Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İyi aksamlar hamisler ve hamis olmayi bekleyenler. Bugün doktora gittim. Kanda gebelik baktı, tabiki bisey çıkmadı. tarlusal verdi adet olunca 2- 3 gunu gidip yine hormon testi yapılacak. Eski fsh sonuçların adet olmadığında yapılmıştı. Rahim kalıplaşmış ama regl olmadım. Fsh düşük çıksın diye ne yapmam gerekiyo. O güne kadar kür uygulasam iyi olacak. Yardimlarinizi bekliyorum. Herkes kaçtı ama ben ancak yazabildim ama takipdeyim okuyorum yazdıklarımızı.

Cnm sabah akşam hayıt suyu ve akşamları testere dişli aslanpençesi... Hemen duser

Cnm sabah akşam hayıt suyu ve akşamları testere dişli aslanpençesi... Hemen duser
Canim aslan penceli hanım bitki çayı almistim. İçinde aslan pencesi,hayıt tohumu, civan percemi, maydanoz, adaçayı, üzerlik, sarmasik var diye yazıyı. Ama o kadar düzenli icemedim. Bu bitki çayı ise yarar mi sence?

Canlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)

cnm gulbıll bılıyor bunlarrı ona sorarsınn yarn

cnm ben dhea kullanıyorumq 147tl 1 kutusu. 3 ay kullan dedi bana doktor. toplamda 5 kutu kullanmş olucam 735 tlgibi bir rakama tekabülediyo . dediğin gibi pahalı ama yapack br şy yok. daha ucuzunu bulabilirmisin blmyrm cnm

ben bugün doktora gittim kızlar. fsh 67 cıktı e2 47 cok sasırdım ve ilk defa doktor folükül görmedi. dahada üzüldüm dheayı kullamdığımdan beri umutlarım daha coktu. ama tamamen yıkıldım diyebilirim. doktor 2 cmde kist gördü ona dahada çokmşaşırdım. adetle birlikte atılması gerekmezmiydi ki.

Neden o kadar yüksek çıktı kür falan kullandınmı

rezervi düşük olanlara bu ilaçlar öneriliyor.fiyatları biraz pahalı.ben 1 yıl kullandım yaklaşık.faydası oldu mu dersen biraz diyeyim.ama yumurta elde edemedik.belki sana faydası olur.eczanelerde satılıyor...

kist için soğan kürü yapabilirsin.fsh için hayıt çayı zencefil suyu aslanpençesi içebilirsin.bizim yumurtalar genelde kiste dönüşüyor...

tatlım akşam şarjım bitti yazamadım kusura bakma...bence karışık çaylardan ziyade direkt hayıt suyu ve aslanpençesi içmelisin,içindeki diğer otlar hakkına bilgi sahibi olmadığım için bir şey diyemeyeceğim

kızlar günaydınlarrr, cumartesi bugün benim oldukça yoğun geçecek ama ara ara girer yazarım fırsat buldukça...şu ana kadar reglim gelmedi, 3 gündür pedle gezmekten fenalık geldi..bugün gelecek gibi artık inceden ağrılar yeniden başladı... haberi veririm mutlaka

canımcım onları mutlaka kullandırtıyor...yani birazcık pahalı evet. ben hepsini hatta birazda fazlasını lullandım.melatonin gece salgılanan büyüme hormonu.hatta söylemişti kendide kullanıyor.her eczanede zaten olmuyor,istiyorsun getirtiyorlar.
dhea yı 140 a aldım,koenzim ve omega 3 ü birarada kullanıyorum ben...onlarıda 176 mı ne birde işte melatınin 98 liramı neydi.ACE plus var ama o ucuz 13 yada 15 lira idi.
dr gelen her hastasına mutlaka veriyor o reçeçteyi

Son düzenleme:
montecimm hayırlısı olsun gelecek ise gelsin daha fazla üzüp sıkmasın seni... yok gelmeyeceksede testte ben burdayım desin yaw

montecimm hayırlısı olsun gelecek ise gelsin daha fazla üzüp sıkmasın seni... yok gelmeyeceksede testte ben burdayım desin yaw
dün akşam ve bu sabah test yaptım tatlım silik değil de hayalet 2.çizgi çıktı ama çok belli belirsizdi..eşim de gördü hatta, ama daha önce yaşadığımız kimyasalda da aynısı olduğu için ihtimal vermiyoruz.. sıktı bu mevzu beni hakkaten..gelecekse gelsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…