Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

monte senin adet belirtilerin varmı bende tık yok. sanki hiç adet olmayacak gibiyim ayyksa ben artk ilaçla bike adet olamayacakmıyım(**
bi de garip bir şey var bu ay göğüs ucu değil de, ucun çevresindeki bölümde inanılmaz hassasiyet var,dokununca acıyor ama göğüs ucunda hiçbir şey yok..oysa hep göğüs ucu hassas olurdu....

bi de garip bir şey var bu ay göğüs ucu değil de, ucun çevresindeki bölümde inanılmaz hassasiyet var,dokununca acıyor ama göğüs ucunda hiçbir şey yok..oysa hep göğüs ucu hassas olurdu....
ahh cnm ben dün test yptm kocaman bir tek çizgi benden bu ay geçti cnm. oyüzden korkuyorum acaba ilaçladamı göremiyorum yoksa die nrmlde belirtilerim olurdu karnım ağrırdı ama yok bakalım belki ağrısız gelir bu ay.
benim hiç göğüslerim ağrımaz oyüzden o duyguyu cok bilmiyorum cnm. koyuluk varmı peki

veeee bata son saatler kala bir ay daha boşa geçirmiş olmanın saçma ruh hali içerisindeyim
ammannn ne yapalım,kader,kısmet bu işler...
ne diyoruzzzz, pes etmek yokkk,kürlere devam

ben de pzartesi sabah yaptım testi kocaman bi tombul tek çizgi

göğüste koyuluk var mı deyince şimşek gibi kafamda dün geceki rüyam belirdi yaaaa,

rüyamda göğüslerim masmaviydi,ben şok oluyorum hemen gelip buraya yazıyorum, brnh bernuşta bana fotoğrafını çek de koy bakalım ,kesin hamişsin sen diyor...ben de utanıyorum resmi nasıl koyacam diye çekip koyamadım bi türlü utancımdan,içim içimi yiyorduuu

Son düzenleme:
hayrolsun inşallahhhh

kızlar ben kaçtımmm, öptüm çok,herkes kendine çook dikkat etsin,yarın görüşürük

Anladım tatlım ben şimdi ovu dönemindeyim şimdi içmeyeyim 10 gün sonra tekrar başlarım tşk ederim. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

fshe2 bende bulamam sandım ama ilk sorduğumda buldum aldım bir hafta kullandım sonra test yaptırdım fsh düşmüştü çok sevindim devam etmeyi düşünüyorum mide rahatsızlığından var brnim çok fazla bitki çayları içemiyorum brnim için çok ideal bu hali ayrıca zaten biton şeyde kullanıyorum bunu in böyle olmasını sevdim doğrusu.

Bi sürpriz de benden. Cumartesi kontrole çağırmıştı doktorum gidememiştim. Dün gittim ve diğer yumurtalıkta 3 folikül çıktı. Önceki hafta diğer taraftakiler çatladı diye iptal olmuştu tedavim halbuki bu yumurtalıkta da bişey görünmüyodu. Çatlatma iğnesi olucam birazdan, Cuma sabahı da opu var dua edin kızlar tam sürpriz oldu bana

İnşallah 3 ü birden tutar canım

ayy çok sevindim ya inşallah güzel kaliteli yumurtalarınız toplanır...

ben de bugün rüyamda fshım 12ye düşmüş.nasıl seviniyordum (fsh bu ay 19 çıktı düşürmeye çalışıyorum) bilinçaltımız nasıl da dolu bu konuyla...

kızlar uçuk pembe gibi pıdra pembesi gibi akıntımngeldi bende bu ay umutlar resmi olarak suya düştü yarına sökülürüm acaba şu halimle namaz kılabilirmiyim

kzlar sizce fsh ölçtürmek için adetin 2.günümü 3.günümü gitmeliyim
Her yerde 3.gün yazıyor (2-5) ben 3.gün baktırdım hep.
Gerçi bu benim de kafamı karıştırıyor bazen, kanamam azaldı çünkü Haziran ayında opu olduktan sonra. 5 gün sürerdi eskiden şimdi aktif 2.5 güne düştü nerdeyse, son 2 gün lekenme oluyor sadece o yüzden kısaldı gibi geliyor. Bu durum sonucu etkiler mi bilmem doktora danışıp yaptırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…