ama bebeğim son 5-6 gündür akşam ya da gece 37 gibiydi, dün 36,5 düştü... o sebeple demiştim.. ay heyecan sardı şimdi..ama yok bu ay eminim beeennnnnkuzucum o zaman bu kesin ve doğru sonuç vermez kio zaman yarını heyecanla bekliyorum artık
öptüm canım iyi akşamlarkızlar ben çıkıyorum...inşallah güzel haberlerde buluşuruz yarın..iyi akşamlar
bence de çok aminnnnİnşallah yerleşme kanamasıdır ÇOK amiinn
hanımlar doktora erken gttm hemen muayeneye aldılar beni çok şükür pıt pitlarimizi duyduk hiç bi sıkıntımız yokmuş
Bencede duble Amiiiinnnbence de çok aminnnn
İyi akşamlar cnmkızlar ben de kaçtım,sabah görüşürüz artık öptüm hepinizi çoook
Maşallah canım,inşallah herşey sonuna kadar böyle yolunda gider.EGE ASYA çok şükür duyduk iyiymis tam günü gününe orantiliymis hiçbi sorn yok kese de iyi dedi 15 ggün snra gidicem bir daha smdi test verdi bir suru vitamen şekerlere fln bakcm
Benim birtane düşüğüm var . Bendende parça gelmişti çok sancılı şekildekzlar aranzda duusk yapan varmı... doktr anlarmı yarn kontrole gtcem. ıkı et parcası geldı bugun bendn
EGE ASYA çok şükür duyduk iyiymis tam günü gününe orantiliymis hiçbi sorn yok kese de iyi dedi 15 ggün snra gidicem bir daha smdi test verdi bir suru vitamen şekerlere fln bakcm
Ağzına yüreğine sağlık gülüm ♥ ♥ ♥ yürekten amin diyorum canım benim...
olur cnm tabıkıde gıdılır bende öyle yapmıstım en son ılla 3. gunu olmak zorunda degıllkızlar yaaa bendeki şansa bakın,benim doktor cmt pazar randevu vermiyor ve benim regl yarına kaldı gibi, 2. ve 3. gün yine cmt pazara denk gelecek...offf tam doktora gidecektim bu ay yaaa!!! ben böyle şansa! 4.gün gitsem folikül göremez mi?
Canım sen de benim gibi geceleri buralardasın, eskiden de mi böyleydin hamilelik mi yapıyo :)olur cnm tabıkıde gıdılır bende öyle yapmıstım en son ılla 3. gunu olmak zorunda degıll
yyoo cnm ben hep aynıydım valla uykuya karşşıı anlayamadıgım bir direnişim var :)))Canım sen de benim gibi geceleri buralardasın, eskiden de mi böyleydin hamilelik mi yapıyo :)
yyoo cnm ben hep aynıydım valla uykuya karşşıı anlayamadıgım bir direnişim var :)))
uykum var cnm benm cok ama uyumuyorum sorun bende o suan uykum var ama uyuyassm gelmıoCanım hamilelikte de öyleysen supermis valla :) benim surekli uykum var öğlen akşam üzeri uyuyorum hergün 1-2 saat :) haftaya işe başlayınca napcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?