- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
talım lh testi değil mi bu? ovulasyon testi mi yani? bi an gebelik sandım kalbim hopladı ya laaaaKızlar bu yaptığım fsh testi bu teste göre fsh hala yüksek olmuş oluyor degilmi
Yok canım ya bildigin fsh testi kadın kısırlık testi diye satılıyor g.g den aldımtalım lh testi değil mi bu? ovulasyon testi mi yani? bi an gebelik sandım kalbim hopladı ya laaaa
fsh testi diye bişey mi varmışşş daha nelerKızlar bu yaptığım fsh testi bu teste göre fsh hala yüksek olmuş oluyor degilmi
Oohhooo bu neki DAHA erkek kısırlık testi var sperm le yapılan onuda evde kullanabiliyorsunuz hehehe şimdi benim bu yaptığım teste göre ben hala fsh yi kimildatamamisim: )fsh testi diye bişey mi varmışşş daha nelerben şok ben iptal
ayy daha neler duyacağım yaaa valla bi yaşıma daha girdimOohhooo bu neki DAHA erkek kısırlık testi var sperm le yapılan onuda evde kullanabiliyorsunuz hehehe şimdi benim bu yaptığım teste göre ben hala fsh yi kimildatamamisim: )
Hehehe yaa daha neler var neler ben niye sabah 5 leke kadar uyuyamıyorum onu araştır bunu incele onu oku derken saat geçiyor.testi bende anlayamadım ya olmaması lazım yada renk farkı olması lazım diyo sanırımayy daha neler duyacağım yaaa valla bi yaşıma daha girdimikinci çizgi koyu olmaması mı gerekiyomuş nasıl okunuyo ki test pozitif olunca mı düşmüş oluyo negatif olunca mı anlayamadım o kısmı??
vallahi ben de ilk defa duydum eee kandan bakılan bi hormon değil mi o? ne diye o kadar kan alıp duruyorlar bizden,idrardan bakılıyorsa...e alalım hemennnn, Allah Allahhhhh,bak şimdi kafamda deli sorularayy daha neler duyacağım yaaa valla bi yaşıma daha girdimikinci çizgi koyu olmaması mı gerekiyomuş nasıl okunuyo ki test pozitif olunca mı düşmüş oluyo negatif olunca mı anlayamadım o kısmı??
çok garip yaaaa, e ben olsam her şeyi denerdim,hayıt iç,fsh a bak,aslanpençesi iç,bak...ohhh,kahve iç,bak....Yok canım ya bildigin fsh testi kadın kısırlık testi diye satılıyor g.g den aldım
Peki biliosun fsh testini adetin 2. veya en geç 3. günü yapıyolar sen de öyle mi yaptın?Hehehe yaa daha neler var neler ben niye sabah 5 leke kadar uyuyamıyorum onu araştır bunu incele onu oku derken saat geçiyor.testi bende anlayamadım ya olmaması lazım yada renk farkı olması lazım diyo sanırım
Valla ben de şaşırdımvallahi ben de ilk defa duydum eee kandan bakılan bi hormon değil mi o? ne diye o kadar kan alıp duruyorlar bizden,idrardan bakılıyorsa...e alalım hemennnn, Allah Allahhhhh,bak şimdi kafamda deli sorular
aynen yaaa, al o halde önce düşür,sonra bırak yükselsin yumi gelişsin ay ne güzelmiş yaaaa...şekerim kaç kayme bu test????Valla ben de şaşırdımbazen sırf ona baktırmak için gidiyoruz yani bileydik gitmezdik o kadar doktorlara
Valla bir yaşıma daha girdim...ama yoook ben almam kafayı bozarım bununlaHehehe yaa daha neler var neler ben niye sabah 5 leke kadar uyuyamıyorum onu araştır bunu incele onu oku derken saat geçiyor.testi bende anlayamadım ya olmaması lazım yada renk farkı olması lazım diyo sanırım
monte senin adet belirtilerin varmı bende tık yok. sanki hiç adet olmayacak gibiyim ayyksa ben artk ilaçla bike adet olamayacakmıyımregl olacak gibi tatlı krizin,regl sancıların oldu mu bu ay tatlım? hiç belirti yaşadın mı hamişliğe dair?
Canım ben 29.90 dı galiba o fiyata aldım içinde iki tane var ben aldığımı bile unuttum bugün aklıma geldi yaptım bide kahvaltımı yaptım kaşık kaşık Nutella yedim sonra test yaptım kanla değil idrarla yapılıyor bende kürleri içip içip deniycemtatlım yaa azıcık araştırdım da kısırlık testi diye satıyorlar bunu ama bana bi garip geldi,fsh kanda bakılmalıdır yazıyor her yerde???????
Canım ben bugün yaptım bugün 7.gun aslında geç kaldığımı biliyorum ama unuttum o testi aldığımı aklıma gelince deneyeyim dedimPeki biliosun fsh testini adetin 2. veya en geç 3. günü yapıyolar sen de öyle mi yaptın?
tatlım var tabi yaaa,sabahtan beri tatlıya şekere abandım resmen... bir de regl ağrılarım başladı bile,ya bu gece,ya da yarın gelir,benimki çok insaflıdır hiç gecikip umutlandırmaz sağolsun keratamonte senin adet belirtilerin varmı bende tık yok. sanki hiç adet olmayacak gibiyim ayyksa ben artk ilaçla bike adet olamayacakmıyım(**
allah allahhhh vallahi şaşırıyorum fsh ölçmüyordur be kuzum o... fsh kandan bakılıyorCanım ben 29.90 dı galiba o fiyata aldım içinde iki tane var ben aldığımı bile unuttum bugün aklıma geldi yaptım bide kahvaltımı yaptım kaşık kaşık Nutella yedim sonra test yaptım kanla değil idrarla yapılıyor bende kürleri içip içip deniycem
Sordum tok karnima yaptim diye cvp yazdiPeki biliosun fsh testini adetin 2. veya en geç 3. günü yapıyolar sen de öyle mi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?