oooo üzüldüm tatlım beee,önümüzdeki aylara bakarız hep birlikte..Kızlar arkadaşımın embriyo transferi sonucu negatifmişş az önce öğrendim
Valla ben de çok üzüldümm ama hakkında hayırlısı ne diyelimoooo üzüldüm tatlım beee,önümüzdeki aylara bakarız hep birlikte..
bu tüp bebek işi de garanti değil haaaa, garanti bi yöntem bulunana kadar ilim ve bilim dünyasına küsüm!!!
oooo üzüldüm tatlım beee,önümüzdeki aylara bakarız hep birlikte..
bu tüp bebek işi de garanti değil haaaa, garanti bi yöntem bulunana kadar ilim ve bilim dünyasına küsüm!!!
Opudan çıktım, heyecanlı bekleyiş başladı. Yumurtalar kaliteli mi döllenecek mi kaçıncı kalite olacak yine aynı korkular :)
Şimdiki aklım olsa 30 yaşımda evlenir evlenmez embriyo dondururdum bikaç tane, isteyince de dener dururdum şimdi. Yumurta dondurmak neden yasal değil mesela? Yani oluru varsa niye tanıtmıyolar yaptırtmıyolar insanlara ? İşte bunlar hep tüp bebek lobisi :)
nova art tamı olmuştu tedaviyi, çok üzüldüm,Allah hayırlısını versinValla ben de çok üzüldümm ama hakkında hayırlısı ne diyelimİlk transferi de tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durmuştu Hayırlısı olsun hofff valla canım sıkılıyo yaa nedir bu yaşadıklarımız Allah daha fazla acı vermesin artık kadınlara lütfennn
Arkadaşlar DHEA ilacım geldi bu arada dün akşam içtim, yurt dışından söyledik 50 mg 100 adet 50 tl ye falan mal olmuş bize, gelmesi bir ayı buldu ama yurt içindeki ile kıyaslanınca burada ne kadar yüksek fiyatlar...
buğday ekmiştim bir de onlar da filizleniyor az az, buğday çimi c vitamini açısından 50 kg portakala mı eşmiş neymiş...
bizim durumumuzda c ve e vitamini çok önemli diye okumuştum..
tabii ki garanti diye bişey yok ki tatlım yaaa...deneme yanılma resmen..hatta Nasrettin hoca hesabı ya tutarsaoooo üzüldüm tatlım beee,önümüzdeki aylara bakarız hep birlikte..
Evt canım Nova art da ilk tedaviyi de orda olmuştu zaten bu sefer tek yumurtası gelişti şansı biraz düşüktünova art tamı olmuştu tedaviyi, çok üzüldüm,Allah hayırlısını versin
aminn aminn canımmm...Evt canım Nova art da ilk tedaviyi de orda olmuştu zaten bu sefer tek yumurtası gelişti şansı biraz düşüktüHayırlısı olsun hakkında.. Hepimizin hakkında
çokça sabır diliyorum evlat sahibi olmak için yüreği beyni yorulan biz kadınlara...bugün duygusalım bakalım gün sonunda nasıl olucam...bu iğnelerde yoruyor beni..kevgir misali...su içsem çıkacak göbekten ....ALLAHIM BU İYİ VE GÜZEL KADINLARA VE TANIMADIĞIMIZ BEBEK İSTEYEN TÜM İYİ VE GÜZEL KADINLARA KALPLERİNDEN GEÇENİ VERRLÜTFEN DUY SESİMİZİ
aminnn canım benim,aminnnALLAHIM BU İYİ VE GÜZEL KADINLARA VE TANIMADIĞIMIZ BEBEK İSTEYEN TÜM İYİ VE GÜZEL KADINLARA KALPLERİNDEN GEÇENİ VERRLÜTFEN DUY SESİMİZİ
Ben de öyleyim galiba sinirlerim bozuldu artıkçokça sabır diliyorum evlat sahibi olmak için yüreği beyni yorulan biz kadınlara...bugün duygusalım bakalım gün sonunda nasıl olucam...bu iğnelerde yoruyor beni..kevgir misali...su içsem çıkacak göbekten ....
bende sinir var inanılmaz,yolacam saçımı başımı, regl gelemeyince yaşanan cinsten sinir... o kanı görecem ben bu gün arkadaş!! elime bıçak alıp önüme geleni kesesim varrrrBen de öyleyim galiba sinirlerim bozuldu artıkyine başladım ağlamaya kaç gündür böyleyim zaten bu da üstüne tuz biber oldu
Canım öncelikle geçmiş olsun...3 yumi mi toplandı..3 üde işleme alındımı...hepside bebiş olsun inşallah sana.haber ver mutlaka gelişmeleri.
canım yaa yumurta dondurmak artık yasal sanırım..özellikle bizim gibi teşhisi konmuş kişilerde ve radyoterapi ve komotarpi gören kişilerde üniversite hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum.
keşke keşke ama o zaman olmamasında vardır bir hayır mutlaka vardır.bizim bilmediğimiz...
Kız gel beni kes sen de rahatla ben de rahatlıyım hahahahahahhabende sinir var inanılmaz,yolacam saçımı başımı, regl gelemeyince yaşanan cinsten sinir... o kanı görecem ben bu gün arkadaş!! elime bıçak alıp önüme geleni kesesim varrrrkana susamışlığım varrrrr
Kız gel beni kes sen de rahatla ben de rahatlıyım hahahahahahha
sabretmekten başka çare yok birde çokça dua...ama siznirlerim gevşek toparlanmalıyım böyle olmuyor..sevmiyorum bu halimi...iyi gelmiyor ne bana ne de çevreme...Ben de öyleyim galiba sinirlerim bozuldu artıkyine başladım ağlamaya kaç gündür böyleyim zaten bu da üstüne tuz biber oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?