ah bebeğim Allah razı olsun, beklemedeyim bakalım ne çıkacak sonucu..Rabbim hepimize en güzelini,en hayırlısını versin inşallahİyi düşün bitanem iyi olur inşallah bir kere kötü şey yaşadın diye hep aynısı olacak değil ya şartlama kendini. Herşey güzel olacak inşallah hakediyorsun bunu. Allaha emanet ol canım benim.
Ben üç kutu dhea kullandım testte fazla çıktı erkeklik hormonunu arttırdığını kıllandırdığını söyledi bende öyle hissettim vr bıraktım.Koenzim yeni aldım faydalı olduğunu düşünüyorum. Hayıtı mutlaka içmenin öneririm.Canlarım,birşey soracağım size.Ben gideceğim doktor ile mailleişiyorum valla sağolsun bana bayağa cevap verdi,sonuçlarımı gönderdim.Yumurtalıklarını kuvvetlendirmemiz gerek demiş bana melatonine,DHEA 25 mg ve coenzyme q10 önermiş.Aranızda kullanan var mı,çok pahalı gibi sanki.Nereden uygun alabilirim?Ba arada benim bayağa stresli olduğumu anlamış galiba melatonine önermiş :)
gelmedi tatlım akşam ve sabah yine test yaptım bu sefer belli belirsiz hayalet çizgi var bakalım korku ile bekliyorumiiyiim cnm napım bende otryrmm öyle :)) senın regl gelmedıı sanırm
korkkmaa neden korkuosunn ki kimyasalı unut ust ustee gecıremezzsın ztnn hsg de cekıldıngelmedi tatlım akşam ve sabah yine test yaptım bu sefer belli belirsiz hayalet çizgi var bakalım korku ile bekliyorum
montecim bebek de dahil herşeyi akışına bıraktım bilmiyorum....sabırmı dersin kabullenişmi dersin ama en çok bunu istedim ama olursa olur diyor bütün fizyolojim ruhum.. umut etmeyi bıraktım kısacası , iyimi kötümü bunuda bilmiyorum...... kaderinde varsa mutlaka olacaktır canm allah gönlüne göre versin inşallah...ah bebeğim Allah razı olsun, beklemedeyim bakalım ne çıkacak sonucu..Rabbim hepimize en güzelini,en hayırlısını versin inşallah
offf bernuşum yaaa bunu yaşamayan bilmez inan...korkkmaa neden korkuosunn ki kimyasalı unut ust ustee gecıremezzsın ztnn hsg de cekıldın
cnmm tamamm yasamayann bılemez evet haklısında beterın beterıı var sen kucuk sıyrıklarlaa atlattnn allahtan yanı hsg cekıldınn hersey normall ust uste kımyasall gecıremezsın korku oldu o sende unut nu aksam eve gıdınce bır test daha yap sımdı dıyelım kı gec döllenmee oldu ama senın yumurtaann adetın ortalarnda zaten catlamısttı nasıl gec döllenme olck onu dusunuyormm predıctor markası var onu al onda cıkarofff bernuşum yaaa bunu yaşamayan bilmez inan...
baş ağrısı,mide bulantısı,baş dönmesi ve dişeti kanaması var,bunlar hep gebeliğe işaret ama lanet test neden hayalet çizgi,anlamıyorum ki((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım inan akışa bırakmak çok daha iyi gelecektir,bu stres 3 gündür yedi bitirdi beni,oysa artık kabullenmiş ve tedaviye başlayacaktım ben, ne şimdi buuuumontecim bebek de dahil herşeyi akışına bıraktım bilmiyorum....sabırmı dersin kabullenişmi dersin ama en çok bunu istedim ama olursa olur diyor bütün fizyolojim ruhum.. umut etmeyi bıraktım kısacası , iyimi kötümü bunuda bilmiyorum...... kaderinde varsa mutlaka olacaktır canm allah gönlüne göre versin inşallah...
