Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sakiiinnnnnnnn olll şekerimmm düşünme oluruna bak...gözünün içine baktıkça gelmez o regli...

Bekleyince gelmiyo o adet, ama sinir iyiymiş az kalmış işte.
Lh pik yapınca başlıyo o delirmeler kesin anladım bu çatlatma iğnesinde. Kuzu gibi duruyodum haftalardır iğneyi olunca kaçacak delik aradı evde garibim
Sabah hemşire form doldururken son adet tarihiniz dedi 18 Aralık dedim inanmıyo emin misiniz kontrol etseniz bi diyo :) şimdi yine beklicem ben de daha da alt üst oldu benim periyod.

hayırlı uğurlu olsunnn çokkk kaliteli olsun sonunda 9 ay beraber olun inşşalhhh
yeni teknikler var ise mutlaka kullanılmalı merkezde..mutlak fark yaratır ona bende inanıyorum...
ahh ahhh geçmiş insanın aklına geldikçe...neyse..hepsi birer tecrübe elbette...acıda olsa bu böyle...en azından bu konu için...
nutella kavanozu fena fikir değilmişçoookkktann haketmişsin....

Kızlar sizin eşlerin durumu nedir spermiyogram yaptırdınız mı hiç, yaptırmadıysanız kesin bi yolunu bulun yaptırtın. Onlar avantajlı zaten yumurta kalitesi çok değişmiyo ama sperm kalitesi çok fark yaratabiliyomuş, yani zayıf yumurta güçlü spermle daha iyi döllenebilirmiş, eğer geliştirebilecekleri değerler varsa mutlaka ilgilenin.
Ben Kaan Aydostan randevu almıştım ilk tedavimde Mayıs ayıydı Eylüle verdiler çüş o zamana doğururum ben dedim almadım gördüm günümü :)
Şimdi yine aldım Mayısa verdiler bu sefer götürücem. Faydası olacağına inanıyorum.

hıııhhhhhhhhhh
nooldun deli annemmm? ilgiye mi ihtiyacın var senin bakiiim...oyyy topiğimizin en güccük, en şirin,en eşek gözlü, en yumoş annesiiii, oyyy bebişine kurban, oy ben seni yerim..nasılsın bakimm,neler yaptın anlat bakiiim minik sıpam benimmmm

evett ılgılenın bnmlede azcıkk üzermden kamyon gecmiş gibiyimmm mıdem yanıyo hemde ac hemde bulanıo gbı

baykuşlarben

evett ılgılenın bnmlede azcıkk üzermden kamyon gecmiş gibiyimmm mıdem yanıyo hemde ac hemde bulanıo gbı
aç mısın sen,sinir küpüm benim,azıcık yoğurt kaşıkla bebeğine de sana da vitamin olsun... gece yatmaz gündüz kalkmaz oldun anacım sen de, kıprış kıprış bi gezmek istiyorsun bi yorgunum diyorsun..eeee yıllardır bekledin sen bu anı, söylenmeyi bırak da tadını çıkar şekerim... patates falan haşla,üstüne bol yoğurt dök yee,ohh misss

cnm bısey yemek ıstemıo yıyemıormm dondurma yıcemm bı tek

ay valla aglıcaktmm az öncee bısey yıyemıyorum yaa mutfaga gremıyorumm yemek yapamıyorum

ay valla aglıcaktmm az öncee bısey yıyemıyorum yaa mutfaga gremıyorumm yemek yapamıyorum
yapma kuzum yaa, geçici bu süreç, 1 ayın kaldı bak 1 ay sonra 2 kilo baklava üstüne 1 bidon turşu yedim diye yazmazsan bana da monte demesinler,biz biliriz bu işleriiiii

yapma kuzum yaa, geçici bu süreç, 1 ayın kaldı bak 1 ay sonra 2 kilo baklava üstüne 1 bidon turşu yedim diye yazmazsan bana da monte demesinler,biz biliriz bu işleriiiii
aynenn doktorada söyledım gecıcekk 3. aydan sonra dedıı vallaa dolabı bıle acamıyorumm yemek yapamıyorum kendı evımde aamaa dun eltıme gttım corba fln ıctm cayda ıctm ama evde ıcemıorm bısey yıyemıorm aksama mısafr gelck yemege ne halt yıcem bılmıorm

eşine söyle hazır mantı alsın el yapımıı bir yerlerden yap bi salata mantı salata yesinler,hamilesin sen ne buldularsa onu yiyecekler,bi de yemek yapmakla mı uğraşacaksın..

kızzz bernuş brnh nereye gittinnn???? hem ilgi istedin ilgi gösterince de sıkıldın kaçtın mıııı????
tam ilgileniyordum ya bennnn, sen benim hakkımı nasıl ödeyecennnn

gerilerde kalmış listemiz, şöyle bi öne alayım dedim

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
no_name_ ............................................................................................11.02.2016
moyaalitu ............................................................................................................... 11.02.2016
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…