Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canımsın yaaa, kaptırmam listenin en altını,bekle beni orada,gün içerisinde koşarak geliyorum yanına şekerim benim

bak yaaa, ne meraklısın listenin sonuna, benim olacak bugün orasıııı

nasılsın şekerim?
Aman aman inşallah senin olmaz listenin sonu ben böyleyim işte şekerim :) Ne yapayım tatlım ya,birazcık stres var,20 Şubat'ta doktora gideceğim kısmetse...Neler neler diyecek bakalım?

Aman aman inşallah senin olmaz listenin sonu ben böyleyim işte şekerim :) Ne yapayım tatlım ya,birazcık stres var,20 Şubat'ta doktora gideceğim kısmetse...Neler neler diyecek bakalım?
stres yapma kuzum test sonuçları güzel çıktı neticede çok şükür..inşallah güzel haberler alırsın..benimde gelsin bugün,pazartesi gideceğim ben de..ne diyecek bakalım..aşılama önereceğini tahmin ediyorum ama ben klomen falan isteyeceğim bakalım artık,kısmet

Gunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeklerimin :) rabbime çok şükür Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. ..
Maşallah :))
Maşallah canıım gözün aydın sabrın sonu ikiz bebişler işte :). Klomenin etkisimi acaba yoksa sizin ailede varmı ikiz

Biliyorsun ya canım ameliyatın lafı bile beni benden alıyor,inanıyorum ki,ben o ikinci doktora gittiğimde ameliyat için tetkikler yapıldığından ve benim ödüm patladığından hormonlar o kadar fırlak çıkmıştı,eminim yani.Kan verirken bile kalbim ağzımda atıyordu yani.Yani görünen şeyleri biliyoruz meşhur çikolata kistlerim ve tüplerdeki problemler.Yani giripte başka şeyler görürlerse,kötü şeyler...Veya kisti alırlarken yumurtalığıma birşey olursa gibi bin tane şey dönüyor kafamda.Bir taraftanda diyorum o kadar işlem yapıldı,histereskopi yapıldı,rahimden dokular patolojiye gitti,çok spesifik birşey olsa çıkardı diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor be kuzum.Üst üste hep kötü şeyler olunca böyle devam edecekmiş gibi geliyor.

yok artık yoluna girmeye başladı bazı şeyler,rahat ol sen, artık güzel haberler alacaksın Allahın izni ile...

Gunaydinnnnnn arkadaşlar :)
Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duydum bebeklerimin :) rabbime çok şükür Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. ..
Maşallah :))
canımm benim çok ama çok sevindim..Allah bağışlasın kucağındada görmek nasip olsun inşallah...maşallah size 41,5 kere..içinde seninkiyle beraber 3 kalp...çok ama çok güzelll

selam kızlarrrr.... valla okuyamıyorum bile... telefonum bozuldu 3 gündür telde yok, öncesinde halam vefat etti.... işler deseniz bok bok bok demek istiyorum.... duymuşsunuzdur haberlerde öğretmenlerin sahte diplomalı olup olmadıkları ile ilgili işler... işte herkes ilçesindeki tüm öğretmenlerin diplomalarını kontrol ediyo... benim ilçede de yaklaşık bin kişi var... dolayısıyla başımızı kaldıramadık, saat 7-8 gibi ancak çıkabildik falan. üstüne bide atamalar oldu... değmeyin keyfimeeee hepsini de okuyamadım... ama girdiğimde monte ve gibigibiyimin özel mesajları karşıladı beni.... monte hiç tahmin ettiğim gibi değil ben biraz daha balık etli boylu poslu bi hatun bekliyodum maşaalaaaahhhh harbiden hürremmişşş gibigibiyim tam hayalimdeki gibi hatta isimleri görmesek ve tek resimleri görsek meselaaaa bu resim gibigibiyim diyeceğim hatun kendisiiiii ona da bi sürü nazar boncuğuuuuu

İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım..Allah yardımcın olsun..benim tüp bebek bile olmazmış, yumurtam birkaç taneymiş ve çok küçükmüş..ben bursadayım canım.
İnşallah canım, benim içimde ümit var zaten..ilk zamanlar yıkılmıştım ama topladım kendimi, stres yapmamaya çalışıyorum..39 yaşındayım, fsh 105, amh 0,2
bende bursadayım..... doktorun kim ki senin... gerçi aklıma gelen 2 doktor var bu yaklaşımı yapacak bursada...
ama neyse..... o tüp bebek olmazmış diyen asalaklar kendine güveni olmayan adamlar... ama tabi şunu da bil, yol zorlu, işin de zor.... ancak olmaz diye bi şey yok... ben jimere suat beye gidiyorum. 90 fsh ile doğal gebe kalan hastası var... ama işte 24 yaşında.... 40 yaş üstü gebe kalan hastaları da var gerçi.... . mesela bana her defasında benim modum düştüğünde o dosyalardan gösteriyo... bu bence güzel bişey... bak buda var, bu da var, böyle de olabiliyor diye.... değerlerin yüksek mi evet yüksek, şansın var ama tüp bebek için. bir de önden takviye falan yaparsan olacaktır inşallah.... ayrıca bi şey de söylemek isterim. tüp bebek tedavisi de çok zorludur maddi manevi ama tüp bebek yapınca da olamayabiliyor... bırakmamak lazım. başarı böyle elde ediliyor.

