- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Canım rahim genişlemesi olabilir o şişkinlik hissi falan sancı desen değildir ağrı desen hiç değil.. endişelenicek bişey yok yani bebiş büyüyoookızllarr bnm de sabaha karsı karnımda huzursuzluk vardıı adını koyamadıgım agrımı desem gaz sancısımı dsemm sertlesmemı desem bılemedım cok şükür sımdı ıyıyım ama ıcerde ne oldu bılmıorm cok korktum
agrıyı hıssettım ama yanı degısık bıseyydıı bısey var hısssıı gerilmiş gbii değişkti yanı agrı olurkende adını koyamadım cnm cok şükür sımdı ıyıymde korkuttu benıCanım rahim genişlemesi olabilir o şişkinlik hissi falan sancı desen değildir ağrı desen hiç değil.. endişelenicek bişey yok yani bebiş büyüyooo
Lütfen canını sıkma, vücudunu hazırlamaya bak, nedense bana da senin doğal olacak gibi geliyor bana da kızma olur mu :) tüp bebekte erkeğin yapacağı hiçbir şey de yok aslında bütün işlemler kadına uygulanıyor neredeyse, hem devlet bile 3 hak vermiş ... yapayanlız ın neler yaptığını okudum daha öncesinde değerleri ve yaşı düşük olmasına rağmen tam da yapması gerekenleri yapmış ve hamişlik olmuş...İnanki benim bi tane çocuğum olsa ben de zaten bu kadar uğraşmazdım canım o yine bi derece anlaşılabilir bi durum.. bizim çocuğumuz yok.. insan elinden geleni yapmaz mı bu durumda imkanı varsa.. Yani İmkan da olmasa falan onu bile anlarım bi yere kadar.. Ama böyle kestirip atması beni şok etti.. Ki bu insan biz ilk beraber olduğumuz günden beri korunurken bile her ilişkimizden sonra çocuğumuz olsun istiyorum diyodu.. Şimdi noldu böyle neden böyle konuşuyo anlayamıyorumÇok üzgünüm çok anlatamam gözlerim çıktı ağlamaktan
canııım çok geçmiş olsun,yarını da atlatalım hayırlısı ile, rahatlarsın inşallahagrıyı hıssettım ama yanı degısık bıseyydıı bısey var hısssıı gerilmiş gbii değişkti yanı agrı olurkende adını koyamadım cnm cok şükür sımdı ıyıymde korkuttu benı
canım ben de sana katılıyorum, çok isteklerini belli edip bizi üzmek istemiyorlar... ben ilk doktor bana senin çocuğun olmaz bu değerlerle dediğinde eşime ağlaya ağlaya istersen boşanalım git başkasından yap demiştim,çok istediğini bildiğim için...o da benim ağzıma tükürdü bunu söylediğim için ve dünyada tek istediğim şey sensin,çocuk falan istemiyorum dedi ve adam resmen 4 ayda değişti, çocuk mevzusuna o kadar uzak kiicanımmm benim üzülme bu iş kadına düşüyor,sen onun öyle dediğine de bakma.sen onu yönlendireceksin.dürteceksin tabiri caizse...biliyorum gönüllü olsun bunu davranış ve sözleriylede ifade etsin istiyorsun.ama erkeklerde öyle bir program yok.
mesela eşim her tedavimdede yanımda değildi.yani eğer bebişler olursa dicem zaten sizi ben yaptım diye..ama hani gel derim gelir git derim gider...işte zamanını falan sorar...bunun dışında ilgisiz olduğunu görünce sormuştum sen hiç mi istemiyorsun diye...bu isteğimi sürekli dile getirip senide üzemem demişti. bizimde böyle bir anlayışımız var.hayırlısı nasip kısmet çok güzel ama uğraş ve çaba da lazım.bunada birazcık sen ikna edicen.inşallah hiç tüp bebek tedavisine falan kalmaz.
