Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

no_name_ nasılsın canım varmı gelişme fsh yendin değil mi enson öyleydi ?
canım merhaba, en son yenmiştim ama üstüne kürlerle devam 2 aydır baktırmadım değerlere, henüz bebiş de yok, bugün ya da yarın kırmızı kartı yiyecem,hazırlandım bekliyorum..sen ne durumdasın????

İnşallah sende hamilesindir de adet olmazsın canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına aslında iş hamile kalmış olmakla da bitmiyor asıl stres şimdi başlıyor...

İnşallah sende hamilesindir de adet olmazsın canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına aslında iş hamile kalmış olmakla da bitmiyor asıl stres şimdi başlıyor...
farkındayım tatlım ama inşallah çook güzel ve sağlıklı bi hamişlik dönemi atlatırrrr,sağlıkla kucağına alırsın bebişini çook mutlu oldum,tebrik ederim...var mı vereceğin tüyolar? neler yaptın hamiş kalmak için...

oyyy tekrardan maşallah sanaaaa

Evet canım haklısın, bir tane çocuğunun olması insana güç veriyor, ben de tüp bebekle uğraşabileceğimi sanmıyorum, sadece 36 yaşında menopaza girmek istemiyorum, eksildim gibi hissediyorum. Tabi oğluma kardeş istiyorum ama belki normal tadevilerle ve kürlerle olur, nasip.

Sana da tez zamanda bir çocuk nasip olur inşallah canım. Kendini üzmemeye çalış, moralini yüksek tut. Erkekler çok kötü ya, hiç anlamıyolar.

AMİNNN CANIM, Tabi ki paylaşayım

1 - Doktor bana klomen verdi bu ay onu kullandım yumurtlama mı garantiye almış oldum

2- Yumurtlama günlerimde ilişki oldu fakat ovulasyon testinde hiç koyu çizgi yakalayamadım amaan bu ayda olmadı dedim rahat bıraktım sonra
3 - Nasıl anlatayım bilemedim ama ilişkide kadının dört ayak gibi olduğu pozisyon var ya bence o faydalı oldu sonra da karnımın altına yastık koyup yüz üstü yattım

ooo süppersinnn...ben de önümüzdeki ay klomen isteyeceğim artık,böyle olmuyor,4 ay olacak
o pozisyonun iyi olduğu yazıyor internette de genelde ama alışkanlık misyoner devam ediyoruz sanırım biz...

ooo süppersinnn...ben de önümüzdeki ay klomen isteyeceğim artık,böyle olmuyor,4 ay olacak
o pozisyonun iyi olduğu yazıyor internette de genelde ama alışkanlık misyoner devam ediyoruz sanırım biz...

Evet bence de bu ayda adet olursan klomen denemeni tavsiye ederim bende işe yaradı yani tabiki inşallah sende gerek kalmzda hamilesindir canım :)

Evet bence de bu ayda adet olursan klomen denemeni tavsiye ederim bende işe yaradı yani tabiki inşallah sende gerek kalmzda hamilesindir canım :)
inşallah tatlım her yolu deniyoruz artık, bu ay olmadı gibi,3 gün önce test yaptım negatifti bat yarın bakalım,kısmet artık..önümüzdeki maçlara bakacağız

inşallah tatlım her yolu deniyoruz artık, bu ay olmadı gibi,3 gün önce test yaptım negatifti bat yarın bakalım,kısmet artık..önümüzdeki maçlara bakacağız

Şekerim benim 10 gün geçti hala bile çizgi tam koyu değil 3 kere oldu test yapıyorum hep pozitif ama koyuluk c kadar olmadı henüz sen daha dur bakalım 3. gün önceden çıkmadı diye ümitsizliğe kapılma

Şekerim benim 10 gün geçti hala bile çizgi tam koyu değil 3 kere oldu test yapıyorum hep pozitif ama koyuluk c kadar olmadı henüz sen daha dur bakalım 3. gün önceden çıkmadı diye ümitsizliğe kapılma
hayırlı uğurlu olsun fsh mı yüksekti sizin de?

ahh keşke tatlım ne diyelim inşallah vardır ama hiç his yok bu ay içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…