- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
sakiiinnnnnnnn olll şekerimmm düşünme oluruna bak...gözünün içine baktıkça gelmez o regli...bende sinir var inanılmaz,yolacam saçımı başımı, regl gelemeyince yaşanan cinsten sinir... o kanı görecem ben bu gün arkadaş!! elime bıçak alıp önüme geleni kesesim varrrrkana susamışlığım varrrrr
bende sinir var inanılmaz,yolacam saçımı başımı, regl gelemeyince yaşanan cinsten sinir... o kanı görecem ben bu gün arkadaş!! elime bıçak alıp önüme geleni kesesim varrrrkana susamışlığım varrrrr
hayırlı uğurlu olsunnn çokkk kaliteli olsun sonunda 9 ay beraber olun inşşalhhh2 toplanmış diğeri çok minikti yetişemedi demek. Morfoloji sorunumuz da var mikroçip istedik ısrarla yapıcaz dediler bakalım. Hani çok mucize yaratmıyor belki yeni teknikler ama belki ufacık bi faydası olur diye düşünüyo insan. Önceki tedavimde doktor imsi istemesine rağmen yapılmadığını öğrenmiştik tadilat var diye çok üzülmüştük bu sefer kırk kez sorduk. Gerçi merkez farklı inşallah daha hayırlı olur.
Yumurta dondurmanın belli şartlarda olduğunu biliyorum da niye şart var ne saçma belki canım öyle istiyo yumurta benim onlara ne niye yasak anlamıyorum.
Evet her şeyde hayır vardır ben de inanıyorum da kafamda deli sorular bazen kızıyorum işte kendime kurallara doktorlara. Senelerdir Bakırköy Acıbademde gayet iyi bilinen ünlü bi prof a giderdim. Her gittiğimde de sorardım sağlıklı mıyım erteliyorum bebeği ama ilerde sorun yaşar mıyım diye. Yooo hiç problem yok gayet sağlıklısınız derdi. Bi amh testi kaç para be adam yaptırtsana çok mu zor nedir niye yani :) neyse çok derinlere daldım yine ben. Nutella kavanozuma dalayım daha iyi hem hak ettim di mi yani ödül olsun o kadarcık
nooldun deli annemmm? ilgiye mi ihtiyacın var senin bakiiim...oyyy topiğimizin en güccük, en şirin,en eşek gözlü, en yumoş annesiiii, oyyy bebişine kurban, oy ben seni yerim..nasılsın bakimm,neler yaptın anlat bakiiim minik sıpam benimmmmhıııhhhhhhhhhh
evett ılgılenın bnmlede azcıkk üzermden kamyon gecmiş gibiyimmm mıdem yanıyo hemde ac hemde bulanıo gbınooldun deli annemmm? ilgiye mi ihtiyacın var senin bakiiim...oyyy topiğimizin en güccük, en şirin,en eşek gözlü, en yumoş annesiiii, oyyy bebişine kurban, oy ben seni yerim..nasılsın bakimm,neler yaptın anlat bakiiim minik sıpam benimmmm
baykuşlarcanım kendimi kesecem sonunda ay bayılacayiiimmmmmmm , fenalık geldi bana..benim hormonlar şaşırdı bence bu ay dün gece 3 te zor uyudum,baykuş gibi gezdim tüm gece-bu arada baykuşu çok severim evimin her yeri baykuş,onlarla bakıştık 3 e kadar..daralıyorum kızlarrr, hormonlar zıpladı zaar
aç mısın sen,sinir küpüm benim,azıcık yoğurt kaşıkla bebeğine de sana da vitamin olsun... gece yatmaz gündüz kalkmaz oldun anacım sen de, kıprış kıprış bi gezmek istiyorsun bi yorgunum diyorsun..eeee yıllardır bekledin sen bu anı, söylenmeyi bırak da tadını çıkar şekerim... patates falan haşla,üstüne bol yoğurt dök yee,ohh misssevett ılgılenın bnmlede azcıkk üzermden kamyon gecmiş gibiyimmm mıdem yanıyo hemde ac hemde bulanıo gbı
