Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ayrıca no_name_ hatrlarmısın bılmemm ama ben hep hsg nın ılk ayından degıl 2. ayından ümitliyim dıyordummmm heep hemdee bakk ıcıme dogmus demekki bnde hsgnın ıkıncı ayında hamıle kaldm

evet tatlım ben her ay ümitliyim biliyorsun ya,sadece bu ay olmayacak gibi geldi ilk defa...gerçi daha var mı bilmiyoruz da... çok mide bulantım var seninde ilk günler var mıydı?

yalnız göğüste renk değişikliği falan yok bende sende olmuş muydu?

oohoo benm hesaplarıma göre bnm bulantım 3. haftada baslamıs olması lazm o derece erkenn hatta burda yazmstm bendee cok erkenn fln yazmıslardıı demekkı oluyomus bende demıstımm cok erken belırtı ıcın dıye ama oluyomus

Neden o kadar yüksek çıktı kür falan kullandınmı
yok cnm kullanmadım. bende bilmiyorun hem dhea hem cylclo kullanırken ilk defa bunkadar yüksek cıktı cokmüzğldüm ağladım dün ama geçti Rabbimin vardır bi bildiği ne diyelim. Allah her şeyin hayırlısını versin sopan kürü yapmayı düşünüyorum bu ay. nasılsa folikülde yok.
kist için soğan kürü yapabilirsin.fsh için hayıt çayı zencefil suyu aslanpençesi içebilirsin.bizim yumurtalar genelde kiste dönüşüyor...
canım neden kiste dönüşüyor bilgin var mı birden fazlamı gelişiyor ki? soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor birde hayıtt çayıyla birlikte yapılsa zararı olur mu

bılıyosun memelere takıgım benn :d hep bakıodum kızlarada dıodum aıcn bakın tarf edın dıye ama bendede degısıklık yoktuu hatta yumusamısstıı yanı amaa gögus ucumda kucuk kucukk seyler vardıı belli belirsiizz di

döner tabı cnm aksammdann sabah bıle döner hıc bellı olmaz ayrıca bnm 4+2 iken hcg 1228,8 çıkmıstı tam yumurtlama gunu hamıle kalmısım yanı 15 gunluk bebişken hemde
evet tatlım senin oldukça yüksekti, hatta aynı gün zeynepzumranın oldukça düşüktü değeri ama bak onun ikizi olacak maşallah..bu değerler çok değişken bence

evet tatlım senin oldukça yüksekti, hatta aynı gün zeynepzumranın oldukça düşüktü değeri ama bak onun ikizi olacak maşallah..bu değerler çok değişken bence
aynennn cnm kişiden kişiye değişiyormuss zatenn bakalım sende kac cıkıcakkkk ay keske hemen gtsen versenn kan maaalesef su senn işin den bısey yapamıon

Tedavi önerdimi peki ne yapılacakmış.üzülme bence pes etmeden devam et.
cnm ztn şuan tedavi içindeyim dhea cyclo kullanıyorum. birde insan tedaviye başladımı bi beklenti içinde oluyor. şimdi hiç folikül görmeyince ilk defa görmedi doktor. yıkıldım üzüldüm. dediğin gibi pes etmek yok asla. Her kışın ardında bir bahar vardır. Rabbim dilerse ol derse olur her şey boş. bi bakarsın bu ay hamiş olurum en umutsuz olduğum bir anda gelir. Rabbim bi muciye tanık eder hepimizi hani folikül yoktu deriz ( Benim bu topikte 5.yılım ben inanıyorum olacak. Ve her şeyin en hayırlısı olsun illa olsun demiyoum. En güzeli olsun. bakalım bekleyip görecez. Bu mucizeye hepimiz tanık olacaz inş

aynennn cnm kişiden kişiye değişiyormuss zatenn bakalım sende kac cıkıcakkkk ay keske hemen gtsen versenn kan maaalesef su senn işin den bısey yapamıon
tatlım bugünü de atlatayım, iş olmasa da bugün vermek istemezdim kan, biliyorsun sonu yıkım oluyor

canım benim sakın moralini bozma kuzumm, hepimizin imtihanı farklı, Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize...

canım benim sakın moralini bozma kuzumm, hepimizin imtihanı farklı, Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize...
Amin montecim. Eğer bir gün Allah nasip ederse bizi layık görürse anneliğe o gün ne çok sevinicem nede cok üzülücem. Olmazsadaçok üzülmüycem. Eğer Rabbim taktir ettiyse eyvallah deriz. etmediyse ya nasip deriz sınavımız bitmemiş deriz.i önümüze bakarız. asla ümitsizlik yok. Rabbim hepimizin hakkından en hayırlısınj versin. Ben inanıyorum olacak bizim bebeklerimiz inş. ve hepimiz birbirimizin mucizesine cok şükür diyecez hep beraber sevinicez. bu arada soğan kürü ve hayıt bir arada kullanılıyomu? birde soğan kürüne ne zaman başlıyoruz

inşallah tatlımmmm,

soğan ve hayıt birlikte kullanılmıyor. soğan regl bitiminden 2 gün sonra 15 gün sürecek,sabah-akşam içilecek... bitince hayıta başlarsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…