- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Canım bal tarcin corekotu kürünü denesen diyorum hem belki yumoşların sonradan gösterecek kendisini soğan kürü rahmi temizliyor onu adet olmazsan yap ama illa yapıcam diyorsan adetin 7.gunu başlanıyor sabah akşam içiliyorcnm ztn şuan tedavi içindeyim dhea cyclo kullanıyorum. birde insan tedaviye başladımı bi beklenti içinde oluyor. şimdi hiç folikül görmeyince ilk defa görmedi doktor. yıkıldım üzüldüm. dediğin gibi pes etmek yok asla. Her kışın ardında bir bahar vardır. Rabbim dilerse ol derse olur her şey boş. bi bakarsın bu ay hamiş olurum en umutsuz olduğum bir anda gelir. Rabbim bi muciye tanık eder hepimizi hani folikül yoktu deriz-) Benim bu topikte 5.yılım ben inanıyorum olacak. Ve her şeyin en hayırlısı olsun illa olsun demiyoum. En güzeli olsun. bakalım bekleyip görecez. Bu mucizeye hepimiz tanık olacaz inş
hayırlattığın iyi oldu cnm çörek otu aldırayıma eşime evde karıştırayım hepsini sabah akşam içeyimdoktor kist var dedi ya oyüzden soğan kürünü yapayım dedim aslında artık ya hayıtı yada soğan kürü ikisinden birini yapıcam bu ayCanım bal tarcin corekotu kürünü denesen diyorum hem belki yumoşların sonradan gösterecek kendisini soğan kürü rahmi temizliyor onu adet olmazsan yap ama illa yapıcam diyorsan adetin 7.gunu başlanıyor sabah akşam içiliyor
kist varsa soğan ile başla kuzum,sonra hayıta geçersinhayırlattığın iyi oldu cnm çörek otu aldırayıma eşime evde karıştırayım hepsini sabah akşam içeyimdoktor kist var dedi ya oyüzden soğan kürünü yapayım dedim aslında artık ya hayıtı yada soğan kürü ikisinden birini yapıcam bu ay
Allah razı olsun kuzum,çook kaygılı ve korku doluyum2 ay önce yaşadığım kimyasal gebelik korkusunu atamıyorum içimden, her an regl gelecek ve bu bekleyiş sona erecek sanki
konuş yavrum ne güzel işte zaten çok sık gelemiyorsun,özlüyoruz..hakkaten çok endişe verici, şimdi regl gelirse korkusu ve endişesi ile savaşıyorum..umarım diğerlerini de yaşarımCanım gelen her şey rabbimden öyle şeyler düşünme lütfen başka bir forumda bir kadın bebeğini doğurmuş ama malesef hayata tutunamamis sonrasinda ucuz hamile kalmış ve doğum yaptı çocukları sağlıklı:) o yüzden yaşadığımız her sey bizim için imtihan sabredip bekliycez. Insallah sağlıkla seninledir bebisin. Ben zaten şunu anladım annelik=endişe. Çünkü hamile olduğunu öğreniyorsun bu sefer kese gorunecek mi sonra kalp atışı sonra acaba bir şey oldu mu iyi mi düşüncesi sürekli aklın orada oluyor. Ne kadar düşünme desekte boş yani insan hep onu düşünüyor:) ayy ne çok konuştum...
konuş yavrum ne güzel işte zaten çok sık gelemiyorsun,özlüyoruz..hakkaten çok endişe verici, şimdi regl gelirse korkusu ve endişesi ile savaşıyorum..umarım diğerlerini de yaşarım
Allah razı olsun tatlım,sana da şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,özlemişsindir evini:) daha evime gitmedim hala tatil yapıyorum:) yarın inşallah evime gidicem sonra da çalışma hayatıbu dönem programim baya yoğun zor geçecek baya... Canım inşallah yasayacaksin hepsini rabbim gönlüne göre versin insallah dualarimdasin her şey çok güzel olacak :)
inşallah tatlım yaaa, çok kötüyüm... kan kan diye diye az önce durduk yere dişlerim kanadı... gebelik belirtileri var gibi, ama regl de gelecek gibi..bilemedim ki
Canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaZ
Canım yaşın kaçtı senin yumurta oluşumu için yaş çok önemli benim sorunum yaşa bağlı rezerv azlığı.Tüp bebek yaptığımda dr bana inofolic kullandırmıştı ve gebe kaldım ama düştü bende faydalı olduğunu düşünüyorum haklısın
kuzum geç döllenme olamaz yumi 14.gün çatladı,13-14-15 ilşki oldu ve sonra ilişkiyi kestim ben, yani döllenme olduysa geç olamazAy diş eti kanaması dedin benim ilk belirtim oyduuuu Allah ım inşallah hadi hayırlı haberler verirsin inşallah geç döllenmede 1 hafta bile çıkmıyor idrarda
kuzum geç döllenme olamaz yumi 14.gün çatladı,13-14-15 ilşki oldu ve sonra ilişkiyi kestim ben, yani döllenme olduysa geç olamazregl gelmese bari,çoook korkuyorum
27 gecesi ovulasyon testi pik yaptı, sanırım 28 sabaha doğru çatladı...28 sabah ilişki oldu,28 akşam ilişki oldu, 29 sabah ilişki oldu canım26 veya 27 miydi çatlama
Allah razı olsun tatlım,sana da şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,özlemişsindir eviniçalışıyor olmak çok zor, özel sektör olunca daha kolay hamile kaldığım an çantamı alır çıkarım herhalde, katlanamam bu strese ben Allah yardımcın olsun
dikkat et kendine ve yeğenimize canım benim, haklısın atanma zaten büyük çile, mecbur sürdürmek gerekiyor, zorlamadan kendini, ayarlarsın sen zaten durumuna göreSağ ol canım evimi özledim ama yaşadığımiz sehir o kadar soğuk ki hiç gidesim gelmiyoristanbul güzeldi yaşadığım yerde hala kar var yollar buz içinde sıcaklık -9 derece... Aynen canım özel sektör olunca gitmesi kolay ama devlette zaten atanmak için bir sürü cile çekip sonra da birakmak olmuyor. Ama bir şekilde idare edicem artık çok yorulunca rapor falan alırım :)
27 gecesi ovulasyon testi pik yaptı, sanırım 28 sabaha doğru çatladı...28 sabah ilişki oldu,28 akşam ilişki oldu, 29 sabah ilişki oldu canım
inşallah tatlım silik değil de hayalet çizgi diyorum ben ona belli belirsiz, peki kaç gün sonra belirginleşmişti seninki?Hesapladımda benimde hesaba göre silik çıkan ilk testim ovulasyondan 14 gün sonra seninde eğer varsa silik çıkıcak soluk bir çizgi dediğin gebelikte olabilir canım ya
inşallah tatlım silik değil de hayalet çizgi diyorum ben ona belli belirsiz, peki kaç gün sonra belirginleşmişti seninki?
aynen canım silik olsa kesin var diyebileceğim de, bu ne var gibi ne yok gibi2 gün sonra canım tabi ben o arada 5 tane yaptım yok milim koyulaşmadı 2 gün aynı kaldı sonra birden koyulaştı yani.ben dediğini anladım silik deilde bende ona hayalet çizgi diyordum :) varla yok arası
o halde yarın sabah da test yapıp-regl gelmezse tabi,oradan kan testine gitmeli2 gün sonra canım tabi ben o arada 5 tane yaptım yok milim koyulaşmadı 2 gün aynı kaldı sonra birden koyulaştı yani.ben dediğini anladım silik deilde bende ona hayalet çizgi diyordum :) varla yok arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?