Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ....................................................................................... ........................... hamiş
G gulbil10 ..................................................................................................................16.12.2015
N nisanok .................................................................................................................29.12.2015
sekerpancari ..........................................................................................................06.02.2016
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
@mavera49............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????

sekerpancari tatlım senin geldi mi regl???

Günaydın canlarımmm Ben hastaneden geldim adetimin 7. gününde 14,14,10 mm boyutlarında minnoşlarım olmuş.. Doktor istersen tüp deneyelim dedi.. Ben de eşim bu konuda beni desteklemiyo dedim.. hatta gördüğünüz gibi benimle buraya da gelmiyo dışarda arabada bekliyo dedim.. Abarttığımı ve zamanımız olduğunu düşünüyo o yüzden şu anda bu pek mümkün değil onu ikna etmem dedim.. O da o zaman zaten bu olay iki tarafın istemesiyle olmalı, yapmayalım, takiple yürütelim cuma günü tekrar görüşelim dedi.. Eşime anlattım çıkınca.. çok tuhaf tepkiler verdi yine.. istersen yapalım ama ben bu tüp bebek işini bi kere denerim bi daha da denemem haberin olsun falan dedi gayet odun bi şekilde.. Olursa olur olmazsa olmaz gibi böyle son derece umursamaz tavırlar sergiledi.. Sustum kaldım tek kelime edemedim.. Zaten o arada işyerinin önüne geldik yalandan öpüp arabadan indim.. O zamandan beri gözyaşlarım durmadı.. Kendimi çok yalnız hissediyorum.. Napmam gerektiğini bilmiyorum

bebeğim yaaa,sabah sabah ne oldu böyle yahu!!! sakın yalnız hissetme kendin, eşlerin de bu sürece hazır olmaları gerek, hep konuştuğumuz gibi erkekler biraz kalas... ne kadar istiyor olsalar da sıkıntıya gelemiyorlar...

böyle bir sürece girilecekse de önce onları yavaş yavaş hazırlamak gerekiyor diye düşünüyorum..sen tüp bebek illa istiyorsan kendine bir tarih belirle mesela bu yaz bitimine kadar deneyeceğim eylülde tüpe başlayacağım mı diyorsun,bunu eşinle paylaş ve zaman zaman konuyu açarak onu empoze et bu fikre..erkekler bir anda şaşkına dönüyor bu konularda,far yemiş tavşan gibi kalıp saçma ve manasız tepkiler verebiliyorlar...çocuk gibiler,yavaş yavaş ikna etmek gerekiyor..üzme lütfen kendini

Canım bu erkekler bizi hiç anlamıyor. Benim eşim de tüp bebek yapmaz. Bi oğlumuz var yeter bize diyo, eğer normal yolla olursa ister ama tüp bebek için gelmez benimle hastaneye, uğraşmaz. Senin işin de çok zormuş canım biraz daha anlayış göstermeli eşin ama bu erkekler bizi hiç anlamıyo. Allah yardımcın olsun. Benim de normal yolla olma şansı var mı acaba çok merak ediyorum.

Evet ama ben zaten şimdi yapmak istemiyorum ama onun da böyle söylememesi gerekirdi çok üzdü beni.. zaten kendimi kusurlu hissediyorum bu konuda tek sefer bile denenecek olsa bu şekilde mi söylenir.. Bi kere denerim bi daha da denemem olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet dedi yaa Ve benim ne kadar çocuk istediğimi bilerek bunu söyledi.. İnanki o merkezde ne insanlar görüyorum üstlerinde giyinecek kıyafetleri yok belli ki taşradan gelmişler durumları iyi değil ama bebek için uğraşıyolar.. Bizim maddi bi sorunumuz da yok, bu kadar çocuk azarlar gibi konuşması bu kadar katı olması falan çok zoruma gitti İnsan der ki hayatım ne gerekiyosa yaparız sen nasıl istersen olur inşallah mutlaka bi gün falan der biraz moral verir Kendimi attan düşmüş gibi hissediyorum moralim falan nasıl tepetaklak döndü anlatamam

