Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Reglin ilk gününü yani aktif kanamanın olmadığı günü 0 saymak gerekiyo demişlerdi merkezde

canımcım 4. günde de görünür.kontrol amaçlı zaten sen git ama hani belki klomen falan verecek olursa bir miktar geç kalınmış olunabilir. mesela hormonlar için en ideali 2. yada 3. gün sende bilirsinki. her ne kadar 5. güne kadar yolu var deselerde.

yaaa bu ay klomen isteyecektim oysa... benim bu durum pek saçma hal aldı artık mecbur pazartesiye kalacak artık

Folikülü hep görüyorlar canım, yani regl olduğumuzda kullanılmayan olgun çatlamış foliküller falan atılıyor alttan yeni çıkan noktaları sayıyorlar, zaten adetten sonra da yavaş yavaş büyüyor o minnak noktalar işte. Fsh, e2 için gün önemli tabi.

Ben 2 hafta önce femara sayesinde gelişen foliküllerle başlamıştım mini tüp bebek tedavisine, sonra biri yaramaz çıktı erken çatladı. Doktor da ilişki önerdi, 1 hafta sonra bakalım çatlamayan kist olabilir sonra dedi. Bu ay iptal oldu sanarken 2 gün önce diğer yumurtalıkta büyümüş 3 folikül çıktı. Tek doz iğne oldum biraz minikler ama yine de çatlatma iğnesi oldum dün akşam. Sabah 8 de de opu var. Bekliyorum sevindirecekler mi üzecekler mi görücem artık sabah :)

yarın inşallah güzel ötesi haberlerini bekliyorum

Yok canım hiç öyle düşünmeyin ben adetin 3.günü merkeze gittim doktorum ayrılmıştı bakan doktor da folikül yok diğer adette gel dedi gönderdi. Çok üzüldüm önce sonra düşündüm niye zaman kaybedeyim ki zaten tüp bebek de yapmak istemiyorum artık, klasik tüp bebek tedavisinde 2 yumurta gelişti onca iğneye rağmen. Doğal takiple 1 olsun ne fark eder diye düşündüm. Doktorumun yeni hastanesine gittim iyiki de gitmişim, hala adet olmadım ama periyodun ortasında folikül çıktı işte bakın. Diğer merkeze kalsa bu yumurtalar boşa gidecekti. Yani sonuç olarak her adeti güne bakmadan değerlendirmemiz gerek. 1-2 gün o kadar dert değil bence.

yaaa bu ay klomen isteyecektim oysa... benim bu durum pek saçma hal aldı artık mecbur pazartesiye kalacak artık
kalsın tatlım birde onu takma aklına şimdi.regliler zaman zaman mevsimden etkilenip gecikebiliyor ya da işte erken gelebiliyor.sen ateş ölçtüm diyince bende artık bir daha test yap diyemedim.hayırlısı olsun.pazartesi gidersin

evet bebğim ya ateş düşük olunca kesinleşti regl, pazartesi gideyim artık.... cmt gider hormon testlerini yaptırır,sonuçları pzt alır çıkarım doktora

Kızlar bu arada akupunktur işini de düşünün mutlaka, ben çok faydası olduğuna inanıyorum.
aslında sen dediğin zamandan beri düşünüyorum...hatta televizyonda da çıktı.onu araştıracak vaktim olmadı inan...aslında planlı bir tedavi ama işte.bende inanıyorum getirisi olduğuna

ateş kesin belirti di mi canım? ateşiin kesinlikle düşmemesi gerekiyordu?
yine gittim wc ye gelen giden yok
montecim yaaa yani yataktan kalkmadan ölçmek lazımmış ateş yönteminde.. sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum...hani hep yüksek ya da sabit seyretmesi gerekiyormuş.eğer yarın olmazsa bir test mi yapsan..çokta ısrarcı olmak istemiyorum

ateş kesin belirti di mi canım? ateşiin kesinlikle düşmemesi gerekiyordu?
yine gittim wc ye gelen giden yok
Gelse bi dert gelmese bi dert benimde hala regl kanaması gibi değil normalde bugün çok olmalıydı gerçi yeni adetten çıktım onun etkisi olabilirmi diye de düşünmüyor değilim. Yarın Dr ne diyecek bakalım.

doğru söylüyorsun tatlım yok ben aklıma estikçe ölçüyorum sabırsızlık kötü,bi yarın olsunda görelim ne var ne yok...

Görebilir bana söylemişti dr. Sorun olmaz takma kafanı ona hatta testlerinle gidersin dr son durumunu da görmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…