- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Kız ne irisi yaa gayet fıstık gibisin boyun kaç senin boyun uzun heralde ondan belli etmiyono senin güzelliğin canım benim,bence oldukça iri duruyorum ama belki foto yanıltmıştır
öncelikle başınız sağolsun kuzum, Allah mekanını cennet eylesin...
seni özlüyoruz bu kadar çok kopma bizden..işlerinde de kolaylıklar dilerim şekerimmmm
1.70 civarı tatlım..gerçi orada kilom 78 falandı, şu an tartılara küsüm... 82-83 ü görmüşüm gibi geliyorKız ne irisi yaa gayet fıstık gibisin boyun kaç senin boyun uzun heralde ondan belli etmiyon
ayy boyumuz bile aynıı bak 172-73 falanım ben de :)) aynı şekilde iri kemikliyim geçen yıldan bu yana 8 kg aldım ama hala aynı beden kıyafetlerime sığabiliyorum o yüzden benim de anlamıyo kimse kilo aldığımda falan bu çok iyi bişey :) bi de eşit bi dağılım oluyosa kiloda o zaman da belli olmuyo1.70 civarı tatlım..gerçi orada kilom 78 falandı, şu an tartılara küsüm... 82-83 ü görmüşüm gibi geliyor
etim sıkı benim de ondan sanırım kimse inanmıyor kiloma, ama işin kötü yanı et sıkı olunca kilo vermek de bi o kadar zor oluyor..bir de kemikler iri bende, 60 kg da olsam hep aynı görünüyorum ben de anlamadım ki...
hhahaha bizim açımızdan berbat ben de hala 28-32 kotlarıma giriyorum halbuki 72 kg da almıştım herhalde onlarıayy boyumuz bile aynıı bak 172-73 falanım ben de :)) aynı şekilde iri kemikliyim geçen yıldan bu yana 8 kg aldım ama hala aynı beden kıyafetlerime sığabiliyorum o yüzden benim de anlamıyo kimse kilo aldığımda falan bu çok iyi bişey :) bi de eşit bi dağılım oluyosa kiloda o zaman da belli olmuyo
stress yapma cnm tetıklerr takmamayaa calıs ben ne yapım cnm canım sıkılıyo kac gundur dıısarı cıkıyorum malum evde durasım yok devamlı gezzesim gelıyo :ne yapalım bebişim,ben sinirle regli bekliyorum, 15 dk da bir wc ye gidip kontrol ediyorum,en son kesecem kendimi,görecem kanı !!!! öff ne sıkıcı bi süreç ya buuu
sen nasılsın bakiim
soğanı kes dahada kür mür yapma hayıt ıc sadecekızlar yaaa, regl gelemediği gibi sarımsı akıntım var bayadır sanırım soğan suyundan oldu bu, soğan suyu gecikme yapıp sarıya yakın su gibi akıntı yapabiliyormuş... amann iş açtım başıma,bulaşmasaydım keşke şu soğanabi de acayip mide bulantısı var 4-5 gündür,başka da bir şey yok..ne bel,ne kasık,ne göğüs ağrısı,hepsi bıçak gibi kesildi dün
oy ne güzel işte,durduğun kabahat ..ben çalışmıyor olsam mesai yapıyor gibi sabah çıkar akşam dönerim evestress yapma cnm tetıklerr takmamayaa calıs ben ne yapım cnm canım sıkılıyo kac gundur dıısarı cıkıyorum malum evde durasım yok devamlı gezzesim gelıyo :
hayıt ile aslanpençesine başladım zaten 4-5 gündür... soğan çoktan bitti kuzum,ovulasyon geçince bitmişti zatensoğanı kes dahada kür mür yapma hayıt ıc sadece
oyyy güzel haberlerle gel inşallah tatlım,Allah yardımcın olsunnnOpudan çıktım, heyecanlı bekleyiş başladı. Yumurtalar kaliteli mi döllenecek mi kaçıncı kalite olacak yine aynı korkular :)
vallaa sımdı işinede karısmak ıstıemıormm ama bana kalırsa testereyıde bırak vucudun bıraz rahat bırakk kac aydır ıcmedgn yemedgn sey kalmadı ztn bıraz rahat kalsın ıstrsen sadece sabahları hayıt iç bihayıt ile aslanpençesine başladım zaten 4-5 gündür... soğan çoktan bitti kuzum,ovulasyon geçince bitmişti zaten
Sağol canım Allah hepimize gönlümüzdekini versin hayırlısıyla ama önce sağlık versin.oyyy güzel haberlerle gel inşallah tatlım,Allah yardımcın olsunnn
süpermiş ben kilo alınca niye böyle olmuyor.........hhahaha bizim açımızdan berbat ben de hala 28-32 kotlarıma giriyorum halbuki 72 kg da almıştım herhalde onları10 kg attıysa aldığımdan bu yana, 2 beden büyümem gerekirken aynı kıyafetler..insan böyle olunca kilo aldığını da anlayamıyor
aman olmasın daha iyi tatlım,matah bi durum değil yani..annem 1 kg alsa kıyafetinden anlar ve hemen kilo verir,benim anlayıp vermeye başlamam için 10 ar 10 ar almam gerekiyorsüpermiş ben kilo alınca niye böyle olmuyor.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?