Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş

Canım yaaaaa çok sevindim gözün aydın :) pek giremedim bu aralar hemen baktım sana sorun hiç olmaz inşallah sonuna kadar.Bir daha ne zaman gel dedi doktor?

Şöyle güzelce listenin altlarına doğru yerimi alayım ben :) Bu ayın 20'sinde gideceğim yeni doktoruma bakalım,inşallah hayırlısı olsun.

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

kzlar aranzda duusk yapan varmı... doktr anlarmı yarn kontrole gtcem. ıkı et parcası geldı bugun bendn

EGE ASYA aynen cnm herşey normalmis içerde sıkıntı yokmuş sağa sola çevirdi baktı biseyler e güzel dedi tam birdahaki regl tarihinde cagrdi o sure içinde bu testleri yaptr dedi

olur cnm tabıkıde gıdılır bende öyle yapmıstım en son ılla 3. gunu olmak zorunda degıll

yyoo cnm ben hep aynıydım valla uykuya karşşıı anlayamadıgım bir direnişim var :)))

Canım hamilelikte de öyleysen supermis valla :) benim surekli uykum var öğlen akşam üzeri uyuyorum hergün 1-2 saat :) haftaya işe başlayınca napcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…