bak gariii, yine ilgi istemiş benim kuzuuu, bugün ilgi yok sana,bugün ben de ilgi istiyorum,hani benim ilgim
ayy kız ben geberıom mıde bulantsııındannn napcamı şaşırdımmbak gariii, yine ilgi istemiş benim kuzuuu, bugün ilgi yok sana,bugün ben de ilgi istiyorum,hani benim ilgimne kötü durumdayım oysa
o halde yarın sabah da test yapıp-regl gelmezse tabi,oradan kan testine gitmeli
inşallah tatlım belki de regl geldi diye sinir patlaması yaşarız, kısmet artıkİnşaallahhhhh sabah patlama olur burada duygu bombardmanı
senin bebik var bulanıyor, benim hem inanılmaz bulantım var hem de bebik var mı yok mu belli değilayy kız ben geberıom mıde bulantsııındannn napcamı şaşırdımm
ee gıtcen test yapcnn cnm belirsizlkle elbette ne yapıcanı sasırıısınnsenin bebik var bulanıyor, benim hem inanılmaz bulantım var hem de bebik var mı yok mu belli değilben ne yapayım kuzuuu ? benim durum daha beter
anlıyorum canm belirsizlik çok kötü ....İnşallah kıpkırmızı 2 çizgi çıkar canm benim...stres yapma eğer negatif olursa üzülmeni istemem .. akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz diye düşün...reglim gecikti,idrar testleri negatifti, dün akşam ve sabah hayalet çizgi çıktı ama durum belirsiz canım
inşallah tatlım, çok teşekkürler, yarını bekleyip görecez artıkanlıyorum canm belirsizlik çok kötü ....İnşallah kıpkırmızı 2 çizgi çıkar canm benim...stres yapma eğer negatif olursa üzülmeni istemem .. akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz diye düşün...
inşallah tatlım belki de regl geldi diye sinir patlaması yaşarız, kısmet artık
çok saol birtanem beklemekten başka çarem yok, sabah inşallah güzel haberlerle gelirim aranızaEvet şu an aslolan yüzde ellilik durum sende bitiyor olay ikisinede motive olursan gelirsede üzülmeyiz bir dahaki ayı bekleriz ama çift çizgi çıkarsa işte o zaman şok yaşarız ben regle adapte olmuştum yok be deyip durdum o yüzden ikisinede hazır olmalı montecim hayırlısı diyelim hayır olsun o zaman çünkü olumlu veya olumsuz ne desek senin psikolojini etkileriz bunuda istemem tek istediğim senden güzel haberler almak şu an
Oyyyy dayanamıyorum, belki bu gece giderim kanaEveeet geldi bende şeffaf hemde yoğunnnn montecim regl gününde geldi benden
Oyyyy dayanamıyorum, belki bu gece giderim kanainanamiyorummmm, korkuyorum
Gidecem tatlim, vardır inşallah, yazarım bu akşam sonucugt acılde yaptr barı cnm bu kadr heyecanla beklemezsın sen zaten. hakknzda hayrlısı olsun..... olmazsada umt kesme allahn vardr bı bıldıgı sabır gerek....
Gidecem tatlim, vardır inşallah, yazarım bu akşam sonucu
Oyyyy dayanamıyorum, belki bu gece giderim kanainanamiyorummmm, korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?