Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım rahim genişlemesi olabilir o şişkinlik hissi falan sancı desen değildir ağrı desen hiç değil.. endişelenicek bişey yok yani bebiş büyüyooo

Canım rahim genişlemesi olabilir o şişkinlik hissi falan sancı desen değildir ağrı desen hiç değil.. endişelenicek bişey yok yani bebiş büyüyooo
agrıyı hıssettım ama yanı degısık bıseyydıı bısey var hısssıı gerilmiş gbii değişkti yanı agrı olurkende adını koyamadım cnm cok şükür sımdı ıyıymde korkuttu benı

Lütfen canını sıkma, vücudunu hazırlamaya bak, nedense bana da senin doğal olacak gibi geliyor bana da kızma olur mu :) tüp bebekte erkeğin yapacağı hiçbir şey de yok aslında bütün işlemler kadına uygulanıyor neredeyse, hem devlet bile 3 hak vermiş ... yapayanlız ın neler yaptığını okudum daha öncesinde değerleri ve yaşı düşük olmasına rağmen tam da yapması gerekenleri yapmış ve hamişlik olmuş...

kızlar yaaa, sabahtan beri idrarım bi garip köpük köpük ..dün akşamdan beri de kristalize akıntım var,şimdi bu ne demek : şu demek ;peçeteye silince gelen iğne başı büyüklükte şefaf minik akıntılar,peçetenin üstünde kristal gibi duruyorlar yoksa içimde bir maden mi varrrrr bu arad enfeksiyon belirtisi falan değildir inşallah yaaa, reglim yolda,hissediyorum geliyor

Son düzenleme:
canııım çok geçmiş olsun,yarını da atlatalım hayırlısı ile, rahatlarsın inşallah

canım ben de sana katılıyorum, çok isteklerini belli edip bizi üzmek istemiyorlar... ben ilk doktor bana senin çocuğun olmaz bu değerlerle dediğinde eşime ağlaya ağlaya istersen boşanalım git başkasından yap demiştim,çok istediğini bildiğim için...o da benim ağzıma tükürdü bunu söylediğim için ve dünyada tek istediğim şey sensin,çocuk falan istemiyorum dedi ve adam resmen 4 ayda değişti, çocuk mevzusuna o kadar uzak kii asla konuyu açmıyor ben açınca kapatıyor, ben çocuk sahibi olmak için evlenmedim ben sana deli gibi aşık olduğum için evlendim diyerek bence beni avutmaya çalışıyor... 1 ay ovulasyon günü olduğunu söyledim neredeyse ilişki olmayacaktı,o derece uzaklaştı mevzudan..istemediğinden mi?değil! sadece bu konunun beni üzeceğini düşündüğünden ters psikoloji geliştiriyor..ve gibigibiyim senin eşin de bu durumda bence..tek amacı ilgisiz görünerek seni üzmemek..onlar ufak akılları ile böyle davranabiliyorlar,bunun seni üzeceğini düşünemiyorlar

Anlıyorum hem de çok iyi anlıyorum...bu kırgınlığını içinde yaşama anlat eşine paylaş.bilsin.bunu anlamayacak yapıda bir insan olmadığını düşünüyorum nedense...o lafıda sanırım gerçekten boşboğazlıktan söylemiştir.öyle düşüncesiz laflar ediyorlarki bu kadar mı odun olunur diyorsun içinden...ama tabii bu arada içindeki herşey kırılmış hevesinde kaçmış oluyor.
toparlan ve açık net konuş..elbette bu yolculuk ve süreç iki kişilik...aksi zaten mümkün değil...

sen kendin pırlantasın şekerim...içinde cevher olması normal yani.... ama derimki evde test madem bol...birde yarın mı test yapsan acaba
Allah razı olsun eşimden o konuda hakkını yiyemem,benim eşim sadece opu larda yanımda olabildi.yani sperm vermesi gerektiği zaman..çoğu zaman eşleriyle gelenleri gördükçe canım sıkılıyordu ama sonra yalan yok alıştım.hatta kendim gidince daha az stresim oluyor.sadece dr.um ve ben
evlilikler böyle fedakarlık cefakarlık çokça saygı sevgi aşk ve sadakat....eeee bunlar varsa üstüne elbette bebişte gelirse tadından yenmez.ama birbirine karşı açık olmak şart...yoksa insan çok fazla yıpranıyor belkide yok yere hemde
sen başa çıkarsın bu olayın üstesinden gelirsin ben biliyorum @gibigibiyim

sen de benim canımsınnnn, yarına kalmaz gelir benim regl,en son pazartesi yapmıştım tek tombul çizgiydi bu ay kaçtı benden....

no_name_ tatlım enfeksiyon yakın zamanda geçirdim Allah korusun akıntı yanı sıra yanma ve alt karında acayip bir ağrı oluyordu...değildir enfeksiyon seninki hiç sanmıyorum
aaaa anladım canım çok şükür yanma yok..ama alt karında şişlik ve ağrı var,çok ağır karın bölgem, o da regl öncesi olduğu için sanırım aman bi de enfeksiyon ile uğraşmayayım...

aaa bu arada baktım da protein ağırlıklı beslenme ve az su tüketimi de köpüklü idrar yapabiliyormuş,bu durum bana çok uygun

Hayırlısıyla yarın da kalp atımını duyalım da sen de biraz daha rahatlaresın canım.. Bu süreçlerde olur böyle endişeler gayet normal.. ama sen bunun bilincinde olduğun için abartmadan hafif atlatıcakasın inşallah :)

aaaa anladım canım çok şükür yanma yok..ama alt karında şişlik ve ağrı var,çok ağır karın bölgem, o da regl öncesi olduğu için sanırım aman bi de enfeksiyon ile uğraşmayayım...
yok yok Allah korusun,dediğin gibi adet öncesi şişlik olabilir o da sen öyle dediğin için hani daha kırmızı kartı görmüş değilsinde ondan

cnm inş enfejsiyon değildir. öyle düşünme enfeksiyon olsa yeşile kaçan kötü kokulu olurdu.

Sağol canım desteğin için neden kızayım ne güzel bişey söylüyosun Allah razı olsun :) Keşke eşim de senin gibi söyleseydi de istemiyo heralde diye düşünmeseydim :)) Ben gitmem sanırım artık doktora falan.. Cuma gününe randevu alıcaktım almadım böyle olunca.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

valla hayatım boyunca yasamadgm stresı ve korkuyu yasıyorum bır aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…