İnanki benim bi tane çocuğum olsa ben de zaten bu kadar uğraşmazdım canım o yine bi derece anlaşılabilir bi durum.. bizim çocuğumuz yok.. insan elinden geleni yapmaz mı bu durumda imkanı varsa.. Yani İmkan da olmasa falan onu bile anlarım bi yere kadar.. Ama böyle kestirip atması beni şok etti.. Ki bu insan biz ilk beraber olduğumuz günden beri korunurken bile her ilişkimizden sonra çocuğumuz olsun istiyorum diyodu.. Şimdi noldu böyle neden böyle konuşuyo anlayamıyorum Çok üzgünüm çok anlatamam gözlerim çıktı ağlamaktan

geldi tam sökülmedi ama benim bat artık yazmasak bu ay,malum tedavideyim ya.gelmez inşallah birde böyle totem yapayım...karşısına tedavide yazalım olmazsa :)

kızllarr bnm de sabaha karsı karnımda huzursuzluk vardıı adını koyamadıgım agrımı desem gaz sancısımı dsemm sertlesmemı desem bılemedım cok şükür sımdı ıyıyım ama ıcerde ne oldu bılmıorm cok korktum

canımmm benim üzülme bu iş kadına düşüyor,sen onun öyle dediğine de bakma.sen onu yönlendireceksin.dürteceksin tabiri caizse...biliyorum gönüllü olsun bunu davranış ve sözleriylede ifade etsin istiyorsun.ama erkeklerde öyle bir program yok.
mesela eşim her tedavimdede yanımda değildi.yani eğer bebişler olursa dicem zaten sizi ben yaptım diye..ama hani gel derim gelir git derim gider...işte zamanını falan sorar...bunun dışında ilgisiz olduğunu görünce sormuştum sen hiç mi istemiyorsun diye...bu isteğimi sürekli dile getirip senide üzemem demişti. bizimde böyle bir anlayışımız var.hayırlısı nasip kısmet çok güzel ama uğraş ve çaba da lazım.bunada birazcık sen ikna edicen.inşallah hiç tüp bebek tedavisine falan kalmaz.
bu arada foliküller çok güzel maşallahhhh

sanırım gebeliğin ilk zamanlarında oldukça fazla gaz olabiliyormuş...arkadaşım gaz kütlesi şeklinde geziyorum demişti.birde rahim aslında genişliyor yavaş yavaş. bebiş 3 oda 1 salon ev yapıyor galiba içerde.9 ay kalacağı yeri iyi seçmeli insan :))

ayy cnm yatamadım kızz karnımda bır his vardı ama adını koyamıodm yanı dönemıom oraya o agrıda benle dönüo falann gaz mı desem degıl degısık bıseydıı yanı

Canım valla ben de hiçbişeyi yansıtmadım.. Doktora bile gel benimle demedim hiçbi zaman ki görüyorum orda herkes eşleriyle geliyo.. O kadar yansıtmadım ki yaptığım kürleri bile söylemedim.. 15. günümde gördü soğan kaynattığımı bu ne dedi kist için dedim.. Diğer şeylerden haberi bile yok zaten.. Ovulasyon testi yaptım pik yakaladım onu bile söylemedim başka türlü yaklaşarak çözdüm işimi.. Yani ben zaten onu yeterince uzak tuttum.. Zaten bu stresli süreci kendi başıma bi de sizlerle yaşıyorum işte.. Yine de böyle bi tavır görmek beni çok incitti.. Bana sen istiyomusun diye bile sormadı ki ben henüz istemiyorum.. İnsan demezmi sen kendini hazır hissettiğinde deneriz hayatım. Bu kadar yaa ötesini berisini bi keresini 5 keresini ona soran olmadı yani.. zaten öyle bi zaman gelir de olmayacak olursa gerisi sonra düşünülür.. Zaten bu şekilde tek şansım olduğunu bile bile öyle bi baskı altında tutucağı varsa da tutmaz yani.. Çok yanlış yaptı çok.. Gerçekten içimde ne çocuk hevesi kaldı.. ne doktora gitme isteği ne başka bişey.. Kırıldı döküldü içimdeki herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…