Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaa anlamamıştır eminim,çünkü senin söylediklerin ince ince farklar detaylar.o hala kendinde söylediğinde bir acayiplik bulmamış ama en azından dinlemiş ve en azından sende az da olsa sakinlemişsin.şimdi söyle bakalım yarın dr. a gidecekmisin...

Ay tatlım valla öyle boş bakıyoduki anlamadığına ben de eminim ama tamam dikkat ederim dedi inşallah bi daha yaşanmaz ne diyim :) Ama bu arada atladım anlatmayı bana sormadın dedim planın ne falan diye direk 1 kere yaparım diyosun diye.. sordu ne düşünüyosun diye nihayet.. Dedimki bu ay da olmazsa diğer ay rahim filmi çektirip sonra akışa bırakıp ağustosa kadar takibe girmiycektim dedim.. Aaa çok güzel fikir evt öyle yapalım diyo Delim var bi tane napıyım işte Şimdi yarın gitmiycem ovulasyon testiyle çalışma yapıcam gerisini Allah'a bırakıcam.. Sonrasında da dediğim gibi rahim filmi :)

bence dediyse yapmaz zaten yani hiç anlamadıysa hassas bir konu olduğunu anlamıştır. birşeylere karar verebilmek bile insanı çok rahatlatıyor. sürekli ne yapsam nasıl yapsamla ömür geçmiyor ki o zamaaaan monteninde dediği gibi hücummmmm

hahahah açsın vallahi eşler internetten hücum marşısı, dinlesinler! spermler tam yol ileriiiiii

içim dışıma çıktı hücum marşı dinlemekten bu arada

Yaşın çok genç canım kürler kesin işe yarar, doktorlar yaşı çok önemsiyor büyük avantaj her açıdan senin için. Rahat ol ama güvenebileceğin bir doktor da bul.
Insallah ise yarar kafama cok takiyorum doktorlar 3 gun oluyosan takma diyo ama iste ya bebegim olmazsa falan diye korkuyorum kilomda yok kil tuy kist sorunumda yok ne yapacağım bilemedim sizin yaşınız kac acaba ve sikayetiniz ne zamandan beri var benim yaklasik 1 yildir

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
Z E R O ............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ...............................................................................................................03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

N nisanok canım gelmedi mi senin regl halaaa?????

kızlaaarrrrr son durumları yazın lütfennnn

hahahah açsın vallahi eşler internetten hücum marşısı, dinlesinler! spermler tam yol ileriiiiii

içim dışıma çıktı hücum marşı dinlemekten bu arada
:)) olacak olacak geliyor bebısler yavaş yavaş. . Bol bol dua ediyorum :)

brnh çok sevindim cnm darısı başımıza ins :) yarın gidiyorum ben de inş.

arkadaşlar hamiş olmadığımı ben nerden anlıyorum biliyor musunuz çabuk sinirlenmemden, reglin bir hafta öncesinde premenstürasyon sendromunu oldum olası yaşardım sinirlilik, tatlı krizleri vb. ama artık neredeyse iki hafta öncesinde başlıyor semptomlarım..

batlar keşke beta hcg nin katlandığı tarihlerimiz olsa :)

aslında gebelikte de yaşanıyor bunlar hepsi birbirine karışmış durumda benim kesin reglin geleceğini ise ateşim gösteriyor..hep 37 lerde devam eden ataeşim reglden 3-4 gün önce hoop 36,5 a düşüyor..bu da kesin ve garanti bilgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…