Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım bal tarcin corekotu kürünü denesen diyorum hem belki yumoşların sonradan gösterecek kendisini soğan kürü rahmi temizliyor onu adet olmazsan yap ama illa yapıcam diyorsan adetin 7.gunu başlanıyor sabah akşam içiliyor

hayırlattığın iyi oldu cnm çörek otu aldırayıma eşime evde karıştırayım hepsini sabah akşam içeyimdoktor kist var dedi ya oyüzden soğan kürünü yapayım dedim aslında artık ya hayıtı yada soğan kürü ikisinden birini yapıcam bu ay

kist varsa soğan ile başla kuzum,sonra hayıta geçersin

Allah razı olsun kuzum,çook kaygılı ve korku doluyum 2 ay önce yaşadığım kimyasal gebelik korkusunu atamıyorum içimden, her an regl gelecek ve bu bekleyiş sona erecek sanki

Canım gelen her şey rabbimden öyle şeyler düşünme lütfen başka bir forumda bir kadın bebeğini doğurmuş ama malesef hayata tutunamamis sonrasinda ucuz hamile kalmış ve doğum yaptı çocukları sağlıklı:) o yüzden yaşadığımız her sey bizim için imtihan sabredip bekliycez. Insallah sağlıkla seninledir bebisin. Ben zaten şunu anladım annelik=endişe. Çünkü hamile olduğunu öğreniyorsun bu sefer kese gorunecek mi sonra kalp atışı sonra acaba bir şey oldu mu iyi mi düşüncesi sürekli aklın orada oluyor. Ne kadar düşünme desekte boş yani insan hep onu düşünüyor:) ayy ne çok konuştum...

konuş yavrum ne güzel işte zaten çok sık gelemiyorsun,özlüyoruz..hakkaten çok endişe verici, şimdi regl gelirse korkusu ve endişesi ile savaşıyorum..umarım diğerlerini de yaşarım

konuş yavrum ne güzel işte zaten çok sık gelemiyorsun,özlüyoruz..hakkaten çok endişe verici, şimdi regl gelirse korkusu ve endişesi ile savaşıyorum..umarım diğerlerini de yaşarım

:) daha evime gitmedim hala tatil yapıyorum:) yarın inşallah evime gidicem sonra da çalışma hayatı bu dönem programim baya yoğun zor geçecek baya... Canım inşallah yasayacaksin hepsini rabbim gönlüne göre versin insallah dualarimdasin her şey çok güzel olacak :)

Allah razı olsun tatlım,sana da şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,özlemişsindir evini çalışıyor olmak çok zor, özel sektör olunca daha kolay hamile kaldığım an çantamı alır çıkarım herhalde, katlanamam bu strese ben Allah yardımcın olsun

inşallah tatlım yaaa, çok kötüyüm... kan kan diye diye az önce durduk yere dişlerim kanadı... gebelik belirtileri var gibi, ama regl de gelecek gibi..bilemedim ki

Ay diş eti kanaması dedin benim ilk belirtim oyduuuu Allah ım inşallah hadi hayırlı haberler verirsin inşallah geç döllenmede 1 hafta bile çıkmıyor idrarda

Teşekkürler cnm darısı sizlere ins. Yaşım 28 klomen + catlatma ignesi ile hamileyim :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Ay diş eti kanaması dedin benim ilk belirtim oyduuuu Allah ım inşallah hadi hayırlı haberler verirsin inşallah geç döllenmede 1 hafta bile çıkmıyor idrarda
kuzum geç döllenme olamaz yumi 14.gün çatladı,13-14-15 ilşki oldu ve sonra ilişkiyi kestim ben, yani döllenme olduysa geç olamaz regl gelmese bari,çoook korkuyorum

Sağ ol canım evimi özledim ama yaşadığımiz sehir o kadar soğuk ki hiç gidesim gelmiyor istanbul güzeldi yaşadığım yerde hala kar var yollar buz içinde sıcaklık -9 derece... Aynen canım özel sektör olunca gitmesi kolay ama devlette zaten atanmak için bir sürü cile çekip sonra da birakmak olmuyor. Ama bir şekilde idare edicem artık çok yorulunca rapor falan alırım :)

dikkat et kendine ve yeğenimize canım benim, haklısın atanma zaten büyük çile, mecbur sürdürmek gerekiyor, zorlamadan kendini, ayarlarsın sen zaten durumuna göre Rabbim kolaylık versin,hiç kolay değil...

27 gecesi ovulasyon testi pik yaptı, sanırım 28 sabaha doğru çatladı...28 sabah ilişki oldu,28 akşam ilişki oldu, 29 sabah ilişki oldu canım

Hesapladımda benimde hesaba göre silik çıkan ilk testim ovulasyondan 14 gün sonra seninde eğer varsa silik çıkıcak soluk bir çizgi dediğin gebelikte olabilir canım ya

Hesapladımda benimde hesaba göre silik çıkan ilk testim ovulasyondan 14 gün sonra seninde eğer varsa silik çıkıcak soluk bir çizgi dediğin gebelikte olabilir canım ya
inşallah tatlım silik değil de hayalet çizgi diyorum ben ona belli belirsiz, peki kaç gün sonra belirginleşmişti seninki?

inşallah tatlım silik değil de hayalet çizgi diyorum ben ona belli belirsiz, peki kaç gün sonra belirginleşmişti seninki?

2 gün sonra canım tabi ben o arada 5 tane yaptım yok milim koyulaşmadı 2 gün aynı kaldı sonra birden koyulaştı yani.ben dediğini anladım silik deilde bende ona hayalet çizgi diyordum :) varla yok arası

2 gün sonra canım tabi ben o arada 5 tane yaptım yok milim koyulaşmadı 2 gün aynı kaldı sonra birden koyulaştı yani.ben dediğini anladım silik deilde bende ona hayalet çizgi diyordum :) varla yok arası
aynen canım silik olsa kesin var diyebileceğim de, bu ne var gibi ne yok gibi ben gördüm,eşim gördü ama belki 3.bir göz baksa göremeyecek

o halde yarın sabah da test yapıp-regl gelmezse tabi,oradan kan testine gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…