoksa bende ilk tüp bebek tedavimde 3 senelik evli değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?