bu arada foliküller çok güzel maşallahhhh
aynenn cnm su yarını da bır atlatsam ztnn rahatlıcammcanııım çok geçmiş olsun,yarını da atlatalım hayırlısı ile, rahatlarsın inşallah
Anlıyorum hem de çok iyi anlıyorum...bu kırgınlığını içinde yaşama anlat eşine paylaş.bilsin.bunu anlamayacak yapıda bir insan olmadığını düşünüyorum nedense...o lafıda sanırım gerçekten boşboğazlıktan söylemiştir.öyle düşüncesiz laflar ediyorlarki bu kadar mı odun olunur diyorsun içinden...ama tabii bu arada içindeki herşey kırılmış hevesinde kaçmış oluyor.Canım valla ben de hiçbişeyi yansıtmadım.. Doktora bile gel benimle demedim hiçbi zaman ki görüyorum orda herkes eşleriyle geliyo.. O kadar yansıtmadım ki yaptığım kürleri bile söylemedim.. 15. günümde gördü soğan kaynattığımı bu ne dedi kist için dedim.. Diğer şeylerden haberi bile yok zaten.. Ovulasyon testi yaptım pik yakaladım onu bile söylemedim başka türlü yaklaşarak çözdüm işimi.. Yani ben zaten onu yeterince uzak tuttum.. Zaten bu stresli süreci kendi başıma bi de sizlerle yaşıyorum işte.. Yine de böyle bi tavır görmek beni çok incitti.. Bana sen istiyomusun diye bile sormadı ki ben henüz istemiyorum.. İnsan demezmi sen kendini hazır hissettiğinde deneriz hayatım. Bu kadar yaa ötesini berisini bi keresini 5 keresini ona soran olmadı yani.. zaten öyle bi zaman gelir de olmayacak olursa gerisi sonra düşünülür.. Zaten bu şekilde tek şansım olduğunu bile bile öyle bi baskı altında tutucağı varsa da tutmaz yani.. Çok yanlış yaptı çok.. Gerçekten içimde ne çocuk hevesi kaldı.. ne doktora gitme isteği ne başka bişey.. Kırıldı döküldü içimdeki herşey
kızlar yaaa, sabahtan beri idrarım bi garip köpük köpük ..dün akşamdan beri de kristalize akıntım var,şimdi bu ne demek : şu demek ;peçeteye silince gelen iğne başı büyüklükte şefaf minik akıntılar,peçetenin üstünde kristal gibi duruyorlaryoksa içimde bir maden mi varrrrr bu arad enfeksiyon belirtisi falan değildir inşallah yaaa, reglim yolda,hissediyorum geliyor
canım ben de sana katılıyorum, çok isteklerini belli edip bizi üzmek istemiyorlar... ben ilk doktor bana senin çocuğun olmaz bu değerlerle dediğinde eşime ağlaya ağlaya istersen boşanalım git başkasından yap demiştim,çok istediğini bildiğim için...o da benim ağzıma tükürdü bunu söylediğim için ve dünyada tek istediğim şey sensin,çocuk falan istemiyorum dedi ve adam resmen 4 ayda değişti, çocuk mevzusuna o kadar uzak kiiasla konuyu açmıyor ben açınca kapatıyor, ben çocuk sahibi olmak için evlenmedim ben sana deli gibi aşık olduğum için evlendim diyerek bence beni avutmaya çalışıyor... 1 ay ovulasyon günü olduğunu söyledim neredeyse ilişki olmayacaktı,o derece uzaklaştı mevzudan..istemediğinden mi?değil! sadece bu konunun beni üzeceğini düşündüğünden ters psikoloji geliştiriyor..ve gibigibiyim senin eşin de bu durumda bence..tek amacı ilgisiz görünerek seni üzmemek..onlar ufak akılları ile böyle davranabiliyorlar,bunun seni üzeceğini düşünemiyorlar
sen de benim canımsınnnn, yarına kalmaz gelir benim regl,en son pazartesi yapmıştım tek tombul çizgiydisen kendin pırlantasın şekerim...içinde cevher olması normal yani.... ama derimki evde test madem bol...birde yarın mı test yapsan acaba
