ayoll napım kızz demesı kolayy ya ondan dıorumm hahahaa cnm tamam senn yogunsun haftasonuda fazlada ıhmal etmee öptmm kocamanay bernuşşşş, nasıl strese girmem! söyleyene bak, gözün seyirse bebeğe bir şey mi oldu diyen panik atan hatun! bi de bana sakin ol diyorsun
Cnm sabah akşam hayıt suyu ve akşamları testere dişli aslanpençesi... Hemen duserİyi aksamlar hamisler ve hamis olmayi bekleyenler. Bugün doktora gittim. Kanda gebelik baktı, tabiki bisey çıkmadı. tarlusal verdi adet olunca 2- 3 gunu gidip yine hormon testi yapılacak. Eski fsh sonuçların adet olmadığında yapılmıştı. Rahim kalıplaşmış ama regl olmadım. Fsh düşük çıksın diye ne yapmam gerekiyo. O güne kadar kür uygulasam iyi olacak. Yardimlarinizi bekliyorum. Herkes kaçtı ama ben ancak yazabildim ama takipdeyim okuyorum yazdıklarımızı.
Canim aslan penceli hanım bitki çayı almistim. İçinde aslan pencesi,hayıt tohumu, civan percemi, maydanoz, adaçayı, üzerlik, sarmasik var diye yazıyı. Ama o kadar düzenli icemedim. Bu bitki çayı ise yarar mi sence?Cnm sabah akşam hayıt suyu ve akşamları testere dişli aslanpençesi... Hemen duser
cnm gulbıll bılıyor bunlarrı ona sorarsınn yarnCanlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)
cnm gulbıll bılıyor bunlarrı ona sorarsınn yarn
aynenn cnm oda bılıyorr onlara sorarsın sana daha ıyı bılgı verırlersekerpancari da biliyor galiba canım,bakalım görür kızlar nasılsa.
cnm ben dhea kullanıyorumq 147tl 1 kutusu. 3 ay kullan dedi bana doktor. toplamda 5 kutu kullanmş olucam 735 tlgibi bir rakama tekabülediyo . dediğin gibi pahalı ama yapack br şy yok. daha ucuzunu bulabilirmisin blmyrm cnmCanlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)
Neden o kadar yüksek çıktı kür falan kullandınmıben bugün doktora gittim kızlar. fsh 67 cıktı e2 47 cok sasırdım ve ilk defa doktor folükül görmedi. dahada üzüldüm dheayı kullamdığımdan beri umutlarım daha coktu. ama tamamen yıkıldım diyebilirim. doktor 2 cmde kist gördü ona dahada çokmşaşırdım. adetle birlikte atılması gerekmezmiydi ki.
Ekmek at ağzına gecmezmikiAy kızlar mide bulantisinda yatamiom yattikca midem agzima gelio ayakta uyumamm lazm ancak
rezervi düşük olanlara bu ilaçlar öneriliyor.fiyatları biraz pahalı.ben 1 yıl kullandım yaklaşık.faydası oldu mu dersen biraz diyeyim.ama yumurta elde edemedik.belki sana faydası olur.eczanelerde satılıyor...Canlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)
kist için soğan kürü yapabilirsin.fsh için hayıt çayı zencefil suyu aslanpençesi içebilirsin.bizim yumurtalar genelde kiste dönüşüyor...ben bugün doktora gittim kızlar. fsh 67 cıktı e2 47 cok sasırdım ve ilk defa doktor folükül görmedi. dahada üzüldüm dheayı kullamdığımdan beri umutlarım daha coktu. ama tamamen yıkıldım diyebilirim. doktor 2 cmde kist gördü ona dahada çokmşaşırdım. adetle birlikte atılması gerekmezmiydi ki.
tatlım akşam şarjım bitti yazamadım kusura bakma...bence karışık çaylardan ziyade direkt hayıt suyu ve aslanpençesi içmelisin,içindeki diğer otlar hakkına bilgi sahibi olmadığım için bir şey diyemeyeceğimCanim aslan penceli hanım bitki çayı almistim. İçinde aslan pencesi,hayıt tohumu, civan percemi, maydanoz, adaçayı, üzerlik, sarmasik var diye yazıyı. Ama o kadar düzenli icemedim. Bu bitki çayı ise yarar mi sence?
canımcım onları mutlaka kullandırtıyor...yani birazcık pahalı evet. ben hepsini hatta birazda fazlasını lullandım.melatonin gece salgılanan büyüme hormonu.hatta söylemişti kendide kullanıyor.her eczanede zaten olmuyor,istiyorsun getirtiyorlar.Canlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)
montecimm hayırlısı olsun gelecek ise gelsin daha fazla üzüp sıkmasın seni... yok gelmeyeceksede testte ben burdayım desin yawkızlar günaydınlarrr, cumartesi bugün benim oldukça yoğun geçecek ama ara ara girer yazarım fırsat buldukça...şu ana kadar reglim gelmedi, 3 gündür pedle gezmekten fenalık geldi..bugün gelecek gibi artık inceden ağrılar yeniden başladı... haberi veririm mutlaka
dün akşam ve bu sabah test yaptım tatlım silik değil de hayalet 2.çizgi çıktı ama çok belli belirsizdi..eşim de gördü hatta, ama daha önce yaşadığımız kimyasalda da aynısı olduğu için ihtimal vermiyoruz.. sıktı bu mevzu beni hakkaten..gelecekse gelsin!montecimm hayırlısı olsun gelecek ise gelsin daha fazla üzüp sıkmasın seni... yok gelmeyeceksede testte ben burdayım desin yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?