- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
evet canm 2. yada 3. günü ..ama ben geçen ay 1. gün gitmiştim doktor ,olur , farketmez demişti ..kzlar sizce fsh ölçtürmek için adetin 2.günümü 3.günümü gitmeliyim
canımcım sıkma canınııı bak sana şöle söleyeyim, benim eşim çok düz mantık düşünen bi adamdır şeffaftır , ne yapacağını bilirim BÖLE OLMASINA RAĞMENN BAZEN ÖLE BİŞEY SÖLER YADA DAVRANIRKİ BENİ ŞAŞIRTIR, E HALİYLE ÜZER.. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DÜŞÜNCESİZCE DAVRANIR AMA ARTIK TANIDIM YA ONU HE DİYORUM HAKLISIN DİYORUM GEÇİYORUM ODA UNUTUP GİDİYOR ...MESELA SANA YAKIN BİR ÖRNEK OLSUN.. BENDE PSİKOLOJİ KALMAMIŞ 3. YILIMIZ DOLMUŞ TÜP BEBEK MASRAFINI AİLEM KARŞILİCAK ,BEN TÜPTEN YANA DEĞİLİM MELİSÇİM DİYOR(NEYDEN YANASIN DİCEM OLMİCAK) HE ASKIM ÇOK HAKLISIN DİYORUM , ERTESİ GÜN DOKTORA GİDİYORUM :) DEMEK İSTEDİĞİM ŞİMDİ SENİN NELER ÇEKTİĞİNİ ANLAMIYORMU? SANIYOSUN.. Bİ REKLAM ÇIKTIĞINDA BİLE İÇİNİN ERİDİĞİNİ SENİNLE YAŞAYAN EŞİN BİLİR ... İNAN Kİ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORDUR HATTA BUNA EMİN OL KENDİSİDE ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN ÖYLE SÖLÜYORDUR..SİTEM EDİYOR YANİ.... SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANM.. BU GÜNLERDE GEÇECEK ALLAHIN İZNİYLE...kusura bakma çok uzun yazdım canm bi elimde kahve :) bi elimde klavye :) sabahın 5'inde kalktım yazılarınızı okuyorum...Evet ama ben zaten şimdi yapmak istemiyorum ama onun da böyle söylememesi gerekirdi çok üzdü beni.. zaten kendimi kusurlu hissediyorum bu konuda tek sefer bile denenecek olsa bu şekilde mi söylenir.. Bi kere denerim bi daha da denemem olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet dedi yaaVe benim ne kadar çocuk istediğimi bilerek bunu söyledi.. İnanki o merkezde ne insanlar görüyorum üstlerinde giyinecek kıyafetleri yok belli ki taşradan gelmişler durumları iyi değil ama bebek için uğraşıyolar.. Bizim maddi bi sorunumuz da yok, bu kadar çocuk azarlar gibi konuşması bu kadar katı olması falan çok zoruma gitti İnsan der ki hayatım ne gerekiyosa yaparız sen nasıl istersen olur inşallah mutlaka bi gün falan der biraz moral verir Kendimi attan düşmüş gibi hissediyorum moralim falan nasıl tepetaklak döndü anlatamam
MerhabalarHer yerde 3.gün yazıyor (2-5) ben 3.gün baktırdım hep.
Gerçi bu benim de kafamı karıştırıyor bazen, kanamam azaldı çünkü Haziran ayında opu olduktan sonra. 5 gün sürerdi eskiden şimdi aktif 2.5 güne düştü nerdeyse, son 2 gün lekenme oluyor sadece o yüzden kısaldı gibi geliyor. Bu durum sonucu etkiler mi bilmem doktora danışıp yaptırmak lazım.
Senindemi adet miktarin azaldi vanim fsh olcturmusmuydunHer yerde 3.gün yazıyor (2-5) ben 3.gün baktırdım hep.
Gerçi bu benim de kafamı karıştırıyor bazen, kanamam azaldı çünkü Haziran ayında opu olduktan sonra. 5 gün sürerdi eskiden şimdi aktif 2.5 güne düştü nerdeyse, son 2 gün lekenme oluyor sadece o yüzden kısaldı gibi geliyor. Bu durum sonucu etkiler mi bilmem doktora danışıp yaptırmak lazım.
