Ben de aynen, hep gece kuşuydum :) Gece uykusu önemli ama işte melatonin alıcam yarın, şu opu geçsin de sabah.yyoo cnm ben hep aynıydım valla uykuya karşşıı anlayamadıgım bir direnişim var :)))
ben uyurdum önceden ama bnmki bozuldumu daha bttı işiBen de aynen, hep gece kuşuydum :) Gece uykusu önemli ama işte melatonin alıcam yarın, şu opu geçsin de sabah.
montecim 4. günde olur,, ben çok gittim mesela.. 4. günde gittim folükül söledi, 1. günde gittim söledi .. problem değil canm..kontrol cnm, 2.gün gider kan tahlilimi yaptırırım, 4.gün de folikül var mı baksın isterim ama göremez mi ki?
bu arada sen ne durumdasın tatlım? tedaviye başladın sanırım? hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah
montecin ne yapsın şekerim test yap test yap diye umutlandırdınız,oysa hiç umudum yoktu bu aydan, sabah koca bi negatifi yedi, oturdu monte...Günaydın kızlarMontecim naptı acabaaaa???
öyle yapacağım artık canım bugün regl gelirse ya yarın ya da pazar kan veririm pazartesi de sonuçlarla çıkarız doktorun karşısınamontecim 4. günde olur,, ben çok gittim mesela.. 4. günde gittim folükül söledi, 1. günde gittim söledi .. problem değil canm..
üzülme cnm zaten sen biliyordun olsaydı ekstra birşeynolurdu. bennşuan doktorddayımnmontecin ne yapsın şekerim test yap test yap diye umutlandırdınız,oysa hiç umudum yoktu bu aydan, sabah koca bi negatifi yedi, oturdu monte...
henüz regl de yokkaldım öyle! gelir bugün reglim artık...
güzel haberlerle dön inşallah tatlım,kolay gelsinüzülme cnm zaten sen biliyordun olsaydı ekstra birşeynolurdu. bennşuan doktorddayımn
aaaa maşallah sanaaa süpperrrr, oyyyy acayip güzel bi haber buuu....eşinin tepkisini merak etmekteyim :)Gunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeklerimin :) rabbime çok şükür Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. ..
Maşallah :))
hayır olsun inşallah tatlım..buyolda kafayı yememize az kaldıgünaydın forumun güzelleriii.... rüya gördüm kızlar hayırdır inşallahhh.... rüyamda karnım çok büyümüştü ve çok çirkin göründüğümü düşünüp çok utanıyordum ve gerçekten çek şekilsizdi , yaşıma göre kötü görünüyordu... yanlış anlaşılmasın ama yaşlı teyzelerin olurya hani sarkık gibi ama kocaman balon gibi şişmişti... rüyamda ablam vardı bak diyorum böle oldu oda bişe demiyordu ama çok utanıyordum ... HAYIRDIR İNŞALLAH KIZLAR etksindeyim hala.. kötü değildir inşallah .....
Telefonda söyledim çok şaşırdı arabanın arkasına iki koltuk mu alcaz dedi telaş sardı beni vs. :))) dondu kaldı. .. bu arada arabamız yok. Demek ki hayal kurmuş kendince :)aaaa maşallah sanaaa süpperrrr, oyyyy acayip güzel bi haber buuu....eşinin tepkisini merak etmekteyim :)
Kısmet canım hayırlısını dileyelim hayırlısı neyse o olsun hakkındamontecin ne yapsın şekerim test yap test yap diye umutlandırdınız,oysa hiç umudum yoktu bu aydan, sabah koca bi negatifi yedi, oturdu monte...
henüz regl de yokkaldım öyle! gelir bugün reglim artık...
sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlımmm, tekrardan tebrik ederimTelefonda söyledim çok şaşırdı arabanın arkasına iki koltuk mu alcaz dedi telaş sardı beni vs. :))) dondu kaldı. .. bu arada arabamız yok. Demek ki hayal kurmuş kendince :)
Saolasın cnm ins darısı sizlere
Ayyyyy çok sevindim Allahım çok şükür yaaaaGunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeklerimin :) rabbime çok şükür Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. ..
Maşallah :))
Allah razı olsun cnm aminnnn ins. Çok korkuyorum ins hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız . Dualarım sizinlesağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlımmm, tekrardan tebrik ederim
Amin cnm Allah razı olsun darısı size ins duamdasiniz :))Ayyyyy çok sevindim Allahım çok şükür yaaaaİnşallah tamamına erdirsin canım harika bi haber buuuu
Gunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Maşallah :))[/QUOT
hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder :)
Senden de Allah razı olsun canım korkma herşey gönlünce olur bol bol dua etAllah razı olsun cnm aminnnn ins. Çok korkuyorum ins hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız . Dualarım sizinle
Amin cnm Allah razı olsun darısı size ins duamdasiniz :))
korkma kuzum,çok şükür kalp atışlarını da duymuşsun,sağlıkla kucağına al inşallah..dualarımız siz sevgili hamişlerimizle...Allah razı olsun cnm aminnnn ins. Çok korkuyorum ins hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız . Dualarım sizinle
Amin cnm Allah razı olsun darısı size ins duamdasiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?