ne olsun be kuzum,iş güç,koşturma, ev işleri, kürler, adet öncesi,adet zamanı,doktor derken geçiyor günler,aylarrrrBu arada nasılsınız kızlar yazmasam da hep takipteyim konuyu
Allah sağlık sıhhat sabir versin canım hepsine koşturalım inşallahne olsun be kuzum,iş güç,koşturma, ev işleri, kürler, adet öncesi,adet zamanı,doktor derken geçiyor günler,aylarrrr
Canım ben 1 hafta hayıt ve aslan pençesi içtim sonra tedavi yüzünden kürleri bıraktım iğneler fsh içeriyo diye. Bende etki göstermemiştir daha, şu opu bitsin sonra tekrar içicem düzenli olarak. İnşallah o zaman normale döner, fsh de ölçtüremedim hala adet olmadığım için bakalım opudan sonra ne zaman adet olucam.yaa kıızlar kürlerle düzene girmedi mi regliniz???? benim de oldukça azalmıştı, 2,5 gün zor oluyordu...hayıta başladığımdan beri son 3 aydır maşallah 5 güne dolu dolu oluyor ve neredeyse 6.gün de yarısına kadar sürüyor,bende çok etki etti hayıt suyu..eskiden kahverengi idi,şimdi berrak kan rengi, ben hayıta bağlıyorum ve çok şükür beni pek mutlu ediyor bu durum
Tedavi nasıl gidiyor? Hangi iğneleri verdi doktor ?canım hayıtı çok az ve hap olarak kullandım diğer türlü bitkisel çok takılamadım ben tedaviye başladığımdan...o yüzden az yani şu anda, diğer takviyelerde öyle arttırıcı bir özelliği olmadı bende....hani tedavi olmasam aslanpençesi hayıt vs yapardım,artık onlar bekleyecek bir süre...
aman aman yarasın kullnanan herkese...şifa olsun..nimet nede olsa bu otlar :)
Kadinn yicem seni boyle diyon icime su serpiyorsun:)))daha 11 gundur iciyorum ama sunu farkettim yumurtlama gunum bugun ilk defa yumurtladigimi hissettim zaten yumurtluyordum ama hissetmiyordumyaa kıızlar kürlerle düzene girmedi mi regliniz???? benim de oldukça azalmıştı, 2,5 gün zor oluyordu...hayıta başladığımdan beri son 3 aydır maşallah 5 güne dolu dolu oluyor ve neredeyse 6.gün de yarısına kadar sürüyor,bende çok etki etti hayıt suyu..eskiden kahverengi idi,şimdi berrak kan rengi, ben hayıta bağlıyorum ve çok şükür beni pek mutlu ediyor bu durum
kız delim benim ben sana daha ne yazıp söyleyeyim amma uğraştırdın beni, az sakin olsan her şey yoluna girecek, kk daki bütün kadınlara sordun haaa, bi dur be gülüm,az sabır beKadinn yicem seni boyle diyon icime su serpiyorsun:)))daha 11 gundur iciyorum ama sunu farkettim yumurtlama gunum bugun ilk defa yumurtladigimi hissettim zaten yumurtluyordum ama hissetmiyordum
günaydınn kızlarrr. nasılsınız??? cnm benimde dün akşam geldi bence tamamaen kan gelmeden karar veremeyelim çünkü ben hala sökülmedim. karın ağrım vardı oda geçti yarına kadar sökülmezsem dktra gtçmherkeslere tekrar günaydın fıstıklarrr, sibelcim kürlerden olabilir tatlım, düzene girecektir illaki...
bu arada sabah 1 damla pembe kanamam geldi, gün içinde sökülecektir...yine beni yanıltmadı canım reglimmm, henüz gelen giden yok ama habercisi geldi
canım bugün 3. günü.akşamda var iğneler.yarın usg ve kan.Tedavi nasıl gidiyor? Hangi iğneleri verdi doktor ?
gelmedi benimde henüz gelen giden yok, bekliyorum bakalım,buyursun gelsin ben hazırımgünaydınn kızlarrr. nasılsınız??? cnm benimde dün akşam geldi bence tamamaen kan gelmeden karar veremeyelim çünkü ben hala sökülmedim. karın ağrım vardı oda geçti yarına kadar sökülmezsem dktra gtçm
canım bugün 3. günü.akşamda var iğneler.yarın usg ve kan.
gonal f 225 doz,merional 75 1 toz 1 su ve choriomon (yumurtaları desteklemek için) sadece 5 ünite kullanıyorum.takviyeler devam.bakalım nasıl olacak bu sefer.
çokkk sevindimmm inşallah dolu dolu kalitelidirler.ama zaten e2 iyi olduğundan dr.un opuya karar vermiş.dua edicem senin için.İlk tedavimde gonal f 225 kullandım ben de, menogon eklendi sonra bi de erken çatlamasın diye cetrotide. Bu kez sadece merional 150 kullandım 2 gün 2 gün de 300, çatladılar, işe yaramadı sandım ama iptal olduktan sonra kontrolde sonradan gelişenler çıktı diğer yumurtalıkta işte. Görünce 1 kez merional 150 bir de cetrotide oldum yine. Biraz küçükler ama e2 yüksek çıktı olumluymuş tedavide diye opuya karar verdi doktorum. Sabah 8 de opu var bakalım ne bekliyo beni
Hayırlısı olsun canım benden tavsiye ne yap et tedavide olduğunu unut, sinemaya git çarşıya git normal hayatına devam et, unutunca daha iyi cevap veriyo minnoşlar.