Günaydın kızlarr yaaa ben yine adet oldum ne oluyor bana adetimin 13.günü adet oldum kasıklarımda ağrı vardı sonuç buuu ben çalışmalara başladım olan şeye bakın. Acaba kullandığım macun yüzünden olabilir mi hormonlari bişeyler düzeliyor olabilir mi? Bu arada AMH 0,09 olmuş TSH 1,62 avunsam mı üzülsem mi bilemedim???Bi sürpriz de benden. Cumartesi kontrole çağırmıştı doktorum gidememiştim. Dün gittim ve diğer yumurtalıkta 3 folikül çıktı. Önceki hafta diğer taraftakiler çatladı diye iptal olmuştu tedavim halbuki bu yumurtalıkta da bişey görünmüyodu. Çatlatma iğnesi olucam birazdan, Cuma sabahı da opu var dua edin kızlar tam sürpriz oldu bana
işte kendine göre ayarla canımcım, amin amin inşallah cümlemizin,rica ederim.bildiğim bişey olursa her zaman..Anladım tatlım ben şimdi ovu dönemindeyim şimdi içmeyeyim 10 gün sonra tekrar başlarım tşk ederim. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Bi sürpriz de benden. Cumartesi kontrole çağırmıştı doktorum gidememiştim. Dün gittim ve diğer yumurtalıkta 3 folikül çıktı. Önceki hafta diğer taraftakiler çatladı diye iptal olmuştu tedavim halbuki bu yumurtalıkta da bişey görünmüyodu. Çatlatma iğnesi olucam birazdan, Cuma sabahı da opu var dua edin kızlar tam sürpriz oldu bana
canım ben hep 2. günü gidiyorum,çünkü bazen 2. günün akşamına bile ilça iğne başlanabiliyor.kzlar sizce fsh ölçtürmek için adetin 2.günümü 3.günümü gitmeliyim
Günaydınnnnnnnnnn, bugün yağmurlu ve romantik :) Baharda mıyız ne?
Günaydın canlarr
günaydın en kocamanından...günaydın şekerlerrr,brnh bernuşum bugün tüm dualarım seninle bebişim, sağsalim bebeğimizin pıtpıtlarını duy, gel bize anlattt,gecikme haaa,deliririm burada meraktan..seni seviyorum, bugünü de atlattık mı sıkıntılar hafifliyor....
dünyanın en güzel sesini duymaya hazırlan inşallahhhhno_name_ saol bebegim inşallah güzel haberler le donerim randevu saat 13:30 da
tatlım macun yapmış olabilir...herkes öyle diyor çünkü düzeltmeden önce bozuyor diye...tekrar hormon testi yapıcakmısın...Günaydın kızlarr yaaa ben yine adet oldum ne oluyor bana adetimin 13.günü adet oldum kasıklarımda ağrı vardı sonuç buuu ben çalışmalara başladım olan şeye bakın. Acaba kullandığım macun yüzünden olabilir mi hormonlari bişeyler düzeliyor olabilir mi? Bu arada AMH 0,09 olmuş TSH 1,62 avunsam mı üzülsem mi bilemedim???
oyyy geçmiş baya, şimdi o saatler geçmek bilmezno_name_ saol bebegim inşallah güzel haberler le donerim randevu saat 13:30 da
Günaydın kızlarr yaaa ben yine adet oldum ne oluyor bana adetimin 13.günü adet oldum kasıklarımda ağrı vardı sonuç buuu ben çalışmalara başladım olan şeye bakın. Acaba kullandığım macun yüzünden olabilir mi hormonlari bişeyler düzeliyor olabilir mi? Bu arada AMH 0,09 olmuş TSH 1,62 avunsam mı üzülsem mi bilemedim???
Yarın için randevu aldım test sonuçlarımı dr göstericem muayene olup dr la konuşacağım bakalım ne diyecek menapoz öncesi bişey mi acaba.Hayırlusı olsun.tatlım macun yapmış olabilir...herkes öyle diyor çünkü düzeltmeden önce bozuyor diye...tekrar hormon testi yapıcakmısın...
Bende öyle düşünüyorum bakalım dr.ne diyecek. Bitanem sende üzme kendini vakti geldiğinde herşey yolunda gider inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını versinherkeslere tekrar günaydın fıstıklarrr, sibelcim kürlerden olabilir tatlım, düzene girecektir illaki...
bu arada sabah 1 damla pembe kanamam geldi, gün içinde sökülecektir...yine beni yanıltmadı canım reglimmm, henüz gelen giden yok ama habercisi geldi
canımsınnnnnnn, sen de sakın kendini menopoz tribine sokma, vallahi o kadar çok şey okudum ki,bu süreci ötelemek bizim elimizde, ne olursun kabullenme, menopoz teşhisi konup bunu 10 yıl öteleyen kadınlar var ve biz güçlü kadınlarız, Allahın izni ile menopozu da öteleyeceğiz,bebişlerimizi de kucaklayacağız....Bende öyle düşünüyorum bakalım dr.ne diyecek. Bitanem sende üzme kendini vakti geldiğinde herşey yolunda gider inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını versinen önemlisi bu. Öpüyorum güzel gözlerinden
canımcım menopoza girmek gerçekten öyle hemen olabilecek ve kolay birşey değilmiş...öyle teselli için falan yazmıyorum..birçok test ve bazı değerler üst üste çok çok yüksek çıkmalıymış. sen göster sonuçlarını..bakalım dr ne diyecek.Yarın için randevu aldım test sonuçlarımı dr göstericem muayene olup dr la konuşacağım bakalım ne diyecek menapoz öncesi bişey mi acaba.Hayırlusı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?