Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

monteeeee Rabbimden hakkında en hayırlısını diliyorum...şimdi kızıcan bana belki ama hani var gibi...belki tutunması için iğne yapıyorlar kalçadan...gitsen nolur ki...kimyasal olduğunu biz bilemeyiz..geç döllenmede olabilir.

ah bebeğim neden kızayım aşkolsun, o kadar belirsiz ve saçma bir şey yaşıyorum ki, anlatmamın imkanı yok..her an regl olacakmış psikolojisindeyim, kan vermek artık beni çok korkutuyor,düşük değer ve ardından gelen regl çok beter oluyor... bugünü de atlatıp hala gelmemiş olursa yarın giderim artık kana... çook gerginim,çook anlatamam sana canım yaaa.Rabbim şu durumu yaşatmasın kimseye, varsa var,yoksa yoktur bu ikilem çok beter hiç bir şeyden emin oalmamak çok berbat

çok iyi anlıyorum belirsizlikler çok fazla yoruyor insanı...ikilemde kalmak falan ama var gibi inşallahh sağlıklı ve hayırlıdır ve de bu sancıların yerleşme sancısıdır...gerginliğinde belki ondandır.bben umudumu koruyacağım senden iyi bir haber duyana kadar...inşallah güzell olsun herşey iyi şeyler duyalım..istermisin sevgililer günü hediyen olsun..umarım öyle olsun...temkinli davranmanıda anlıyorum..düşük sonuç görmek bu işte olan herkesi korkulu rüyası...habersiz bırakma..çok yoğun olduğununda farkındayım, bende çalışıyorum bugün...

canımmm en iyi biz anlarız birbirimizi, beni çok iyi anladığınızı biliyorum,yazılan her kelimenin benim iyiliğim için özenle seçildiğini de çok iyi gözlemliyorum.Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlarımızdan...son günlerde asabi davrandımsa da lütfen affedin çok gerginim.. itiraf edeyim korkuyorum..varsa gidecek diye korkuyorum,yoksa neden yok kaygısındayım... allak bullak bir haldeyim.kendimi umutlandırmak istemiyorum,eşimi umutlandırmak istemiyorum. yeniden aynı sıkıntıları yaşamak hiç istemiyorum... ne yapacağımı bilmez,çaresizim çok

Tedavi önerdimi peki ne yapılacakmış.üzülme bence pes etmeden devam et.

şekerim madem eşin yanında söyle sana ilgi göstersin azcık,ben buradan yeterli olamıyorum
no_name_ cnm seni merak ediyorum regl oldular mu? Olmadım de hamişimiz de inşallah. Amiiiinnn.
Dün yoktum dr gittim değerlerimi genel olarak iyi buldu Amh 0,09 görünce işin zor dedi.bana cyclopro.... Verdi üç ay kullan adetin düzene girsin gel dedi. Bu ilacı kullanıp gebe kalan varmı bilmiyorum ama folikül oluşmasına neden oluyormuşşş. Bakalım ümitliyim ben içimden öyle geliyor.Hakkımızda hayırlısını diliyorum rabbimden.

Allah razı olsun kuzum,çook kaygılı ve korku doluyum 2 ay önce yaşadığım kimyasal gebelik korkusunu atamıyorum içimden, her an regl gelecek ve bu bekleyiş sona erecek sanki

At o düşünceyi kafandan montecim bende yaşadım ama bu kimyasal deildi.Hep olucak diye birşey yok inşallah gelmez reglin geliyorsada hemen gelsin üzmesin montemi

kuzum gelmedi daha, beklemedeyim, ne halt edeceğimi bilememekteyim gerginim..testte hayalet çizgi, regl yok ortada..bebik ne var gibi, ne yok gibi

At o düşünceyi kafandan montecim bende yaşadım ama bu kimyasal deildi.Hep olucak diye birşey yok inşallah gelmez reglin geliyorsada hemen gelsin üzmesin montemi
inşallah tatlım yaaa, çok kötüyüm... kan kan diye diye az önce durduk yere dişlerim kanadı... gebelik belirtileri var gibi, ama regl de gelecek gibi..bilemedim ki

Canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaZ
Mutlaka iç bak benim yumurta oluşuyor catlıyor ama döllenmiyordu. Kalitesiz çünkü. . Kaliteyi bal tarcın çörek otu karışımı ve inofolic artırdı bence .
Canım yaşın kaçtı senin yumurta oluşumu için yaş çok önemli benim sorunum yaşa bağlı rezerv azlığı.Tüp bebek yaptığımda dr bana inofolic kullandırmıştı ve gebe kaldım ama düştü bende faydalı olduğunu düşünüyorum haklısın

kuzum gelmedi daha, beklemedeyim, ne halt edeceğimi bilememekteyim gerginim..testte hayalet çizgi, regl yok ortada..bebik ne var gibi, ne yok gibi
İyi düşün bitanem iyi olur inşallah bir kere kötü şey yaşadın diye hep aynısı olacak değil ya şartlama kendini. Herşey güzel olacak inşallah hakediyorsun bunu. Allaha emanet ol canım benim.

canım dehayı ecza deposundan tandık varsa getirt.. çünkü arada bayağı bi fiyat oynuyor.. ben öyle yapıyorum coenzim q10 onuda aynı şekilde getirt.. coenzim piyasadaki ecz... diye bir firma var en kalitelisi o .. ben ondan kullanıyorum.. ismini yazamıyoruz sanırım ama umarım hangisi olduğunu anlamışsındır...

ayyyyy gözünaydın canm darısı inşallah kucağına almana nasip olsun...inşallah amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…