Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

oooo üzüldüm tatlım beee,önümüzdeki aylara bakarız hep birlikte..

bu tüp bebek işi de garanti değil haaaa, garanti bi yöntem bulunana kadar ilim ve bilim dünyasına küsüm!!!
Valla ben de çok üzüldümm ama hakkında hayırlısı ne diyelim İlk transferi de tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durmuştu Hayırlısı olsun hofff valla canım sıkılıyo yaa nedir bu yaşadıklarımız Allah daha fazla acı vermesin artık kadınlara lütfennn

bu tüp bebek işi de garanti değil haaaa, garanti bi yöntem bulunana kadar ilim ve bilim dünyasına küsüm!!!

Şimdiki aklım olsa 30 yaşımda evlenir evlenmez embriyo dondururdum bikaç tane, isteyince de dener dururdum şimdi. Yumurta dondurmak neden yasal değil mesela? Yani oluru varsa niye tanıtmıyolar yaptırtmıyolar insanlara ? İşte bunlar hep tüp bebek lobisi :)

Opudan çıktım, heyecanlı bekleyiş başladı. Yumurtalar kaliteli mi döllenecek mi kaçıncı kalite olacak yine aynı korkular :)

Canım öncelikle geçmiş olsun...3 yumi mi toplandı..3 üde işleme alındımı...hepside bebiş olsun inşallah sana.haber ver mutlaka gelişmeleri.
canım yaa yumurta dondurmak artık yasal sanırım..özellikle bizim gibi teşhisi konmuş kişilerde ve radyoterapi ve komotarpi gören kişilerde üniversite hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum.
keşke keşke ama o zaman olmamasında vardır bir hayır mutlaka vardır.bizim bilmediğimiz...

nova art tamı olmuştu tedaviyi, çok üzüldüm,Allah hayırlısını versin

buğday ekmiştim bir de onlar da filizleniyor az az, buğday çimi c vitamini açısından 50 kg portakala mı eşmiş neymiş...
bizim durumumuzda c ve e vitamini çok önemli diye okumuştum..

ooo takviyeler takviyeler yarasın ve de şifa olsun.....

tabii ki garanti diye bişey yok ki tatlım yaaa...deneme yanılma resmen..hatta Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa

Evt canım Nova art da ilk tedaviyi de orda olmuştu zaten bu sefer tek yumurtası gelişti şansı biraz düşüktü Hayırlısı olsun hakkında.. Hepimizin hakkında
aminn aminn canımmm...
bende hastaneden geldim...yavaş gelişen yumilere sahibim...aslında beklediğim birşeydi ama dr dan duymak sarsıyor.belki yarında görecek bakalım bugünde devam iğnelere..diğer tedavilerdede geç ve yavaş yanıt alınmıştı ama işte...kısmette ne varsa o

ALLAHIM BU İYİ VE GÜZEL KADINLARA VE TANIMADIĞIMIZ BEBEK İSTEYEN TÜM İYİ VE GÜZEL KADINLARA KALPLERİNDEN GEÇENİ VERR LÜTFEN DUY SESİMİZİ
çokça sabır diliyorum evlat sahibi olmak için yüreği beyni yorulan biz kadınlara...bugün duygusalım bakalım gün sonunda nasıl olucam...bu iğnelerde yoruyor beni..kevgir misali...su içsem çıkacak göbekten ....

Ben de öyleyim galiba sinirlerim bozuldu artık yine başladım ağlamaya kaç gündür böyleyim zaten bu da üstüne tuz biber oldu

Ben de öyleyim galiba sinirlerim bozuldu artık yine başladım ağlamaya kaç gündür böyleyim zaten bu da üstüne tuz biber oldu
bende sinir var inanılmaz,yolacam saçımı başımı, regl gelemeyince yaşanan cinsten sinir... o kanı görecem ben bu gün arkadaş!! elime bıçak alıp önüme geleni kesesim varrrr kana susamışlığım varrrrr

2 toplanmış diğeri çok minikti yetişemedi demek. Morfoloji sorunumuz da var mikroçip istedik ısrarla yapıcaz dediler bakalım. Hani çok mucize yaratmıyor belki yeni teknikler ama belki ufacık bi faydası olur diye düşünüyo insan. Önceki tedavimde doktor imsi istemesine rağmen yapılmadığını öğrenmiştik tadilat var diye çok üzülmüştük bu sefer kırk kez sorduk. Gerçi merkez farklı inşallah daha hayırlı olur.

Yumurta dondurmanın belli şartlarda olduğunu biliyorum da niye şart var ne saçma belki canım öyle istiyo yumurta benim onlara ne niye yasak anlamıyorum.
Evet her şeyde hayır vardır ben de inanıyorum da kafamda deli sorular bazen kızıyorum işte kendime kurallara doktorlara. Senelerdir Bakırköy Acıbademde gayet iyi bilinen ünlü bi prof a giderdim. Her gittiğimde de sorardım sağlıklı mıyım erteliyorum bebeği ama ilerde sorun yaşar mıyım diye. Yooo hiç problem yok gayet sağlıklısınız derdi. Bi amh testi kaç para be adam yaptırtsana çok mu zor nedir niye yani :) neyse çok derinlere daldım yine ben. Nutella kavanozuma dalayım daha iyi hem hak ettim di mi yani ödül olsun o kadarcık

Geçen pazar günü alt komşum teyzenin eşi vefat etmişti onu ziyarete gittim.. Yaşlı teyze 65-70 yaşında apartmana çiçekler koymuş durmadan onları sularken karşılaşıyoduk bana nasıl bakıyo keşke benim de senin gibi bi kızım olsaydı diyip diyip her gün arkamdan dua eden çok tatlı bi kadın Allah uzun ömür versin.. Geçen gittim hayatını anlattı bana yalnız kaldım işte falan benim hiç çocuğum olmadı falan filan diye çok zor günler geçirmiş hep yalnızmış şimdi de adam göçtü gitti hepten yalnız kaldım dedi.. Bi üzüldüm bi sinirlerim bozuldu nasıl ağlamaya başladım kadın da şaşırdı.. ağlama kızım falan diye o beni teselli etmeye başladı.. Allahım çok zor bişey yaa yalnızlık kimseyi o duruma düşürmesin inşallah

Kız gel beni kes sen de rahatla ben de rahatlıyım hahahahahahha

Kız gel beni kes sen de rahatla ben de rahatlıyım hahahahahahha
canım kendimi kesecem sonunda ay bayılacayiiimmmmmmm , fenalık geldi bana..benim hormonlar şaşırdı bence bu ay dün gece 3 te zor uyudum,baykuş gibi gezdim tüm gece-bu arada baykuşu çok severim evimin her yeri baykuş,onlarla bakıştık 3 e kadar..daralıyorum kızlarrr, hormonlar zıpladı zaar

sabretmekten başka çare yok birde çokça dua...ama siznirlerim gevşek toparlanmalıyım böyle olmuyor..sevmiyorum bu halimi...iyi gelmiyor ne bana ne de çevreme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…