Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım geç çıkabilir çıkmayabilebilir neler duyuyoruz kötüye yormayalım bekleyelim bakalım inşallah sağlıklı bi bebebk vardır yoksa da inşallah çok geçmeden regl olursun.. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bikaç gün sonra olmadı kan testi verirsin

infolic PKO hastası olanlara veriliyomuş ama canım sende öyle bişey var mıydıki?
Hayır cnm 2 yıl önce demişti doktor ama baya kilo verdim bu doktorum kesinlikle polikistik over hastası değilsin dedi. Yaş geçiyor ve hemen istiyorum bebek diye klomen + iğne verdi çünkü daha öncede öyle hamile kalmıştım :)
O tekti meleğim. . Şimdi ikiz :)

Canım sen de bizim kalbimizdesin sen bizim ilk hamişimiz ilk umudumuzsn kızz :) Olsun inşallah bugünler de geçer rahatlarsın bi süre sonra.. Beslenmeni ihmal etmemeye çalış allah kolaylık versin tatlım

Ayyy canımmm çok ama çok teşekkür ederim sizlerden umutluyum ayrıca azminizdende.Hepiniz hızlıca gelin peşimizden dualarımın içinde sizler olmadan amin demiyorum artık o derece

bende yogurt meyve ayrann vss yemeye calısıorm hıcbısey yıyemezsemm cnm kötü oldum bugunn bı kötü i iyi yuvarlanıyozz

Ayyy canımmm çok ama çok teşekkür ederim sizlerden umutluyum ayrıca azminizdende.Hepiniz hızlıca gelin peşimizden dualarımın içinde sizler olmadan amin demiyorum artık o derece
Ben de dua ediyorum :) ben duydum kalp atışlarını ikiz hemde :))

bende yogurt meyve ayrann vss yemeye calısıorm hıcbısey yıyemezsemm cnm kötü oldum bugunn bı kötü i iyi yuvarlanıyozz

Bir süre sonra geçiyor zaten bunlar tabiki yiyemesende kendini yiyemedim diye üzme bir elma yesen ona yeter tıka basa vitaminsiz şeyler yemektense böylesi daha iyi önce sen iyi ol ki bebişte olsun kendini besle o bir şekilde alır zaten

anladım canım valla ben de diyorum da iğneye gerek yok ilaç yeter diyolar işte yumurtalar da çatlıyo ama tutmuyo hayırlısı belki vakti zamanı değildir olur elbet İnfolic araştırdım da hep PKO hastalarına vermişler sanırım tedavi edici bi özelliği de varmış onun kafamıza göre alsak olurmu ki bi de kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ne bulduysak içtiğimiz için Allah sana bağışlasın bu sefer inşallah bebeklerini canım sağlıkla doğup büyüsünler bak demekki 2 tane olacakmış kısmetin böyleymiş ay ben de ikiz istiyorum yaa olur inşallah

doktoraa söyledımm cnmm yıyemıyormm mıdemm tuhaf dedımm cok acım ama ıstahım yok dedım 3. aydan snra gecıcekk onlar dedııı depodan beslenıomus cocukk ben yemesemde

Aminnnnn cnm ins doktoruna sor ve kullan cnm doktor bana yumurta kalitesini artırması için verdi :)

Aaaa süper bir haber sonuna kadar hep iyi haberler al inşallah demek ikiz ay kıyamam iki minik can desene :))) sağlıkla gelsinler ya tebrik ederim canım
Allah razı olsun canım duaların için çoook teşekkür ederim :) inşallah bu kez hayırlısı ile kucağıma alirim bebeklerimizi. Hepimiz için duam bu... :)

Ya müthiş bir bulantı doktor iki katı bulanıyor senin anlıyorum ama yapacak bir şey yok dedi. Portakal limon muz iyi geliyor bana. Dene istersen canim
denermm cnm dogru sneın ıkı katı bulanır ıcerde ıkı tane bebıss var bak bır klomenle cogul gebelıkk vakası dahaa bende cok ıstıyodum ıkızz nasıp tabı saglıklı olsnda bırınede razym

denermm cnm dogru sneın ıkı katı bulanır ıcerde ıkı tane bebıss var bak bır klomenle cogul gebelıkk vakası dahaa bende cok ıstıyodum ıkızz nasıp tabı saglıklı olsnda bırınede razym
Aynen cnm tekte olsa çok sevinirdim ki :) ikimizin ailesinde de ikiz var cnm eşimde de bende de :) klomen de etkilidir tabi. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)

Allah razı olsun canım duaların için çoook teşekkür ederim :) inşallah bu kez hayırlısı ile kucağıma alirim bebeklerimizi. Hepimiz için duam bu... :)

Amin canım amin birbirimiz için dua edelim hep iyi düşün benimde ilk gebelikte kalbi durdu aldılar ama umudumu yitirmedim oğlum sağlıkla geldi dier arkadaşlar bir an önce hayırlısıyla hamile kalsınlar ayrıca hepimize kucağımıza almakta nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…