Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tek olsun sağlıklı olsun senin değerinde çok yüksekti cnm ben ikiz bekliyordum senden :)

Resim gönderimi varmış ben çok geride kaldım özel mesaja ekleyemedim profil resmi yaptım işte ben :)
görduk cnm maasallah cokkk guzelsın eveett degerm yuksekk cıktmıstı ama daha yuksek cıkanlarda oluomuss tek gebelıkk

Amin cnm amin şimdi ben progestan içicem ve kan pıhtılaşması ignesi vurucam her gün

Ayy benimde hep hayalim ikiz bebeklerim olması benimde babam ikiz

kızlar babam yurtdısındaydı bır haftadır dememısstık ona hamıle oldugumu dün gece geldıı kızkardesım baba dede oluyosunn demıss anlamıs tabı ne dese begenırsınızz ne dedesi ben daha 25 yaşındayım demişş :)))))

no_name_ teyzesiii nerdesınnnnnn ayy bu kızz kan akıtacam dedı birinimi doğradı acaba napptı kayboldu
geldim şekerim geldimmmm, kendimi doğrayacam en sonunda.... gelmedi benim regl hala...hatta tüm ağrılar regl belirtileri de geçti, tatlı falan bile istemiyor canım..regl günüm olmasa beklentim bile olmayacak, unuttum gitti sanki yaaa...bu nasıl iş anlamadım ki

brnh

hımmm canım ilginç ve düşündürücü yarın n olck bakalım cnm takma bosverr elbett gelecekk yada gelmeyecek hıcc ortası yokk strese grme hıc

Ne zaman kan testi yaptırıyorsun pekiii :)

hımmm canım ilginç ve düşündürücü yarın n olck bakalım cnm takma bosverr elbett gelecekk yada gelmeyecek hıcc ortası yokk strese grme hıc
ay bernuşşşş, nasıl strese girmem! söyleyene bak, gözün seyirse bebeğe bir şey mi oldu diyen panik atan hatun! bi de bana sakin ol diyorsun

kızlar ben kaçtım, hepinizi seviyor ve kocaman öpüyorum, hamişlerimiz kendilerine çook iyi baksınlar,Allah'a emanet olunnnn

brnh bernuşum yemene içmene dikkat et kuzuuum, yarın ve pazar çok sık gelemezsem merak etmeyin, cmt biraz yoğun oluyor bizde ortam,pazar da malum ev işleri.. önemli bir şey olursa yazarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…