Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bu yaptığım fsh testi bu teste göre fsh hala yüksek olmuş oluyor degilmi

Eklentiler

• 20160210_160320-1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 68
Oohhooo bu neki DAHA erkek kısırlık testi var sperm le yapılan onuda evde kullanabiliyorsunuz hehehe şimdi benim bu yaptığım teste göre ben hala fsh yi kimildatamamisim: )
ayy daha neler duyacağım yaaa valla bi yaşıma daha girdim ikinci çizgi koyu olmaması mı gerekiyomuş nasıl okunuyo ki test pozitif olunca mı düşmüş oluyo negatif olunca mı anlayamadım o kısmı??

ayy daha neler duyacağım yaaa valla bi yaşıma daha girdim ikinci çizgi koyu olmaması mı gerekiyomuş nasıl okunuyo ki test pozitif olunca mı düşmüş oluyo negatif olunca mı anlayamadım o kısmı??
Hehehe yaa daha neler var neler ben niye sabah 5 leke kadar uyuyamıyorum onu araştır bunu incele onu oku derken saat geçiyor.testi bende anlayamadım ya olmaması lazım yada renk farkı olması lazım diyo sanırım

vallahi ben de ilk defa duydum eee kandan bakılan bi hormon değil mi o? ne diye o kadar kan alıp duruyorlar bizden,idrardan bakılıyorsa...e alalım hemennnn, Allah Allahhhhh,bak şimdi kafamda deli sorular

Hehehe yaa daha neler var neler ben niye sabah 5 leke kadar uyuyamıyorum onu araştır bunu incele onu oku derken saat geçiyor.testi bende anlayamadım ya olmaması lazım yada renk farkı olması lazım diyo sanırım
Peki biliosun fsh testini adetin 2. veya en geç 3. günü yapıyolar sen de öyle mi yaptın?

vallahi ben de ilk defa duydum eee kandan bakılan bi hormon değil mi o? ne diye o kadar kan alıp duruyorlar bizden,idrardan bakılıyorsa...e alalım hemennnn, Allah Allahhhhh,bak şimdi kafamda deli sorular
Valla ben de şaşırdım bazen sırf ona baktırmak için gidiyoruz yani bileydik gitmezdik o kadar doktorlara

Valla bir yaşıma daha girdim...ama yoook ben almam kafayı bozarım bununla

tatlım yaa azıcık araştırdım da kısırlık testi diye satıyorlar bunu ama bana bi garip geldi,fsh kanda bakılmalıdır yazıyor her yerde???????

tatlım yaa azıcık araştırdım da kısırlık testi diye satıyorlar bunu ama bana bi garip geldi,fsh kanda bakılmalıdır yazıyor her yerde???????
Canım ben 29.90 dı galiba o fiyata aldım içinde iki tane var ben aldığımı bile unuttum bugün aklıma geldi yaptım bide kahvaltımı yaptım kaşık kaşık Nutella yedim sonra test yaptım kanla değil idrarla yapılıyor bende kürleri içip içip deniycem

monte senin adet belirtilerin varmı bende tık yok. sanki hiç adet olmayacak gibiyim ayyksa ben artk ilaçla bike adet olamayacakmıyım(**
tatlım var tabi yaaa,sabahtan beri tatlıya şekere abandım resmen... bir de regl ağrılarım başladı bile,ya bu gece,ya da yarın gelir,benimki çok insaflıdır hiç gecikip umutlandırmaz sağolsun kerata

belki bebiş vardır be tatlım hemen moralini düşürme...

allah allahhhh vallahi şaşırıyorum fsh ölçmüyordur be kuzum o... fsh kandan bakılıyor

Peki biliosun fsh testini adetin 2. veya en geç 3. günü yapıyolar sen de öyle mi yaptın?
Sordum tok karnima yaptim diye cvp yazdi
Değerli müşterimiz

Kalp için de çıkan test çizgisi, yuvarlak bölümdeki control çizgisidir. Yani yuvarlak yerdeki bölümde çizgi çıktıysa, FSH yine yüksek demektir. Tavsiye edilen, sabah aç karına ilk idrar ile yapılmalıdır.

Bilginize sunarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…