Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

akşama yemeği de yapsın, ben giremiyorum mutfağa midem almıyor de şekerim..az üzmedi seni yok ayağın soğuk, yok doktora git demelerini unutmadıkkk
aynnn cnm yapamıyormkı yanıı bılıyor odaa 1 haftadr yemek yapmıyorum neredeyse ne olck bılmıormm karnım deli gbi aç suann ama yıyesım gelmıo mıdem almıo tuzlu krakere devamm az önce gttım dondurma aldmm cnm ıstedı yedım onuda begenmedım hiç bişey begenmıorm

kızlar benim bugün satın 29.günü, bu sersem bebik olsaydı idrarda çıkması gerekirdi di mi?

tek korkum kimyasal yaşıyor olmak,daha önce de böyle oldu, 3 gün geçti, teste çıkmadı,çıkmadı, 3.gün idrarda çıktı, 3 test yaptım arka arkaya üçünde de silik 2.çizgi vardı yaaa Aman evlerden ırak kimyasal gebelik pek beter bir şey

kkımyasall yasamazsın sanıyorum cnm bekleyelım bakalımm bebık hemen cıkmazz sende belkı bellımı olurr

zeynepzumra canım ben hatırlayamıyorum senin problemin neydi ne tedavisi gördün ne yedin ne içtin anlatırmısın rica etsem
Cnm daha önce 10. Haftada kaybetmiştim ilk bebeğimi. Üstünden sene geçti. 4 aydır korunmuyorduk olmadı doktora gittim klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Üç şey iyi geldi bir bol dua iki bal çörek otu tarçın ve folikasit ama adı inofolic. Bunlara inanıyorum ben :)

Cennette bekleyen bir kuşun var desene.İnşallah bebislerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende bu ay hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal kullanıyorum bakalım ne olacak :)

Cennette bekleyen bir kuşun var desene.İnşallah bebislerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende bu ay hayıt bal tarçın çörekotu polen arısütü bal kullanıyorum bakalım ne olacak :)
İnşallah canım Allah razı olsun. Rabbim gönlüne göre versin .. inofolic şiddetle tavsiye ederim :)

Kızlar hepinize merhaba evdeki neti iptal ettik hep cepten takılıyorum artık benim küçük adamım tablete pek düştü son zamanlar korktum ve acilen iptal ettim üzüldüm ama dersleri daha önemli dedik :) giriyorum sürekli okuyorum aklım sizde ama zor geçiyor tadını çıkarıcam desemde yataktan çıkamıyorum mide bulantısı ve halsizlik beni mahvetti.Okulda var git gel ödev toplantı vs...pek zormuş :) no_name_ canım inşllah gelmez bize mutlu haberi verirsin brnh yiyemiyorum deme zorlada olsa vitamin al sevdiğin şeyleri tüket bari meyve falan ye canımcım.Bende pek yiyemiyorum ama meyve kuruyemiş zorla yiyorum.İsmini etketlemediğim kısacası buradaki tümmm kıslar seviliyorsunuz kocamannnn

Son düzenleme:
Canım sen de bizim kalbimizdesin sen bizim ilk hamişimiz ilk umudumuzsn kızz :) Olsun inşallah bugünler de geçer rahatlarsın bi süre sonra.. Beslenmeni ihmal etmemeye çalış allah kolaylık versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…