bndede tarf ettgn gbi agrı oldu hatta yumuraa buyurken ki yada catlama anındaki agrrıı da olmustu sonrakı gunlerrHamile olan arkadaşlarım hamile kalmadan önce kasık ağrısı dediğiniz şey nasıl bişeydi benim böyle çekilme oluyor batma değil hani eliniz falan kasılır ya kasıklarımda böyle bir ağırlık ve çekilme var yumurta gelisince böylemi oluyor
Oyyyy dayanamıyorum, belki bu gece giderim kanainanamiyorummmm, korkuyorum
İnşallah yumoşlarım büyüyordur ama bu bal tarcin corekotu kürü bence çok etkili bugün kürde 9.gunum 10 gün yapıp bırakcam degilmibndede tarf ettgn gbi agrı oldu hatta yumuraa buyurken ki yada catlama anındaki agrrıı da olmustu sonrakı gunlerr
bnde yedım evet cok etkılı yumurtan catlayınca bırakkİnşallah yumoşlarım büyüyordur ama bu bal tarcin corekotu kürü bence çok etkili bugün kürde 9.gunum 10 gün yapıp bırakcam degilmi
Hamile olan arkadaşlarım hamile kalmadan önce kasık ağrısı dediğiniz şey nasıl bişeydi benim böyle çekilme oluyor batma değil hani eliniz falan kasılır ya kasıklarımda böyle bir ağırlık ve çekilme var yumurta gelisince böylemi oluyor
bir şey sormak istiyorum bal tarçin çörek otu kürünü adet görmüyorum bunun için kullana bilirmiyim ?nasıl yapılıyorİnşallah yumoşlarım büyüyordur ama bu bal tarcin corekotu kürü bence çok etkili bugün kürde 9.gunum 10 gün yapıp bırakcam degilmi
Arada iğne batması değil de dokunması oluyor böyle uzanıp yatınca sanki kasıklarım geriliyor yürüyünce arada kramp girer gibi hissediyorum benim reglimin bugün 10.gunu 9 gündür bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullanıyorum hımm bide arada incir yiyorum folic-1 içiyorum 2 gündür agnucaston hayıt hapı var ya onu kullanıyorum her gün bir avuç fındık şam fıstığı ceviz içi yiyorum abbooww ne cok sey yapıyormusum bide şu sigarayı bırakabilsem...Tarif ettiğin kasılmadan 1 hafta kala başlamıştı ve 2 kez falan oldu.Benim genelde iğne batırıp çekiyorlar gibi sürekli batmalar vardı.
Canım bildiğim kadarıyla adet için değil yumurtlama için kullanılıyor adet olmak için soğan kürü içbir şey sormak istiyorum bal tarçin çörek otu kürünü adet görmüyorum bunun için kullana bilirmiyim ?nasıl yapılıyor
Ben bu tarife göre yaptımbir şey sormak istiyorum bal tarçin çörek otu kürünü adet görmüyorum bunun için kullana bilirmiyim ?nasıl yapılıyor
canım kürü nasıl kullanıyoruz aç karnına mıBen bu tarife göre yaptım
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına diyorlar ben o kurala uymadım aç tok yedim valla 2 kilo aldım 9 gündecanım kürü nasıl kullanıyoruz aç karnına mı
Arada iğne batması değil de dokunması oluyor böyle uzanıp yatınca sanki kasıklarım geriliyor yürüyünce arada kramp girer gibi hissediyorum benim reglimin bugün 10.gunu 9 gündür bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullanıyorum hımm bide arada incir yiyorum folic-1 içiyorum 2 gündür agnucaston hayıt hapı var ya onu kullanıyorum her gün bir avuç fındık şam fıstığı ceviz içi yiyorum abbooww ne cok sey yapıyormusum bide şu sigarayı bırakabilsem...
Bacım valla bende hiç farkında değildim yazınca farkettim yani bu ayda olmazsa utansın o yumurtalar gördüğü bakımın karşılığını vermediği için :)Kız anaaam bu ne kadar malzeme :))) senin süper o zaman yumurtalar çok iyi gelişip çatlicak çok çok iyi değerlendir.Bunlar sana işaret benimde o ay ovulasyon ağrılı,batmalı kramplı oldu önce eşine cinsel perhiz uygulayın benim doktor dedi ovulasyona son 3 gün kala ilişki yok dedi sonra gün aşırı dedi.
Ben bu tarife göre yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?