Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bndede oluyodu cnm o yumurta görüyodu doktor gttğmde

oo kızz bu saattemı ne abuk sabuk saatler verıolar nereye gtcksn
Acile gidecem de. Ben kendi doktoruma gidememiştim başka doktora gittim o çarşamba günü yaptır dedi kendi doktorumu aradım oda salı dedi. Bizde ortasını bulalım dedik :). Sen klomen çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi daha önceden ?

yok cnm ben catlatma ıgnesı olmadım kendılıgınden catlıodu bnmkı

Güzel kızlarrr güzel annelerrr ve anne adayları ben geldimm :) bugün bal tarcın çörek otu nda 5.günüm hayıt suyundada... ama o çok iğrenç sağ tarafımda hafif ağrı var arada bi batma oluyor bugün regl olalı 6.gunum çalışmalara başladık vira Bismillah bu arada tükürükden ovülasyon testi almıştım ya onuda kullanıyorum ovülasyona girdiğimi gösteriyor hafif eğreti otları görünüyor yumurta oluştuğunda ve çatladığında bol eğreti kristal şekiller olacakmış günde 100 kere tukuruyordurum lama ya döndüm hahaha

Canim fsh 12.25 yaş 26 benim amh olcturmedim ben

Neler yaptın acaba hamişlik için ? :)

Canim ben adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar bal tarçın corekotu yedim sabah ve akşam. Ama çörek otunu her seferinde havanda döverek beklemeden tukettim. Onun dışında sabah ac karnina polen aksamlari da ac karnina ari sutu kullandim. Bunları yaparken hep planim subatta tup bebek yaptirmakti ama sadece deneyim diye yaptim rabbim de nasip etti çok şükür:) bide akşamları yemekten 2 saat sonra falan testere disli aslanpencesi cayi içtim. Bunların dışında başka aklıma bisey gelmiyor canım. Senin hikayen neydi insallah rabbim en kisa sure de saglikla nasip eder sana da

Benimde fsh 11.7 2 senelik evliyim1 sene önce bi hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı. Sonrada bir sene geçince doktora gttim ultrasonda bişe yoktu ama fhs 11.7ydi. Amh de 1.3
3.kez klomen kullanıyorum az öncede çatlatma iğnesi oldum işte beklicem bundan sonra hayırlısı artık :)

haklısın canım, doğru olanı yapıyorsun..hem en az 3 yıl evlilik şartı varmış
günaydın canım aklınızda olsun bizim durumumuz kritik olduğundan 3 yıllık evlilik şartı önemli değilmiş yani benim prof. doktorum öle dedi .. bende devlette yaptırcam oyüzden ...rapor çıktıktan sonra dr. ona takılmıyor demekki ...

aynen katılıyorum ... zamanla yarış olduğunda bizimkisi evlilik süresine bakılmıyor canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…