Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gittim bende hiç bir sorun olmadığını söyledi eşime Sperm testi yaptı 12 milyon çıktı yumurtlama olmasına rağmen hamişlik olmuyo tüplerime balacaklar ama çok korkuyorum

Gittim bende hiç bir sorun olmadığını söyledi eşime Sperm testi yaptı 12 milyon çıktı yumurtlama olmasına rağmen hamişlik olmuyo tüplerime balacaklar ama çok korkuyorum
12 milyon düşük bi değer tatlım en az 40 milyon olmalı..eşine kahverengi keçiboynuzundan al,sabah akşam 1 büyük fincan su ile 5 dk ağzı kapalı kaynat ve içir..hatta alabiliyorsan keçiboynuzu özütü al,pekmez gibi sabah akşam yesin 1 aya kalmaz fırlar sperm sayısı..sen hormonlara baktırdın mı? nedir test sonuçları???

yaşın daha çok genç... tüplere bakmak için hsg çekecekler, ben de çektirdim bi sıkıntı,korkacak bir şey yok,rahat ol canım..daha önce düşük? kürtaj ya da kimyasal gebelik geçirdin mi?

Vallahi Benimde hiç his yoktu :) Neyse kızlar rahat olun sizde en kısa zamanda hamilelik haberini vereceksiniz inşallah benim de inşallah sağlıklı sıkıntısız bir gebelik olur
inşallah tatlım,keyfini çıkarmaya çalışş

Vallahi Benimde hiç his yoktu :) Neyse kızlar rahat olun sizde en kısa zamanda hamilelik haberini vereceksiniz inşallah benim de inşallah sağlıklı sıkıntısız bir gebelik olur
regl olacak gibi tatlı krizin,regl sancıların oldu mu bu ay tatlım? hiç belirti yaşadın mı hamişliğe dair?

Hayır hiç bi şekilde hamişlik olmadı ovulasyon oluşturucu kullandım klomen yani test yapıldı hepsi işe yaramış ama hamilelik niye olmuyo bir de türlerine bakalım dedi bi de kızlar ilişkiden sonra sıvı kendini dışarı atıyor hemen

regl olacak gibi tatlı krizin,regl sancıların oldu mu bu ay tatlım? hiç belirti yaşadın mı hamişliğe dair?

Sancı oldu, Göğüslerim hassaslaştı ve Ateşim sürekli 36,8 ile 37,2 arası değişti aşağıya hiç düşmedi

Kadınların yumurtladığı ay göğüsleri hassaslaşırmış eğer o ay göğüs hassas değilse yumurtlamamışsın demekmiş bi makalede okumuştum..

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.Allaha emanet ol.

evet ateş işini ben de deneyeyim dedim, 1 haftadır 37 gidiyordu dün 36.7 olmuş,regl geliyor sinyalini ateş veriyor bile

bilemiyorum ki canım git bakalım yeni doktora ne diyecek..hayırlısı olsun inşallah,daha çok gençsin,olur,stres yapma

oldum sayılır şekerim listeyide düzenledim hemen..tedavim başladı çok şükür...inşallah Allah yüzümüze bakar vakti zamanı gelmiştir umarım..
sekerpancari canım inşallah vakit bu vakittir sende muradına bebişine kavuşursun. Canım sende agnucaston kullanıyormusun önceki yazışmalarını gördüm.Birkaç şey sormak istedim bununla ilgili cevaplarsanız çok memnun olurum, cnm ben kendim alıp kullanmaya başladım bu ürünü yanlız nasıl kullanacağımı bilmiyorum şöyleki adet olduğumuzda kullanıma devam etmemiz gerekiyor muş fakat hamile kalmayı engelliyor mu veya hamilelik durumunda zararı olur mu?Nasıl kullanmalıyım? Bilgi verebilir misin bir hafta kullanıp bıraktım şuan adetimin 12.günündeyim tekrar başlamalıyım???

agnucastonu bende düşünmüştüm bir ara hayıt tohumunu ezmek zor geliyordu, regli öncesi semptomların hafifletilmesinde kullanıldığını, içinde hayıt olduğunu ama başka maddelerde olduğunu okumuştum, bir kaç eczaneye sorup bulamayınca aktardan hayıt kapsülü almıştım.

canım kullandım ama düzenli değil.agnucaston tohuma göre daha iyi çünkü hani doz ayarlama yada işte kötü tad falan sorun olmuyor.günde bir adet.fsh ı oldukça düşürüyor ben inanıyorum.regliykende kullan.sadece gebelik şüphen olursa bırak.ancak gebeliktede hani sorun olup olmadığı etkisi kanıtlanmamış ancak tabii ki sonuçta kimyasal içeriyor.şöyle olabilir ovulasyona kadar kullanılıp bırakılabilinir.etkisi fsh üzerinde de devam ediyor. bu arada hayıt kapsülüde oldukça faydalı.yani hepsi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…