Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

günaydın forumun güzelleriii.... rüya gördüm kızlar hayırdır inşallahhh.... rüyamda karnım çok büyümüştü ve çok çirkin göründüğümü düşünüp çok utanıyordum ve gerçekten çek şekilsizdi , yaşıma göre kötü görünüyordu... yanlış anlaşılmasın ama yaşlı teyzelerin olurya hani sarkık gibi ama kocaman balon gibi şişmişti... rüyamda ablam vardı bak diyorum böle oldu oda bişe demiyordu ama çok utanıyordum ... HAYIRDIR İNŞALLAH KIZLAR etksindeyim hala.. kötü değildir inşallah .....

montecim 4. günde olur,, ben çok gittim mesela.. 4. günde gittim folükül söledi, 1. günde gittim söledi .. problem değil canm..

montecin ne yapsın şekerim test yap test yap diye umutlandırdınız,oysa hiç umudum yoktu bu aydan, sabah koca bi negatifi yedi, oturdu monte...

henüz regl de yok kaldım öyle! gelir bugün reglim artık...
üzülme cnm zaten sen biliyordun olsaydı ekstra birşeynolurdu. bennşuan doktorddayımn

Gunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeklerimin :) rabbime çok şükür Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. ..
Maşallah :))
aaaa maşallah sanaaa süpperrrr, oyyyy acayip güzel bi haber buuu....eşinin tepkisini merak etmekteyim :)

hayır olsun inşallah tatlım..buyolda kafayı yememize az kaldı

aaaa maşallah sanaaa süpperrrr, oyyyy acayip güzel bi haber buuu....eşinin tepkisini merak etmekteyim :)
Telefonda söyledim çok şaşırdı arabanın arkasına iki koltuk mu alcaz dedi telaş sardı beni vs. :))) dondu kaldı. .. bu arada arabamız yok. Demek ki hayal kurmuş kendince :)
Saolasın cnm ins darısı sizlere

sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlımmm, tekrardan tebrik ederim

sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlımmm, tekrardan tebrik ederim
Allah razı olsun cnm aminnnn ins. Çok korkuyorum ins hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız . Dualarım sizinle

Ayyyyy çok sevindim Allahım çok şükür yaaaa İnşallah tamamına erdirsin canım harika bi haber buuuu
Amin cnm Allah razı olsun darısı size ins duamdasiniz :))

Allah razı olsun cnm aminnnn ins. Çok korkuyorum ins hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız . Dualarım sizinle

Amin cnm Allah razı olsun darısı size ins duamdasiniz :))
korkma kuzum,çok şükür kalp atışlarını da duymuşsun,sağlıkla kucağına al inşallah..dualarımız siz sevgili hamişlerimizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…