- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Canım ben senle ilgili çok pozitifim bu ay nedense :) Sen hissetmiyosun kendini inandırdın olmayacağına ama bana öyle gelmiyo.. Zaten hep senin beklemediğin zamanlarda gelirmiş bebişş.. Belki de içindeki maden bebeğindirkızlar yaaa, sabahtan beri idrarım bi garip köpük köpük ..dün akşamdan beri de kristalize akıntım var,şimdi bu ne demek : şu demek ;peçeteye silince gelen iğne başı büyüklükte şefaf minik akıntılar,peçetenin üstünde kristal gibi duruyorlaryoksa içimde bir maden mi varrrrr bu arad enfeksiyon belirtisi falan değildir inşallah yaaa, reglim yolda,hissediyorum geliyor
ah bebişim keşke öyle olsa ama inan değil..testte negatifti zaten 2 gün önce... reglin geleceğine adım kadar eminim, ilk defa bu ay bu kadar ısrarla regl bekliyorum kafamda hiç acaba mı sorusu yok...Canım ben senle ilgili çok pozitifim bu ay nedense :) Sen hissetmiyosun kendini inandırdın olmayacağına ama bana öyle gelmiyo.. Zaten hep senin beklemediğin zamanlarda gelirmiş bebişş.. Belki de içindeki maden bebeğindir
Bunu da her zamanki gibi kendim atlatıcam sanırım.. İnşallah sizin gibi pozitif bakabilirim bi süre sonra.. Keşke duymasaydım bu lafları hiç ama oldu bi kere.. Eminim kötü bi niyeti yoktur.. Öküzlüktür.. Geçer gider inşallah :)canım ben de sana katılıyorum, çok isteklerini belli edip bizi üzmek istemiyorlar... ben ilk doktor bana senin çocuğun olmaz bu değerlerle dediğinde eşime ağlaya ağlaya istersen boşanalım git başkasından yap demiştim,çok istediğini bildiğim için...o da benim ağzıma tükürdü bunu söylediğim için ve dünyada tek istediğim şey sensin,çocuk falan istemiyorum dedi ve adam resmen 4 ayda değişti, çocuk mevzusuna o kadar uzak kiiasla konuyu açmıyor ben açınca kapatıyor, ben çocuk sahibi olmak için evlenmedim ben sana deli gibi aşık olduğum için evlendim diyerek bence beni avutmaya çalışıyor... 1 ay ovulasyon günü olduğunu söyledim neredeyse ilişki olmayacaktı,o derece uzaklaştı mevzudan..istemediğinden mi?değil! sadece bu konunun beni üzeceğini düşündüğünden ters psikoloji geliştiriyor..ve gibigibiyim senin eşin de bu durumda bence..tek amacı ilgisiz görünerek seni üzmemek..onlar ufak akılları ile böyle davranabiliyorlar,bunun seni üzeceğini düşünemiyorlar
ilk defa ovulasyon yakaladık ya siz ondan umutlandınız..ama olay yakalamakla bitmiyormuş kiCanım ben senle ilgili çok pozitifim bu ay nedense :) Sen hissetmiyosun kendini inandırdın olmayacağına ama bana öyle gelmiyo.. Zaten hep senin beklemediğin zamanlarda gelirmiş bebişş.. Belki de içindeki maden bebeğindir
Konuşabilirsem konuşucam canım.. Kendimi toparlayıp psikolojimi biraz düzeltmem lazım ki konuşabileyim.. Umarım pişman olucağımız hatalar yapmayız ikimiz de :)Anlıyorum hem de çok iyi anlıyorum...bu kırgınlığını içinde yaşama anlat eşine paylaş.bilsin.bunu anlamayacak yapıda bir insan olmadığını düşünüyorum nedense...o lafıda sanırım gerçekten boşboğazlıktan söylemiştir.öyle düşüncesiz laflar ediyorlarki bu kadar mı odun olunur diyorsun içinden...ama tabii bu arada içindeki herşey kırılmış hevesinde kaçmış oluyor.
toparlan ve açık net konuş..elbette bu yolculuk ve süreç iki kişilik...aksi zaten mümkün değil...