cnm bısey yemek ıstemıo yıyemıormm dondurma yıcemm bı tekaç mısın sen,sinir küpüm benim,azıcık yoğurt kaşıkla bebeğine de sana da vitamin olsun... gece yatmaz gündüz kalkmaz oldun anacım sen de, kıprış kıprış bi gezmek istiyorsun bi yorgunum diyorsun..eeee yıllardır bekledin sen bu anı, söylenmeyi bırak da tadını çıkar şekerim... patates falan haşla,üstüne bol yoğurt dök yee,ohh misss
ay valla aglıcaktmm az öncee bısey yıyemıyorum yaa mutfaga gremıyorumm yemek yapamıyorumaç mısın sen,sinir küpüm benim,azıcık yoğurt kaşıkla bebeğine de sana da vitamin olsun... gece yatmaz gündüz kalkmaz oldun anacım sen de, kıprış kıprış bi gezmek istiyorsun bi yorgunum diyorsun..eeee yıllardır bekledin sen bu anı, söylenmeyi bırak da tadını çıkar şekerim... patates falan haşla,üstüne bol yoğurt dök yee,ohh misss
amma nazlı çıktın sen de haaaa, sopa var yicen micnm bısey yemek ıstemıo yıyemıormm dondurma yıcemm bı tek
yapma kuzum yaa, geçici bu süreç, 1 ayın kaldı bak 1 ay sonra 2 kilo baklava üstüne 1 bidon turşu yedim diye yazmazsan bana da monte demesinler,biz biliriz bu işleriiiiiay valla aglıcaktmm az öncee bısey yıyemıyorum yaa mutfaga gremıyorumm yemek yapamıyorum
aynenn doktorada söyledım gecıcekk 3. aydan sonra dedıı vallaa dolabı bıle acamıyorumm yemek yapamıyorum kendı evımde aamaa dun eltıme gttım corba fln ıctm cayda ıctm ama evde ıcemıorm bısey yıyemıorm aksama mısafr gelck yemege ne halt yıcem bılmıormyapma kuzum yaa, geçici bu süreç, 1 ayın kaldı bak 1 ay sonra 2 kilo baklava üstüne 1 bidon turşu yedim diye yazmazsan bana da monte demesinler,biz biliriz bu işleriiiii
eşine söyle hazır mantı alsın el yapımıı bir yerlerden yap bi salata mantı salata yesinler,hamilesin sen ne buldularsa onu yiyecekler,bi de yemek yapmakla mı uğraşacaksın..aynenn doktorada söyledım gecıcekk 3. aydan sonra dedıı vallaa dolabı bıle acamıyorumm yemek yapamıyorum kendı evımde aamaa dun eltıme gttım corba fln ıctm cayda ıctm ama evde ıcemıorm bısey yıyemıorm aksama mısafr gelck yemege ne halt yıcem bılmıorm
meyve ye şekerim yaaa, vitamin olur, elma falan midenin suyunu alır,rahatlatır seniay valla aglıcaktmm az öncee bısey yıyemıyorum yaa mutfaga gremıyorumm yemek yapamıyorum
ay yok kız delı markete gttık esımleee evde durasm yok dedım yaa atım kendımı sokagaa geldm smdıkızzz bernuşbrnh nereye gittinnn???? hem ilgi istedin ilgi gösterince de sıkıldın kaçtın mıııı????
tam ilgileniyordum ya bennnn, sen benim hakkımı nasıl ödeyecennnn
şekerim madem eşin yanında söyle sana ilgi göstersin azcık,ben buradan yeterli olamıyorumay yok kız delı markete gttık esımleee evde durasm yok dedım yaa atım kendımı sokagaa geldm smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?