bursa da özer kutlu bizim grupla pek uğraşmak istemez eurofertil tüp bebek merkezi yani, soranus da hiç iyi anılarım yok deva bulan da çok ancak bizim grupta çok başarılı olduğunu söyleyemem. osman develioğlu oldukça başarılı bir doktor ancak ben ısınamadım kendisine. acıbadem şahin bey var mesela onu da çok sıcak kanlı vs. derler ancak bence yine bizim grupta pek başarılı değil. pemba mavi de nevin hanım var bak onun da yaklaşımı güzeldir. ama tedavi olmadım. birazda pahalı bir yer....

jimerde rapor geçiyo, özer beyde de geçtiği gibi. ama özer bey raporlu bi arkadaşımla sizin şansınız yok diyip göndermişti ki amh si 0,2 de olsa bir kaç ay öncesinde doğal yolla gebe kalmış biriydi arkadaşım. buna rağmen moralinin içine edip göndermişti. ben suat beye yönlendirdim.... minicik kızı kucağında artık.... konuşuruz yine uzun uzun... döniciiimmmma ranızaaa.... şu can çekişmem bitince

Bu arada amayaa da yok kaç gündür,ne yapıyor ki kuzum
geberiyorummmmmmm geberiyoruuuummmmmm geberiyorrruuuummmmm

tüp bebek de çok streslidir... bil de hani.... durup dururken ağlayabilir çığlık atabilir aniden gülme krizlerine girebilirsin... olasıdır... özellikle de bazı ilaçları kullanırken. doktor sana şans veriyor ki bence de öyle... bi kere doğal gebeliğin var. ikincisi de yumurtaların tepki verebiliyor klomene faln. ha yapma demem ki biliyosun burda sizlere doktorlar nası sizi tüp bebeğe yönlendirmez anlamıyorum diyen hatun kişiyim. en doğru kararı verecek olan sensin....

bence de çok ertelememek de gerekiyor... bir de bu bitkiler gerçekten bize napıyo onu bilmiyoruz aslında... iyimi yapıyoruz kötü mü bilmiyoruz.....

Maşallah canıım gözün aydın sabrın sonu ikiz bebişler işte :). Klomenin etkisimi acaba yoksa sizin ailede varmı ikiz
Amin cnm saolasin. Eşimin ailesinde de bende de var :) darısı sizlere ins.

zeynepzumra ay cnm şok oldum ikizmii çoksevvndm
Evet cnm 2 kalp atışı duydum doktor ikiz dedi ben şok ben iptal :))

canımm benim çok ama çok sevindim..Allah bağışlasın kucağındada görmek nasip olsun inşallah...maşallah size 41,5 kere..içinde seninkiyle beraber 3 kalp...çok ama çok güzelll
Aminmmmmmm cnm benim güzel duaların için teşekkürler. Rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda evet 3 kalp :)

amayaa Canım Öncelikle hoşgeldin başın sağolsun Allah sabırlar versin halanın yattığı yer cennet olsun inşallah.. İşlere gelice de kolaylıklar diliyorum Sen bayaadır girmiyomuşsun demekki daha yeni gördün fotolarımızı demek :) o senin bakışlarının güzelliği seni de görmek isteriz en kısa zamanda biz de :)
Tatlım ben bi sinir buhranı anında yazmıştım yine o mesajı 5 gün erken regl olunca :) ama nitekim gittim doktora söyleyemedim tüp bebek mevzularını çünkü başka doktor baktı ona dedimki hocam burda olsa böyle böyle diyecektim.. O da dedi ki hocam burda olsa size biraz daha beklemenizi önerecekti çünkü buraya klomenle olur diye not düşmüş dedi.. Dedimki bu ilaç bende heralde yan etki yaptı gecikmeler erken olmalar falan o da famera diye bi ilaç verdi klomen yerine.. Çarşamba günü de kontrole gittim 7. günüydü adetimin 14-14-10 mm boyutlarında minnoşlar varmış :) Bugün de gidicektim ama gitmedim.. Artık takip yaptırmıycam ovulasyon testiyle bu ay da deneyip regl olursam rahim filmi çektirip sonra da ağustosa kadar dinlenmeyi düşünüyorum.. Ağustosta da eğer hala olmamış olursa doktora gidip 1 senemiz dolduı tüp yapalım diycem :) Planlarım bu şekilde :) Sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyo??

Son düzenleme:
o senin güzelliğin canım benim,bence oldukça iri duruyorum ama belki foto yanıltmıştır

öncelikle başınız sağolsun kuzum, Allah mekanını cennet eylesin...

seni özlüyoruz bu kadar çok kopma bizden..işlerinde de kolaylıklar dilerim şekerimmmm

ee kızlar ne yapıosnuzz bakalım hepınıze tünaydınlarr... :)
ne yapalım bebişim,ben sinirle regli bekliyorum, 15 dk da bir wc ye gidip kontrol ediyorum,en son kesecem kendimi,görecem kanı !!!! öff ne sıkıcı bi süreç ya buuu

sen nasılsın bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…