Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ateş ölçmek en kesinlerden aslında...

haklısın 7 tane semptom var her ay farklı farklı görülürdü bende ama gebelikte o engel olamadığım çabuk sinirlenme hiç olmazdı garip bir şekilde

sürekli wc ye gidip regl gelmiş mi diye silinmekten hasssas yerlerim acıdı yahuuu, takıntı oldu resmen bu iş,gelse de kurtulsam

kızlaaar,sadece meraktan soruyorum hamiş olan arkadaşlar en son ne zaman regl oldunuz ve reglden kaç gün sonra idrar testinde pozitifi gördünüz?

sürekli wc ye gidip regl gelmiş mi diye silinmekten hasssas yerlerim acıdı yahuuu, takıntı oldu resmen bu iş,gelse de kurtulsam
Öyle demeeeeeeeeeeee bak hala gelmedi belki de gelmiycekk Montecim alakasız bi soru olucak ama ben şimdi regl olursam bu ay sonunda rahim filmi için ne zaman gitmeliyim?

Öyle demeeeeeeeeeeee bak hala gelmedi belki de gelmiycekk Montecim alakasız bi soru olucak ama ben şimdi regl olursam bu ay sonunda rahim filmi için ne zaman gitmeliyim?
tatlım reglden sonra 3 gün geçince git ama bu arada ilişki olmasın hiç bir şekilde gebelik riski olmamalı, bir de adetin kesilmiş olması lazım çünkü az da olsa kanama varsa ilaçla birlikte kan kaçıyormuş rahim bölgesi ve karın boşluğuna sanırım o sebeple adetten kesilmiş olmak şart...tabi önce doktora gitmelisin ağrı kesici ve enfeksiyon için antibiyotik verecek,3-4 gün önceden içmeye başlayıp bitene kadar kullanıyorsun ilaçları

bu arada gelmedi ama gelecek,kes benden umudunu bebişim,hissediyorum,yoldaaaa

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................???????
Z E R O ............................................................................................................... 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

N nisanok canım gelmedi mi senin regl halaaa?????

kızlaaarrrrr son durumları yazın lütfennnn

O zaman ben regl 3. gününde falan bir gideyim ilaç milaç ne varsa içeyim zaten 6. gün tamamen kesiliyor benim 7. güne falan yetişiriz gibime geliyo.. Regl gelirse de hoşgelsin canım napalım bi dahaki ay olur hayırlısı olsun da hakkımızda gerisi mühim değil

kızlar yaaa bendeki şansa bakın,benim doktor cmt pazar randevu vermiyor ve benim regl yarına kaldı gibi, 2. ve 3. gün yine cmt pazara denk gelecek...offf tam doktora gidecektim bu ay yaaa!!! ben böyle şansa! 4.gün gitsem folikül göremez mi?

Folikül görür tüp bebek tedavisine başlamak için istiyolar tam gününü. Sen ne için gideceksin canım sadece kontrol mü?

Folikül görür tüp bebek tedavisine başlamak için istiyolar tam gününü. Sen ne için gideceksin canım sadece kontrol mü?
kontrol cnm, 2.gün gider kan tahlilimi yaptırırım, 4.gün de folikül var mı baksın isterim ama göremez mi ki?

bu arada sen ne durumdasın tatlım? tedaviye başladın sanırım? hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…