- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Maşallah canım sağlıkla kucağında da görürsün inşallah.
Dua bekliyoruz senden hepimiz için ama şekerpancarıyla bana biraz aciltedavideyiz hamile bonusu duası lazım
Maşallahh canımmmmhanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
canım yaaa anlamamıştır eminim,çünkü senin söylediklerin ince ince farklar detaylar.o hala kendinde söylediğinde bir acayiplik bulmamış ama en azından dinlemiş ve en azından sende az da olsa sakinlemişsin.şimdi söyle bakalım yarın dr. a gidecekmisin...Günaydın kızlarbugün bi sürü güzel haber alıcağımız bir günnn sankiiiiiiii brnh tatlım inşallah önce senden pıtpıt haberlerimizi alıcaz ve sonrasında tabiki bugün regl bekleyen arkadaşlar belki test yapar yaaani bilemiyorum artıkkk 3 34ebrari34 canım kan fsh dan bakılır en garanti diye biliyorum ama demekki yeni teknolojiler gelişmiş yine de sen git bi ölçtür bence çok da riayet etme fsh ım yüksek diye düşünüp canını sıkma melisyasemen canım güzel zihnini bana yormuşsun moral vermeye Allah razı olsun tatlım.. Çok haklısın erkeklerin çoğu zaten böyle.. Ben dün akşam eşimle oturup konuştum; hala ben kötü bişey söylemedim bizim normal yolla olur demek istedim, ayrıca ben sana olmasa da olur derken, ben seni sevdim senle evlendim ömrümü çocuk olsa da olmasa da senle geçirmek istiyorum demek istedim dedi :) Ben de ona dedimki bak hayatım bu konular hassas konular ben zaten kendimi kusurlu ve mutsuz hissediyorum.. Zaten psikolojim bozuluyo doktordan böyle şeyler duyunca.. Bi de sen bişeyleri konuşurken beni daha çok baskı altına sokmamaya çalış bundan sonra dedim biraz empati yap dedim.. Ben zaten şimdi tüp bebek yapalım demeden sen bi kere yaparım bi daha yapmam diyosun sanki ben sana 10 kere yapalım demişim gibi tehditvari konuşup stresimi katlıyosun dedim.. Yine anlamayan gözlerle yüzüme baktı Tamam dikkat ederim dedi ama anlamadığına kalıbımı basarım.. Bi de bana kendimi kusurlu hissediyorum dedim diye bayaa tepki gösterdi.. Bu bi kusur değil diye.. Ben öyle görmüyorum dedi.. Ayrıca belki benden kaynaklıdır nerden biliyoruz hiç test yaptırmadım dedi.. Ben inançlı birisiyim Allah bizi hormonların düzenliyken karşılaştırmak isteseydi karşılaştırırdı o zaman evlenirdik dedi.. Herşeyde bir hayır vardır dedi.. Belki bizim bunu yaşamamız gerekmiştir dedi.. Ve ben bizim çocuğumuz olucağına inanıyorum dedi bi daha da ağzından kusur kelimesi çıkarsa çok fena bozuşuruz dedi.. Biraz da kırgın yattık ama yine de huzurluydum duyduklarımdan :)
Saol canım benim iyiyim iyiyim az gözlerimdeki şiş inse daha iyi olcam aynaya baktıkça söyleniyorum ağlattı beni diye pissskuzuuum ben sana demiştim kendini boşuna harap ediyorsun diye, çok şükür iyi olmana sevindim çok
gözünn aydonn cnmm rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasipmetsin en zor stresi atlattın cok şükür artık rahatlayabilirsinhanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
Ay tatlım valla öyle boş bakıyoduki anlamadığına ben de eminimcanım yaaa anlamamıştır eminim,çünkü senin söylediklerin ince ince farklar detaylar.o hala kendinde söylediğinde bir acayiplik bulmamış ama en azından dinlemiş ve en azından sende az da olsa sakinlemişsin.şimdi söyle bakalım yarın dr. a gidecekmisin...
