ah bebeğimmm,canım arkadaşım inan nasıl bir an önce olsun bitsin ben de istiyorum bıktım bu süreçten, kürlerden her şeyden ama yokk, inan bana..bak diyecem ben sana demiştim diyeGörücez bakalımmm
canım merhaba, en son yenmiştim ama üstüne kürlerle devam 2 aydır baktırmadım değerlere, henüz bebiş de yok, bugün ya da yarın kırmızı kartı yiyecem,hazırlandım bekliyorum..sen ne durumdasın????no_name_ nasılsın canım varmı gelişme fsh yendin değil mi enson öyleydi ?
canım merhaba, en son yenmiştim ama üstüne kürlerle devam 2 aydır baktırmadım değerlere, henüz bebiş de yok, bugün ya da yarın kırmızı kartı yiyecem,hazırlandım bekliyorum..sen ne durumdasın????
farkındayım tatlım ama inşallah çook güzel ve sağlıklı bi hamişlik dönemi atlatırrrr,sağlıkla kucağına alırsın bebişiniİnşallah sende hamilesindir de adet olmazsın canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına aslında iş hamile kalmış olmakla da bitmiyor asıl stres şimdi başlıyor...
Evet canım haklısın, bir tane çocuğunun olması insana güç veriyor, ben de tüp bebekle uğraşabileceğimi sanmıyorum, sadece 36 yaşında menopaza girmek istemiyorum, eksildim gibi hissediyorum. Tabi oğluma kardeş istiyorum ama belki normal tadevilerle ve kürlerle olur, nasip.İnanki benim bi tane çocuğum olsa ben de zaten bu kadar uğraşmazdım canım o yine bi derece anlaşılabilir bi durum.. bizim çocuğumuz yok.. insan elinden geleni yapmaz mı bu durumda imkanı varsa.. Yani İmkan da olmasa falan onu bile anlarım bi yere kadar.. Ama böyle kestirip atması beni şok etti.. Ki bu insan biz ilk beraber olduğumuz günden beri korunurken bile her ilişkimizden sonra çocuğumuz olsun istiyorum diyodu.. Şimdi noldu böyle neden böyle konuşuyo anlayamıyorumÇok üzgünüm çok anlatamam gözlerim çıktı ağlamaktan
farkındayım tatlım ama inşallah çook güzel ve sağlıklı bi hamişlik dönemi atlatırrrr,sağlıkla kucağına alırsın bebişiniçook mutlu oldum,tebrik ederim...var mı vereceğin tüyolar? neler yaptın hamiş kalmak için...
oyyy tekrardan maşallah sanaaaa
ooo süppersinnn...ben de önümüzdeki ay klomen isteyeceğim artık,böyle olmuyor,4 ay olacakAMİNNN CANIM, Tabi ki paylaşayım
1 - Doktor bana klomen verdi bu ay onu kullandım yumurtlama mı garantiye almış oldum
2- Yumurtlama günlerimde ilişki oldu fakat ovulasyon testinde hiç koyu çizgi yakalayamadım amaan bu ayda olmadı dedim rahat bıraktım sonra
3 - Nasıl anlatayım bilemedimama ilişkide kadının dört ayak gibi olduğu pozisyon var ya bence o faydalı oldu sonra da karnımın altına yastık koyup yüz üstü yattım
ooo süppersinnn...ben de önümüzdeki ay klomen isteyeceğim artık,böyle olmuyor,4 ay olacak
o pozisyonun iyi olduğu yazıyor internette de genelde ama alışkanlık misyoner devam ediyoruz sanırım biz...
tam da bugün yeni hamiş haberleri olsa diyordum :)
inşallah tatlım her yolu deniyoruz artık, bu ay olmadı gibi,3 gün önce test yaptım negatiftiEvet bence de bu ayda adet olursan klomen denemeni tavsiye ederim bende işe yaradı yani tabiki inşallah sende gerek kalmzda hamilesindir canım :)
inşallah tatlım her yolu deniyoruz artık, bu ay olmadı gibi,3 gün önce test yaptım negatiftibat yarın bakalım,kısmet artık..önümüzdeki maçlara bakacağız
hayırlı uğurlu olsun fsh mı yüksekti sizin de?Şekerim benim 10 gün geçti hala bile çizgi tam koyu değil 3 kere oldu test yapıyorum hep pozitif ama koyuluk c kadar olmadı henüz sen daha dur bakalım 3. gün önceden çıkmadı diye ümitsizliğe kapılma
hayırlı uğurlu olsun fsh mı yüksekti sizin de?
ahh keşke tatlım ne diyelim inşallah vardır ama hiç his yok bu ay içimdeŞekerim benim 10 gün geçti hala bile çizgi tam koyu değil 3 kere oldu test yapıyorum hep pozitif ama koyuluk c kadar olmadı henüz sen daha dur bakalım 3. gün önceden çıkmadı diye ümitsizliğe kapılma
çok da iyi yaptın bak ne güzel haber verdin bizeeeeYok benim fsh yüksek değildi prolaktin yüksekti Monte ile önceden başka bir topikte tanışmıştık onu merak ettim ondan buraya geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?