Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım ben 1 hafta hayıt ve aslan pençesi içtim sonra tedavi yüzünden kürleri bıraktım iğneler fsh içeriyo diye. Bende etki göstermemiştir daha, şu opu bitsin sonra tekrar içicem düzenli olarak. İnşallah o zaman normale döner, fsh de ölçtüremedim hala adet olmadığım için bakalım opudan sonra ne zaman adet olucam.

Tedavi nasıl gidiyor? Hangi iğneleri verdi doktor ?

Kadinn yicem seni boyle diyon icime su serpiyorsun:)))daha 11 gundur iciyorum ama sunu farkettim yumurtlama gunum bugun ilk defa yumurtladigimi hissettim zaten yumurtluyordum ama hissetmiyordum

Kadinn yicem seni boyle diyon icime su serpiyorsun:)))daha 11 gundur iciyorum ama sunu farkettim yumurtlama gunum bugun ilk defa yumurtladigimi hissettim zaten yumurtluyordum ama hissetmiyordum
kız delim benim ben sana daha ne yazıp söyleyeyim amma uğraştırdın beni, az sakin olsan her şey yoluna girecek, kk daki bütün kadınlara sordun haaa, bi dur be gülüm,az sabır be

günaydınn kızlarrr. nasılsınız??? cnm benimde dün akşam geldi bence tamamaen kan gelmeden karar veremeyelim çünkü ben hala sökülmedim. karın ağrım vardı oda geçti yarına kadar sökülmezsem dktra gtçm

Tedavi nasıl gidiyor? Hangi iğneleri verdi doktor ?
canım bugün 3. günü.akşamda var iğneler.yarın usg ve kan.
gonal f 225 doz,merional 75 1 toz 1 su ve choriomon (yumurtaları desteklemek için) sadece 5 ünite kullanıyorum.takviyeler devam.bakalım nasıl olacak bu sefer.

gelmedi benimde henüz gelen giden yok, bekliyorum bakalım,buyursun gelsin ben hazırım

İlk tedavimde gonal f 225 kullandım ben de, menogon eklendi sonra bi de erken çatlamasın diye cetrotide. Bu kez sadece merional 150 kullandım 2 gün 2 gün de 300, çatladılar, işe yaramadı sandım ama iptal olduktan sonra kontrolde sonradan gelişenler çıktı diğer yumurtalıkta işte. Görünce 1 kez merional 150 bir de cetrotide oldum yine. Biraz küçükler ama e2 yüksek çıktı olumluymuş tedavide diye opuya karar verdi doktorum. Sabah 8 de opu var bakalım ne bekliyo beni
Hayırlısı olsun canım benden tavsiye ne yap et tedavide olduğunu unut, sinemaya git çarşıya git normal hayatına devam et, unutunca daha iyi cevap veriyo minnoşlar.

çokkk sevindimmm inşallah dolu dolu kalitelidirler.ama zaten e2 iyi olduğundan dr.un opuya karar vermiş.dua edicem senin için.yani unutmak isterdim aslında çalışıyorumda hemde çok yoğun ama işte ilk 2 tedavimdeki kadarda düşünmüyorum..hayırlısı ben elimden geleni yapayımda gerisi takdiri ilahi.

Bak benimde onceden 3 4 yogundu 6.gun dus alirdim simdi 2 3 normal kanama sonra kahve lekelenme oluyor doktor zamaninda adet oluyosan toplam 3 gun suruyorsa normal dedi ama ben cok takiyorum yank bazi doktorlarda duzgun ilgilenmiyo daha yasim 22
Yaşın çok genç canım kürler kesin işe yarar, doktorlar yaşı çok önemsiyor büyük avantaj her açıdan senin için. Rahat ol ama güvenebileceğin bir doktor da bul.

Sağol canım inşallah hayırlı sonuçlanır tedavilerimiz. Aklıma takılan bişey var biraz huzursuzum, 2 hafta önce 2 folikül vardı solda tedavi onlarla devam ediyordu, biri erken çatladı diye iptal oldu. İlişki öneriyorum dedi doktorum söylediği gün denedik işte. Dün sağda sürpriz gelişenler çıkıp opuya karar verince de idrar tahlili yapalım her ihtimale karşı dedi yaptım negatif çıktı ama ya tuttuysa soldaki diye kuşku var içimde hala. Her şeyin hayırlısı hep bi kafa karışıklığı gidiyo benim işlerde :)

hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
Maşallah canım sağlıkla kucağında da görürsün inşallah.
Dua bekliyoruz senden hepimiz için ama şekerpancarıyla bana biraz acil tedavideyiz hamile bonusu duası lazım

kuzuuum ben sana demiştim kendini boşuna harap ediyorsun diye, çok şükür iyi olmana sevindim çok

canımcım şimdi eğer o dediğin gibi olsa hem rahimden hemde e2 den dr az çok anlardı.bende mesela histereskopiyi oldum ama ovulasyon geçmişti.içimde bir şüphe hani tuttuysada şimdi operasyon oldum gitti gibisinden.sen içini ferah tutu.inşallah yarın güzel yumilerin olacak.ertesi günde bölünen embriyoların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…