görduk cnm maasallah cokkk guzelsın eveett degerm yuksekk cıktmıstı ama daha yuksek cıkanlarda oluomuss tek gebelıkkTek olsun sağlıklı olsun senin değerinde çok yüksekti cnm ben ikiz bekliyordum senden :)
Resim gönderimi varmış ben çok geride kaldım özel mesaja ekleyemedim profil resmi yaptım işte ben :)
Amin cnm amin şimdi ben progestan içicem ve kan pıhtılaşması ignesi vurucam her günAmin canım amin birbirimiz için dua edelim hep iyi düşün benimde ilk gebelikte kalbi durdu aldılar ama umudumu yitirmedim oğlum sağlıkla geldi dier arkadaşlar bir an önce hayırlısıyla hamile kalsınlar ayrıca hepimize kucağımıza almakta nasip olsun
Tek olsun sağlıklı olsun senin değerinde çok yüksekti cnm ben ikiz bekliyordum senden :)
Resim gönderimi varmış ben çok geride kaldım özel mesaja ekleyemedim profil resmi yaptım işte ben :)
Saolasın cnm benim değer battn 4 gün sonra 6000 di . Hayırlısı cnm ins sağlıklı olsunlargörduk cnm maasallah cokkk guzelsın eveett degerm yuksekk cıktmıstı ama daha yuksek cıkanlarda oluomuss tek gebelıkk
Ayy benimde hep hayalim ikiz bebeklerim olması benimde babam ikizHayır cnm 2 yıl önce demişti doktor ama baya kilo verdim bu doktorum kesinlikle polikistik over hastası değilsin dedi. Yaş geçiyor ve hemen istiyorum bebek diye klomen + iğne verdi çünkü daha öncede öyle hamile kalmıştım :)
O tekti meleğim. . Şimdi ikiz :)
Amin cnm amin şimdi ben progestan içicem ve kan pıhtılaşması ignesi vurucam her gün
ben daha ölçtürmedım hiç birde o stresı bırdaha cekememm dedmSaolasın cnm benim değer battn 4 gün sonra 6000 di . Hayırlısı cnm ins sağlıklı olsunlar
İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin sana da :)Ayy benimde hep hayalim ikiz bebeklerim olması benimde babam ikiz
Bugün ilkini oldum çok yakıyor ama değer her şeye bebeklerim. Katlanırım :) kendim vurucam evde artikBenim arkadaşta aynı şekilde hergün iğne oldu kızı 4 aylık oldu tombul sosis hemde :)
Cacık ta öyle :)bna tek ıyı gelen sey ayran o kadr cok içiorummkı
aynnn cnm yogurtlu seylerıı ıstıodu cnm ztnn ayranaa dadandımm sımdıCacık ta öyle :)
hani ben göremedim seni ama yaaaaaAmin cnm amin şimdi ben progestan içicem ve kan pıhtılaşması ignesi vurucam her gün
geldim şekerim geldimmmm, kendimi doğrayacam en sonunda.... gelmedi benim regl hala...hatta tüm ağrılar regl belirtileri de geçti, tatlı falan bile istemiyor canım..regl günüm olmasa beklentim bile olmayacak, unuttum gitti sanki yaaa...bu nasıl iş anlamadım kino_name_ teyzesiii nerdesınnnnnn ayy bu kızz kan akıtacam dedı birinimi doğradı acaba napptı kayboldu
hımmm canım ilginç ve düşündürücü yarın n olck bakalım cnm takma bosverr elbett gelecekk yada gelmeyecek hıcc ortası yokk strese grme hıcgeldim şekerim geldimmmm, kendimi doğrayacam en sonunda.... gelmedi benim regl hala...hatta tüm ağrılar regl belirtileri de geçti, tatlı falan bile istemiyor canım..regl günüm olmasa beklentim bile olmayacak, unuttum gitti sanki yaaa...bu nasıl iş anlamadım ki
Ne zaman kan testi yaptırıyorsun pekiii :)geldim şekerim geldimmmm, kendimi doğrayacam en sonunda.... gelmedi benim regl hala...hatta tüm ağrılar regl belirtileri de geçti, tatlı falan bile istemiyor canım..regl günüm olmasa beklentim bile olmayacak, unuttum gitti sanki yaaa...bu nasıl iş anlamadım ki
brnh
hiç bir zaman tatlım... idrarda pozitifi görmediğim sürece yaptırmayacağımNe zaman kan testi yaptırıyorsun pekiii :)
ay bernuşşşş, nasıl strese girmem! söyleyene bak, gözün seyirse bebeğe bir şey mi oldu diyen panik atan hatun! bi de bana sakin ol diyorsunhımmm canım ilginç ve düşündürücü yarın n olck bakalım cnm takma bosverr elbett gelecekk yada gelmeyecek hıcc ortası yokk strese grme hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?