Amann Allahımmm monteeeeee en bi sevdiğim bebek resmiii ben bu uşağı cok seviyooom :)))))Allahım lütfen lütfen lütfen bi tane bundan istiyorummmmEki Görüntüle 1770609
ama bu çooook güzelll !!! ye bunu teyzesi yeeee,o köpürcüklü ağzını burnunu ısır,ye yut yani!!!!Amann Allahımmm monteeeeee en bi sevdiğim bebek resmiii ben bu uşağı cok seviyooom :)))))
bence dediyse yapmaz zaten yani hiç anlamadıysa hassas bir konu olduğunu anlamıştır. birşeylere karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyor. sürekli ne yapsam nasıl yapsamla ömür geçmiyor kiAy tatlım valla öyle boş bakıyoduki anlamadığına ben de eminimama tamam dikkat ederim dedi inşallah bi daha yaşanmaz ne diyim :) Ama bu arada atladım anlatmayı bana sormadın dedim planın ne falan diye direk 1 kere yaparım diyosun diye sordu ne düşünüyosun diye.. Dedimki bu ay da olmazsa diğer ay rahim filmi çektirip sonra akışa bırakıp ağustosa kadar takibe girmiycektim dedim.. Aaa çok güzel fikir evt öyle yapalım diyo Delim var bi tane napıyım işte Şimdi yarın gitmiycem ovulasyon testiyle çalışma yapıcam gerisini Allah'a bırakıcam.. Sonrasında da dediğim gibi rahim filmi :)
hahahah açsın vallahi eşler internetten hücum marşısı, dinlesinler! spermler tam yol ileriiiiiibence dediyse yapmaz zaten yani hiç anlamadıysa hassas bir konu olduğunu anlamıştır. birşeylere karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyor. sürekli ne yapsam nasıl yapsamla ömür geçmiyor kio zamaaaan monteninde dediği gibi hücummmmm
gözün aydın canım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
bebeğe giden her yol mübahtırhahahah açsın vallahi eşler internetten hücum marşısı, dinlesinler! spermler tam yol ileriiiiii
içim dışıma çıktı hücum marşı dinlemekten bu arada
Insallah ise yarar kafama cok takiyorum doktorlar 3 gun oluyosan takma diyo ama iste ya bebegim olmazsa falan diye korkuyorum kilomda yok kil tuy kist sorunumda yok ne yapacağım bilemedim sizin yaşınız kac acaba ve sikayetiniz ne zamandan beri var benim yaklasik 1 yildirYaşın çok genç canım kürler kesin işe yarar, doktorlar yaşı çok önemsiyor büyük avantaj her açıdan senin için. Rahat ol ama güvenebileceğin bir doktor da bul.
:)) olacak olacak geliyor bebısler yavaş yavaş. . Bol bol dua ediyorum :)hahahah açsın vallahi eşler internetten hücum marşısı, dinlesinler! spermler tam yol ileriiiiii
içim dışıma çıktı hücum marşı dinlemekten bu arada
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
Z E R O ............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
N nisanok canım gelmedi mi senin regl halaaa?????
kızlaaarrrrr son durumları yazın lütfennnn
aslında gebelikte de yaşanıyor bunlar hepsi birbirine karışmış durumda benim kesin reglin geleceğini ise ateşim gösteriyor..hep 37 lerde devam eden ataeşim reglden 3-4 gün önce hoop 36,5 a düşüyor..bu da kesin ve garanti bilgi...arkadaşlar hamiş olmadığımı ben nerden anlıyorum biliyor musunuz çabuk sinirlenmemden, reglin bir hafta öncesinde premenstürasyon sendromunu oldum olası yaşardım sinirlilik, tatlı krizleri vb. ama artık neredeyse iki hafta öncesinde başlıyor semptomlarım..
inşallah pıt pıt duyarsın...çok güzel heyecanlar bunlar:)) olacak olacak geliyor bebısler yavaş yavaş. . Bol bol dua ediyorum :)
brnh çok sevindim cnm darısı başımıza ins :) yarın gidiyorum ben de inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?