Allah razı olsun eşimden o konuda hakkını yiyemem,benim eşim sadece opu larda yanımda olabildi.yani sperm vermesi gerektiği zaman..çoğu zaman eşleriyle gelenleri gördükçe canım sıkılıyordu ama sonra yalan yok alıştım.hatta kendim gidince daha az stresim oluyor.sadece dr.um veben
evlilikler böyle fedakarlık cefakarlık çokça saygı sevgi aşk ve sadakat....eeee bunlar varsa üstüne elbette bebişte gelirse tadından yenmez.ama birbirine karşı açık olmak şart...yoksa insan çok fazla yıpranıyor belkide yok yere hemde
sen başa çıkarsın bu olayın üstesinden gelirsin ben biliyorum@gibigibiyim
aaaa anladım canım çok şükür yanma yok..ama alt karında şişlik ve ağrı var,çok ağır karın bölgem, o da regl öncesi olduğu için sanırımno_name_ tatlım enfeksiyon yakın zamanda geçirdim Allah korusun akıntı yanı sıra yanma ve alt karında acayip bir ağrı oluyordu...değildir enfeksiyon seninki hiç sanmıyorum
Hayırlısıyla yarın da kalp atımını duyalım da sen de biraz daha rahatlaresın canım.. Bu süreçlerde olur böyle endişeler gayet normal.. ama sen bunun bilincinde olduğun için abartmadan hafif atlatıcakasın inşallah :)agrıyı hıssettım ama yanı degısık bıseyydıı bısey var hısssıı gerilmiş gbii değişkti yanı agrı olurkende adını koyamadım cnm cok şükür sımdı ıyıymde korkuttu benı
yok yok Allah korusun,dediğin gibi adet öncesi şişlik olabilir o da sen öyle dediğin içinaaaa anladım canım çok şükür yanma yok..ama alt karında şişlik ve ağrı var,çok ağır karın bölgem, o da regl öncesi olduğu için sanırımaman bi de enfeksiyon ile uğraşmayayım...
cnm inş enfejsiyon değildir. öyle düşünme enfeksiyon olsa yeşile kaçan kötü kokulu olurdu.aaaa anladım canım çok şükür yanma yok..ama alt karında şişlik ve ağrı var,çok ağır karın bölgem, o da regl öncesi olduğu için sanırımaman bi de enfeksiyon ile uğraşmayayım...
Sağol canım desteğin için neden kızayım ne güzel bişey söylüyosun Allah razı olsun :) Keşke eşim de senin gibi söyleseydi de istemiyo heralde diye düşünmeseydim :)) Ben gitmem sanırım artık doktora falan.. Cuma gününe randevu alıcaktım almadım böyle olunca.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)Lütfen canını sıkma, vücudunu hazırlamaya bak, nedense bana da senin doğal olacak gibi geliyor bana da kızma olur mu :) tüp bebekte erkeğin yapacağı hiçbir şey de yok aslında bütün işlemler kadına uygulanıyor neredeyse, hem devlet bile 3 hak vermiş ... yapayanlız ın neler yaptığını okudum daha öncesinde değerleri ve yaşı düşük olmasına rağmen tam da yapması gerekenleri yapmış ve hamişlik olmuş...
aaa yok çok şükür renksiz tatlım kokulu da değil,aman evlerden ırak!!!cnm inş enfejsiyon değildir. öyle düşünme enfeksiyon olsa yeşile kaçan kötü kokulu olurdu.
sürekli wc ye gidip duruyorum gelsin bir an önce de rahatlayayım....yok yok Allah korusun,dediğin gibi adet öncesi şişlik olabilir o da sen öyle dediğin içinhani daha kırmızı kartı görmüş değilsinde ondan
valla hayatım boyunca yasamadgm stresı ve korkuyu yasıyorum bır aydırHayırlısıyla yarın da kalp atımını duyalım da sen de biraz daha rahatlaresın canım.. Bu süreçlerde olur böyle endişeler gayet normal.. ama sen bunun bilincinde olduğun için abartmadan hafif atlatıcakasın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?