Yaşın çok genç canım kürler kesin işe yarar, doktorlar yaşı çok önemsiyor büyük avantaj her açıdan senin için. Rahat ol ama güvenebileceğin bir doktor da bul.Bak benimde onceden 3 4 yogundu 6.gun dus alirdim simdi 2 3 normal kanama sonra kahve lekelenme oluyor doktor zamaninda adet oluyosan toplam 3 gun suruyorsa normal dedi ama ben cok takiyorum yank bazi doktorlarda duzgun ilgilenmiyo daha yasim 22
çokkk sevindimmm inşallah dolu dolu kalitelidirler.ama zaten e2 iyi olduğundan dr.un opuya karar vermiş.dua edicem senin için.yani unutmak isterdim aslında çalışıyorumda hemde çok yoğun ama işte ilk 2 tedavimdeki kadarda düşünmüyorum..hayırlısı ben elimden geleni yapayımda gerisi takdiri ilahi.
Maşallah canım sağlıkla kucağında da görürsün inşallah.hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
çok şükür yaaaa, ohh maşallah, rahatladın mı kuzum biraz?hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
kuzuuum ben sana demiştim kendini boşuna harap ediyorsun diye, çok şükür iyi olmana sevindim çokGünaydın kızlarbugün bi sürü güzel haber alıcağımız bir günnn sankiiiiiiii brnh tatlım inşallah önce senden pıtpıt haberlerimizi alıcaz ve sonrasında tabiki bugün regl bekleyen arkadaşlar belki test yapar yaaani bilemiyorum artıkkk @34ebrari34 canım kan fsh dan bakılır en garanti diye biliyorum ama demekki yeni teknolojiler gelişmiş yine de sen git bi ölçtür bence çok da riayet etme fsh ım yüksek diye düşünüp canını sıkma @melisyasemen canım güzel zihnini bana yormuşsun moral vermeye Allah razı olsun tatlım.. Çok haklısın erkeklerin çoğu zaten böyle.. Ben dün akşam eşimle oturup konuştum; hala ben kötü bişey söylemedim bizim normal yolla olur demek istedim, ayrıca ben sana olmasa da olur derken, ben seni sevdim senle evlendim ömrümü çocuk olsa da olmasa da senle geçirmek istiyorum demek istedim dedi :) Ben de ona dedimki bak hayatım bu konular hassas konular ben zaten kendimi kusurlu ve mutsuz hissediyorum.. Zaten psikolojim bozuluyo doktordan böyle şeyler duyunca.. Bi de sen bişeyleri konuşurken beni daha çok baskı altına sokmamaya çalış bundan sonra dedim biraz empati yap dedim.. Ben zaten şimdi tüp bebek yapalım demeden sen bi kere yaparım bi daha yapmam diyosun sanki ben sana 10 kere yapalım demişim gibi tehditvari konuşup stresimi katlıyosun dedim.. Yine anlamayan gözlerle yüzüme baktı Tamam dikkat ederim dedi ama anlamadığına kalıbımı basarım.. Bi de bana kendimi kusurlu hissediyorum dedim diye bayaa tepki gösterdi.. Bu bi kusur değil diye.. Ben öyle görmüyorum dedi.. Ayrıca belki benden kaynaklıdır nerden biliyoruz hiç test yaptırmadım dedi.. Ben inançlı birisiyim Allah bizi hormonların düzenliyken karşılaştırmak isteseydi karşılaştırırdı o zaman evlenirdik dedi.. Herşeyde bir hayır vardır dedi.. Belki bizim bunu yaşamamız gerekmiştir dedi.. Ve ben bizim çocuğumuz olucağına inanıyorum dedi bi daha da ağzından kusur kelimesi çıkarsa çok fena bozuşuruz dedi.. Biraz da kırgın yattık ama yine de huzurluydum duyduklarımdan :)
ohhh maşallahhh 41,5 kere.çok sevindimm..tekrardan gözün aydın ..hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
canımcım şimdi eğer o dediğin gibi olsa hem rahimden hemde e2 den dr az çok anlardı.bende mesela histereskopiyi oldum ama ovulasyon geçmişti.içimde bir şüphe hani tuttuysada şimdi operasyon oldum gitti gibisinden.sen içini ferah tutu.inşallah yarın güzel yumilerin olacak.ertesi günde bölünen embriyoların :)Sağol canım inşallah hayırlı sonuçlanır tedavilerimiz. Aklıma takılan bişey var biraz huzursuzum, 2 hafta önce 2 folikül vardı solda tedavi onlarla devam ediyordu, biri erken çatladı diye iptal oldu. İlişki öneriyorum dedi doktorum söylediği gün denedik işte. Dün sağda sürpriz gelişenler çıkıp opuya karar verince de idrar tahlili yapalım her ihtimale karşı dedi yaptım negatif çıktı ama ya tuttuysa soldaki diye kuşku var içimde hala. Her şeyin hayırlısı hep bi kafa karışıklığı gidiyo benim işlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?