işte benimde kafam ondan karışık döllenme 14 gün önce oldu olduysa ve ilişkiyi kestim sonra zaten ben... geç döllenme olamaz da, idrara mı geçmiyor acaba, asidik bünyelerde idrara geç geçiyormuş, öyle mi diye düşünüyorumcnmm tamamm yasamayann bılemez evet haklısında beterın beterıı var sen kucuk sıyrıklarlaa atlattnn allahtan yanı hsg cekıldınn hersey normall ust uste kımyasall gecıremezsın korku oldu o sende unut nu aksam eve gıdınce bır test daha yap sımdı dıyelım kı gec döllenmee oldu ama senın yumurtaann adetın ortalarnda zaten catlamısttı nasıl gec döllenme olck onu dusunuyormm predıctor markası var onu al onda cıkar
bilemiyorum ki canım sadece tek bildiğim , beynim durmuş gibi...canım inan akışa bırakmak çok daha iyi gelecektir,bu stres 3 gündür yedi bitirdi beni,oysa artık kabullenmiş ve tedaviye başlayacaktım ben, ne şimdi buuuukafam allak bullak
senin yeni iş, oluşum derken bu ara kafan meşgul olur daha iyi,hem ne zaman unutup umudu kesersen o zaman gelirmiş bu minik mercimekler...hayırlısı inşallah hakkımızda
3 günlük stres derken canım tam olarak ne oldu anlayamadım ?canım inan akışa bırakmak çok daha iyi gelecektir,bu stres 3 gündür yedi bitirdi beni,oysa artık kabullenmiş ve tedaviye başlayacaktım ben, ne şimdi buuuukafam allak bullak
senin yeni iş, oluşum derken bu ara kafan meşgul olur daha iyi,hem ne zaman unutup umudu kesersen o zaman gelirmiş bu minik mercimekler...hayırlısı inşallah hakkımızda
aksamm yıne yap sen test predıctor all o erken gebelık testı dah a ne gösterrır adetn gectı ztn gunun ılk ıdrarını falan beklemene gerek yokişte benimde kafam ondan karışık döllenme 14 gün önce oldu olduysa ve ilişkiyi kestim sonra zaten ben... geç döllenme olamaz da, idrara mı geçmiyor acaba, asidik bünyelerde idrara geç geçiyormuş, öyle mi diye düşünüyorum
reglim gecikti,idrar testleri negatifti, dün akşam ve sabah hayalet çizgi çıktı ama durum belirsiz canım3 günlük stres derken canım tam olarak ne oldu anlayamadım ?
tamam bebişim yaparım yarında gelmezse kana giderim yarın artık....aksamm yıne yap sen test predıctor all o erken gebelık testı dah a ne gösterrır adetn gectı ztn gunun ılk ıdrarını falan beklemene gerek yok
aynenn aslında en etkılısı kann guzel haberlerle dönceksnn galıba :)))))))) öyle hisseetmtamam bebişim yaparım yarında gelmezse kana giderim yarın artık....
inşallah canım yaaa,dua et ne olur bana,bebiş olsun ve tutunsun annesineeeaynenn aslında en etkılısı kann guzel haberlerle dönceksnn galıba :)))))))) öyle hisseetm
1525. ci sayfaa cnm unutma ben hala unutmaddmmmm :)) anladın seninşallah canım yaaa,dua et ne olur bana,bebiş olsun ve tutunsun annesineee
sabah aklıma geldi,nasıl güldüm,dedim bebiş varsa bu benim bernuş unutmamıştır,ağzıma tükürür ben demiştim diye dedimmmm1525. ci sayfaa cnm unutma ben hala unutmaddmmmm :)) anladın sen
yaaaaaaaaaaa unutmmaddımmmsabah aklıma geldi,nasıl güldüm,dedim bebiş varsa bu benim bernuş unutmamıştır,ağzıma tükürür ben demiştim diye dedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?