rahat ol tatlım biz öküzlük diyoruz onlar kendilerince incelik yapıyorlar,tek amaç ilgisiz görünüp bizi üzmemek..göreceksin aynen böyle çıkacakBunu da her zamanki gibi kendim atlatıcam sanırım.. İnşallah sizin gibi pozitif bakabilirim bi süre sonra.. Keşke duymasaydım bu lafları hiç ama oldu bi kere.. Eminim kötü bi niyeti yoktur.. Öküzlüktür.. Geçer gider inşallah :)
ah kuzum yaaa, ilerde hamiş falan kalırsam 1 ay sonra gidecem doktora,kese kalp ikili test falan hepsi tek seferde çıksın aradan,ne stresmiş bu yahuvalla hayatım boyunca yasamadgm stresı ve korkuyu yasıyorum bır aydır
tatlım ihmal etme randevunu lütfen.git bence...sonra konuştuğun vakit geçince bunlar insan pişman oluyor inan...ama genede sen bilirsinSağol canım desteğin için neden kızayım ne güzel bişey söylüyosun Allah razı olsun :) Keşke eşim de senin gibi söyleseydi de istemiyo heralde diye düşünmeseydim :)) Ben gitmem sanırım artık doktora falan.. Cuma gününe randevu alıcaktım almadım böyle olunca.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)
hemde öyle böyşe degıl gıtmezsende olmuyo emın ol allah korusun ılac ıcmen gerekır vs sonrası sorumsuzluk olur anca ne yapsan ayrıı dert anlıcannah kuzum yaaa, ilerde hamiş falan kalırsam 1 ay sonra gidecem doktora,kese kalp ikili test falan hepsi tek seferde çıksın aradan,ne stresmiş bu yahu
İşte ben de o yüzden diyorum bu ay gelme ihtimali yüksek diye.. elinde test varsa yapsana bi dahaah bebişim keşke öyle olsa ama inan değil..testte negatifti zaten 2 gün önce... reglin geleceğine adım kadar eminim, ilk defa bu ay bu kadar ısrarla regl bekliyorum kafamda hiç acaba mı sorusu yok...
İnşallah canım.. İnşallahhrahat ol tatlım biz öküzlük diyoruz onlar kendilerince incelik yapıyorlar,tek amaç ilgisiz görünüp bizi üzmemek..göreceksin aynen böyle çıkacak
test evde,ancak sabaha yaparım ki regl gelir sabaha kadarİşte ben de o yüzden diyorum bu ay gelme ihtimali yüksek diye.. elinde test varsa yapsana bi daha
Ben zaten bu ay son kez gidicektim canım.. Bi karar almıştım kendi kendime bu ay da olmazsa kendimi diyete spora filan adayıp eylüle kadar dinlenecektim sonra gerekli tedavilere başlayacaktım.. ama öküz eşim benim fikrimi dahi sormadığı için bu durumlara düştüktatlım ihmal etme randevunu lütfen.git bence...sonra konuştuğun vakit geçince bunlar insan pişman oluyor inan...ama genede sen bilirsin
Görücez bakalımmmtest evde,ancak sabaha yaparım ki regl gelir sabaha kadar
oldum sayılır şekerim listeyide düzenledim hemen..tedavim başladı çok şükür...inşallah Allah yüzümüze bakar vakti zamanı gelmiştir umarım..EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ....................................................................................... ........................... hamiş
G gulbil10 ..................................................................................................................16.12.2015
N nisanok .................................................................................................................29.12.2015
sekerpancari ..........................................................................................................06.02.2016
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
@mavera49............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????
sekerpancari tatlım senin geldi mi regl???
ınsallah canımoldum sayılır şekerim listeyide düzenledim hemen..tedavim başladı çok şükür...inşallah Allah yüzümüze bakar vakti zamanı gelmiştir umarım..
canın nasıl isterse,ruhun hangisine uygun gelirse onu yap...hiç üzme kendini amaBen zaten bu ay son kez gidicektim canım.. Bi karar almıştım kendi kendime bu ay da olmazsa kendimi diyete spora filan adayıp eylüle kadar dinlenecektim sonra gerekli tedavilere başlayacaktım.. ama öküz eşim benim fikrimi dahi sormadığı için bu durumlara düştükZaten şimdi gitsem de bişey yapılmayacak.. sadece büyüme takip edilecek.. Evde bikaç oculasyon testim var gerekirse onlarla kendim takip ederim.. Bu sefer de böyle olsun.. Sonra zaten durumlara göre bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?