Reglin ilk gününü yani aktif kanamanın olmadığı günü 0 saymak gerekiyo demişlerdi merkezdekızlar yaaa bendeki şansa bakın,benim doktor cmt pazar randevu vermiyor ve benim regl yarına kaldı gibi, 2. ve 3. gün yine cmt pazara denk gelecek...offf tam doktora gidecektim bu ay yaaa!!! ben böyle şansa! 4.gün gitsem folikül göremez mi?
canımcım 4. günde de görünür.kontrol amaçlı zaten sen git ama hani belki klomen falan verecek olursa bir miktar geç kalınmış olunabilir. mesela hormonlar için en ideali 2. yada 3. gün sende bilirsinki. her ne kadar 5. güne kadar yolu var deselerde.kontrol cnm, 2.gün gider kan tahlilimi yaptırırım, 4.gün de folikül var mı baksın isterim ama göremez mi ki?
bu arada sen ne durumdasın tatlım? tedaviye başladın sanırım? hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah
yaaa bu ay klomen isteyecektim oysa... benim bu durum pek saçma hal aldı artıkcanımcım 4. günde de görünür.kontrol amaçlı zaten sen git ama hani belki klomen falan verecek olursa bir miktar geç kalınmış olunabilir. mesela hormonlar için en ideali 2. yada 3. gün sende bilirsinki. her ne kadar 5. güne kadar yolu var deselerde.
kontrol cnm, 2.gün gider kan tahlilimi yaptırırım, 4.gün de folikül var mı baksın isterim ama göremez mi ki?
bu arada sen ne durumdasın tatlım? tedaviye başladın sanırım? hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah
yarın inşallah güzel ötesi haberlerini bekliyorumFolikülü hep görüyorlar canım, yani regl olduğumuzda kullanılmayan olgun çatlamış foliküller falan atılıyor alttan yeni çıkan noktaları sayıyorlar, zaten adetten sonra da yavaş yavaş büyüyor o minnak noktalar işte. Fsh, e2 için gün önemli tabi.
Ben 2 hafta önce femara sayesinde gelişen foliküllerle başlamıştım mini tüp bebek tedavisine, sonra biri yaramaz çıktı erken çatladı. Doktor da ilişki önerdi, 1 hafta sonra bakalım çatlamayan kist olabilir sonra dedi. Bu ay iptal oldu sanarken 2 gün önce diğer yumurtalıkta büyümüş 3 folikül çıktı. Tek doz iğne oldum biraz minikler ama yine de çatlatma iğnesi oldum dün akşam. Sabah 8 de de opu var. Bekliyorum sevindirecekler mi üzecekler mi görücem artık sabah :)
canımcım 4. günde de görünür.kontrol amaçlı zaten sen git ama hani belki klomen falan verecek olursa bir miktar geç kalınmış olunabilir. mesela hormonlar için en ideali 2. yada 3. gün sende bilirsinki. her ne kadar 5. güne kadar yolu var deselerde.
kalsın tatlım birde onu takma aklına şimdi.regliler zaman zaman mevsimden etkilenip gecikebiliyor ya da işte erken gelebiliyor.sen ateş ölçtüm diyince bende artık bir daha test yap diyemedim.hayırlısı olsun.pazartesi gidersinyaaa bu ay klomen isteyecektim oysa... benim bu durum pek saçma hal aldı artıkmecbur pazartesiye kalacak artık
evet bebğim ya ateş düşük olunca kesinleşti regl, pazartesi gideyim artık.... cmt gider hormon testlerini yaptırır,sonuçları pzt alır çıkarım doktorakalsın tatlım birde onu takma aklına şimdi.regliler zaman zaman mevsimden etkilenip gecikebiliyor ya da işte erken gelebiliyor.sen ateş ölçtüm diyince bende artık bir daha test yap diyemedim.hayırlısı olsun.pazartesi gidersin
aslında sen dediğin zamandan beri düşünüyorum...hatta televizyonda da çıktı.onu araştıracak vaktim olmadı inan...aslında planlı bir tedavi ama işte.bende inanıyorum getirisi olduğunaKızlar bu arada akupunktur işini de düşünün mutlaka, ben çok faydası olduğuna inanıyorum.
öyle yap canım...bakalım sabah ola hayrola hem...evet bebğim ya ateş düşük olunca kesinleşti regl, pazartesi gideyim artık.... cmt gider hormon testlerini yaptırır,sonuçları pzt alır çıkarım doktora
ateş kesin belirti di mi canım? ateşiin kesinlikle düşmemesi gerekiyordu?öyle yap canım...bakalım sabah ola hayrola hem...
montecim yaaa yani yataktan kalkmadan ölçmek lazımmış ateş yönteminde.. sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum...hani hep yüksek ya da sabit seyretmesi gerekiyormuş.eğer yarın olmazsa bir test mi yapsan..çokta ısrarcı olmak istemiyorumateş kesin belirti di mi canım? ateşiin kesinlikle düşmemesi gerekiyordu?
yine gittim wc ye gelen giden yok
Gelse bi dert gelmese bi dert benimde hala regl kanaması gibi değil normalde bugün çok olmalıydı gerçi yeni adetten çıktım onun etkisi olabilirmi diye de düşünmüyor değilim. Yarın Dr ne diyecek bakalım.ateş kesin belirti di mi canım? ateşiin kesinlikle düşmemesi gerekiyordu?
yine gittim wc ye gelen giden yok
doğru söylüyorsun tatlım yok ben aklıma estikçe ölçüyorummontecim yaaa yani yataktan kalkmadan ölçmek lazımmış ateş yönteminde.. sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum...hani hep yüksek ya da sabit seyretmesi gerekiyormuş.eğer yarın olmazsa bir test mi yapsan..çokta ısrarcı olmak istemiyorum
Görebilir bana söylemişti dr. Sorun olmaz takma kafanı ona hatta testlerinle gidersin dr son durumunu da görmüş olur.kızlar yaaa bendeki şansa bakın,benim doktor cmt pazar randevu vermiyor ve benim regl yarına kaldı gibi, 2. ve 3. gün yine cmt pazara denk gelecek...offf tam doktora gidecektim bu ay yaaa!!! ben böyle şansa! 4.gün gitsem folikül göremez mi?
İnşallah yerleşme kanamasıdır ÇOK amiinndoğru söylüyorsun tatlım yok ben aklıma estikçe ölçüyorumsabırsızlık kötü,bi yarın olsunda görelim ne var ne yok...
kuzucum o zaman bu kesin ve doğru sonuç vermez kidoğru söylüyorsun tatlım yok ben aklıma estikçe ölçüyorumsabırsızlık kötü,bi yarın olsunda görelim ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?