Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

montecim nasılsın?
canımcım sıkma canınııı bak sana şöle söleyeyim, benim eşim çok düz mantık düşünen bi adamdır şeffaftır , ne yapacağını bilirim BÖLE OLMASINA RAĞMENN BAZEN ÖLE BİŞEY SÖLER YADA DAVRANIRKİ BENİ ŞAŞIRTIR, E HALİYLE ÜZER.. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM DÜŞÜNCESİZCE DAVRANIR AMA ARTIK TANIDIM YA ONU HE DİYORUM HAKLISIN DİYORUM GEÇİYORUM ODA UNUTUP GİDİYOR ...MESELA SANA YAKIN BİR ÖRNEK OLSUN.. BENDE PSİKOLOJİ KALMAMIŞ 3. YILIMIZ DOLMUŞ TÜP BEBEK MASRAFINI AİLEM KARŞILİCAK ,BEN TÜPTEN YANA DEĞİLİM MELİSÇİM DİYOR(NEYDEN YANASIN DİCEM OLMİCAK) HE ASKIM ÇOK HAKLISIN DİYORUM , ERTESİ GÜN DOKTORA GİDİYORUM :) DEMEK İSTEDİĞİM ŞİMDİ SENİN NELER ÇEKTİĞİNİ ANLAMIYORMU? SANIYOSUN.. Bİ REKLAM ÇIKTIĞINDA BİLE İÇİNİN ERİDİĞİNİ SENİNLE YAŞAYAN EŞİN BİLİR ... İNAN Kİ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORDUR HATTA BUNA EMİN OL KENDİSİDE ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN ÖYLE SÖLÜYORDUR..SİTEM EDİYOR YANİ.... SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANM.. BU GÜNLERDE GEÇECEK ALLAHIN İZNİYLE...kusura bakma çok uzun yazdım canm bi elimde kahve :) bi elimde klavye :) sabahın 5'inde kalktım yazılarınızı okuyorum...

Son düzenleme:
Merhabalar
Senindemi adet miktarin azaldi vanim fsh olcturmusmuydun

günaydın şekerlerrr, brnh bernuşum bugün tüm dualarım seninle bebişim, sağsalim bebeğimizin pıtpıtlarını duy, gel bize anlattt,gecikme haaa,deliririm burada meraktan..seni seviyorum, bugünü de atlattık mı sıkıntılar hafifliyor....

Günaydın kızlarr yaaa ben yine adet oldum ne oluyor bana adetimin 13.günü adet oldum kasıklarımda ağrı vardı sonuç buuu ben çalışmalara başladım olan şeye bakın. Acaba kullandığım macun yüzünden olabilir mi hormonlari bişeyler düzeliyor olabilir mi? Bu arada AMH 0,09 olmuş TSH 1,62 avunsam mı üzülsem mi bilemedim???

gÜNAYDINNNN kocaman öpücükler kocaman sarılmalar yağmurlu yaşlı Ankaradan

Anladım tatlım ben şimdi ovu dönemindeyim şimdi içmeyeyim 10 gün sonra tekrar başlarım tşk ederim. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
işte kendine göre ayarla canımcım, amin amin inşallah cümlemizin,rica ederim.bildiğim bişey olursa her zaman..

hay maşallahhh, 3 güzel kaliteli embriyo olsun onlar inşallah sana...haber ver,çokça dua ederim...sürpriz yumiler

kzlar sizce fsh ölçtürmek için adetin 2.günümü 3.günümü gitmeliyim
canım ben hep 2. günü gidiyorum,çünkü bazen 2. günün akşamına bile ilça iğne başlanabiliyor.
Günaydınnnnnnnnnn, bugün yağmurlu ve romantik :) Baharda mıyız ne?

bahar gelsin yaaaa,bahar gibisi var mı

Günaydın canlarr

günaydınnn

günaydın en kocamanından...

tatlım macun yapmış olabilir...herkes öyle diyor çünkü düzeltmeden önce bozuyor diye...tekrar hormon testi yapıcakmısın...

no_name_ saol bebegim inşallah güzel haberler le donerim randevu saat 13:30 da
oyyy geçmiş baya, şimdi o saatler geçmek bilmez hiç panik yapma artık,her şey güzel olacak tatlışımmm, o pıtpıtları duyup mutluluk gözyaşları dökeceksin bize de anlat biz de bugün mutluluk gözyaşlarımızı dökelimmmm

moyaalitu canım dualarım seninle Allah yolunu açık etsin inşallah yumilerin kaliteli olurda bebişleri kucağına alırsın

herkeslere tekrar günaydın fıstıklarrr, sibelcim kürlerden olabilir tatlım, düzene girecektir illaki...

bu arada sabah 1 damla pembe kanamam geldi, gün içinde sökülecektir...yine beni yanıltmadı canım reglimmm, henüz gelen giden yok ama habercisi geldi

tatlım macun yapmış olabilir...herkes öyle diyor çünkü düzeltmeden önce bozuyor diye...tekrar hormon testi yapıcakmısın...
Yarın için randevu aldım test sonuçlarımı dr göstericem muayene olup dr la konuşacağım bakalım ne diyecek menapoz öncesi bişey mi acaba.Hayırlusı olsun.

Bende öyle düşünüyorum bakalım dr.ne diyecek. Bitanem sende üzme kendini vakti geldiğinde herşey yolunda gider inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını versin en önemlisi bu. Öpüyorum güzel gözlerinden

canımsınnnnnnn, sen de sakın kendini menopoz tribine sokma, vallahi o kadar çok şey okudum ki,bu süreci ötelemek bizim elimizde, ne olursun kabullenme, menopoz teşhisi konup bunu 10 yıl öteleyen kadınlar var ve biz güçlü kadınlarız, Allahın izni ile menopozu da öteleyeceğiz,bebişlerimizi de kucaklayacağız....

Yarın için randevu aldım test sonuçlarımı dr göstericem muayene olup dr la konuşacağım bakalım ne diyecek menapoz öncesi bişey mi acaba.Hayırlusı olsun.
canımcım menopoza girmek gerçekten öyle hemen olabilecek ve kolay birşey değilmiş...öyle teselli için falan yazmıyorum..birçok test ve bazı değerler üst üste çok çok yüksek çıkmalıymış. sen göster sonuçlarını..bakalım dr ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…