Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynen öyle dr bana en az 6 ay reglden kesilmesi gerekir kadının, 6 ay boyunca gözlem ve bir çok test var, öyle bir anda bu ay adet düzeni bozuldu yok fsh yüksek , menopoz başlangıcı denemez dedi... bana unut menopozu ne saçlamlıyorsun bile demişti sağolsun... aslında gerçekten menopoz başlangıcı bile olsam sırf verdiği bu moralle aylarca öteleyebilirim süreci doğru doktoru bulmak çook önemli

S sekerpa
ınsallah canım ınsallahh

kesinlikle doğru ve uzmna dr.insani vasıfları yanında mümkünse gerçekten işinin ehli insanlarla çalışabilmek muayene olabilmek önemli...evet hani bu değerler birşeylere işaret ediyor es geçmemek üzerine gitmek lazım...ama insan ilk başta duyunca yalan yok böyle bir dünya başına yıkılıyor falan...ama sonra öğrendikçe herşey daha kolay birde sanırım zamanla alışıyor ve hazmediyorsun durumu...bende öyle oldu en azından...ahh vah lar o ilk safhada kaldı..alelacele bişeyler yapmalar...şimdi hep çözüm odaklı yaptığımız şeyler...

Evet dr ne dediği önemli onun için gideceğim dedim ya hakkımda hayırlısı

Günaydın kızlar bugün bi sürü güzel haber alıcağımız bir günnn sankiiiiiiii brnh tatlım inşallah önce senden pıtpıt haberlerimizi alıcaz ve sonrasında tabiki bugün regl bekleyen arkadaşlar belki test yapar yaaani bilemiyorum artıkkk 3 34ebrari34 canım kan fsh dan bakılır en garanti diye biliyorum ama demekki yeni teknolojiler gelişmiş yine de sen git bi ölçtür bence çok da riayet etme fsh ım yüksek diye düşünüp canını sıkma melisyasemen canım güzel zihnini bana yormuşsun moral vermeye Allah razı olsun tatlım.. Çok haklısın erkeklerin çoğu zaten böyle.. Ben dün akşam eşimle oturup konuştum; hala ben kötü bişey söylemedim bizim normal yolla olur demek istedim, ayrıca ben sana olmasa da olur derken, ben seni sevdim senle evlendim ömrümü çocuk olsa da olmasa da senle geçirmek istiyorum demek istedim dedi :) Ben de ona dedimki bak hayatım bu konular hassas konular ben zaten kendimi kusurlu ve mutsuz hissediyorum.. Zaten psikolojim bozuluyo doktordan böyle şeyler duyunca.. Bi de sen bişeyleri konuşurken beni daha çok baskı altına sokmamaya çalış bundan sonra dedim biraz empati yap dedim.. Ben zaten şimdi tüp bebek yapalım demeden sen bi kere yaparım bi daha yapmam diyosun sanki ben sana 10 kere yapalım demişim gibi tehditvari konuşup stresimi katlıyosun dedim.. Yine anlamayan gözlerle yüzüme baktı Tamam dikkat ederim dedi ama anlamadığına kalıbımı basarım.. Bi de bana kendimi kusurlu hissediyorum dedim diye bayaa tepki gösterdi.. Bu bi kusur değil diye.. Ben öyle görmüyorum dedi.. Ayrıca belki benden kaynaklıdır nerden biliyoruz hiç test yaptırmadım dedi.. Ben inançlı birisiyim Allah bizi hormonların düzenliyken karşılaştırmak isteseydi karşılaştırırdı o zaman evlenirdik dedi.. Herşeyde bir hayır vardır dedi.. Belki bizim bunu yaşamamız gerekmiştir dedi.. Ve ben bizim çocuğumuz olucağına inanıyorum dedi bi daha da ağzından kusur kelimesi çıkarsa çok fena bozuşuruz dedi.. Biraz da kırgın yattık ama yine de huzurluydum duyduklarımdan :)

Haklısın dr bencede çok önemli bakalım bu dr devlet hastanesinde görevli ve yardımsever birine benziyor randevusu muayene etmişti beni oda test sonuçlarına göre konuşalım demişti. Yarın ola hayrola...

Amiiiinnn İnşallah canım benim.

Canım yılda 1 veya 2 defa erken veya geç adet olmalar veya ara kanamalar normalmiş.. Stres hava değişikliği yeme içme gibi şeyler böyle şeyler olmasına etken.. Bu ay ben de reklmin 21. gününde tekrar regl olmuştumö doktor hiç dikkate bile almadı erken olmamı.. olabilir böyle şeyler dedi.. Daha önce de 15. günde olduğunu bilirim yine doktora gitmiştim hatta o zaman bekarken.. ama yine böyle şeyler sürekli olursa sorun ama arada olabilir cevabını duymuştum.. Bence çok takılıp kafanı yorma.. Bi git bakalım randevunu almışsın.. Mutlaka doktor bişeyler söyler rahatlarsın inşallah :)

Gecmis olsun canim doktor ne dedi oeki 2 gunde tamamen bitiyormu adetin yasin kac acaba
Hayır tamamen bitmiyor eskiden 4 gün çok olurdu kanama son gün lekelenme olurdu şimdi aktif kanama 2,5 güne düştü son günler lekelenme süresi arttı. Doktorum olabilir sorun yok diyor. Ben de önemsemiyorum, fsh ölçtürürken ilgisi olabilir diye bahsettim sadece.

Bak benimde onceden 3 4 yogundu 6.gun dus alirdim simdi 2 3 normal kanama sonra kahve lekelenme oluyor doktor zamaninda adet oluyosan toplam 3 gun suruyorsa normal dedi ama ben cok takiyorum yank bazi doktorlarda duzgun ilgilenmiyo daha yasim 22

benimkide bu şekilde aynısı hatta

benimkide bu şekilde aynısı hatta
yaa kıızlar kürlerle düzene girmedi mi regliniz???? benim de oldukça azalmıştı, 2,5 gün zor oluyordu...hayıta başladığımdan beri son 3 aydır maşallah 5 güne dolu dolu oluyor ve neredeyse 6.gün de yarısına kadar sürüyor,bende çok etki etti hayıt suyu..eskiden kahverengi idi,şimdi berrak kan rengi, ben hayıta bağlıyorum ve çok şükür beni pek mutlu ediyor bu durum

Bende yalancı hamilelik belirtileri yine başladı kızlar:) üstelik bide bu ay korunduk iltihap yüzünden bi kere korunmasız birliktelik yaşadık. Göğüslerim sizliyo resmen tas gibi mide bulantısı mide yanması siskinlik. Psikolojik olarak her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ya:))

canım hayıtı çok az ve hap olarak kullandım diğer türlü bitkisel çok takılamadım ben tedaviye başladığımdan...o yüzden az yani şu anda, diğer takviyelerde öyle arttırıcı bir özelliği olmadı bende....hani tedavi olmasam aslanpençesi hayıt vs yapardım,artık onlar bekleyecek bir süre...
aman aman yarasın kullnanan herkese...şifa olsun..nimet nede olsa bu otlar :)

bana etki etmedi cnm.ilaçla adet oluyorum o da çok az oluyor.rezerv düşük.hayıtı hala içiyorum fsh düşürmesi için.inşallah faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…