Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bndede tarf ettgn gbi agrı oldu hatta yumuraa buyurken ki yada catlama anındaki agrrıı da olmustu sonrakı gunlerr

bndede tarf ettgn gbi agrı oldu hatta yumuraa buyurken ki yada catlama anındaki agrrıı da olmustu sonrakı gunlerr
İnşallah yumoşlarım büyüyordur ama bu bal tarcin corekotu kürü bence çok etkili bugün kürde 9.gunum 10 gün yapıp bırakcam degilmi

Tarif ettiğin kasılmadan 1 hafta kala başlamıştı ve 2 kez falan oldu.Benim genelde iğne batırıp çekiyorlar gibi sürekli batmalar vardı.

Tarif ettiğin kasılmadan 1 hafta kala başlamıştı ve 2 kez falan oldu.Benim genelde iğne batırıp çekiyorlar gibi sürekli batmalar vardı.
Arada iğne batması değil de dokunması oluyor böyle uzanıp yatınca sanki kasıklarım geriliyor yürüyünce arada kramp girer gibi hissediyorum benim reglimin bugün 10.gunu 9 gündür bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullanıyorum hımm bide arada incir yiyorum folic-1 içiyorum 2 gündür agnucaston hayıt hapı var ya onu kullanıyorum her gün bir avuç fındık şam fıstığı ceviz içi yiyorum abbooww ne cok sey yapıyormusum bide şu sigarayı bırakabilsem...

Kız anaaam bu ne kadar malzeme :))) senin süper o zaman yumurtalar çok iyi gelişip çatlicak çok çok iyi değerlendir.Bunlar sana işaret benimde o ay ovulasyon ağrılı,batmalı kramplı oldu önce eşine cinsel perhiz uygulayın benim doktor dedi ovulasyona son 3 gün kala ilişki yok dedi sonra gün aşırı dedi.

Bacım valla bende hiç farkında değildim yazınca farkettim yani bu ayda olmazsa utansın o yumurtalar gördüğü bakımın karşılığını vermediği için :)

Ben bu tarife göre yaptım

Canım ben bal tarçın corekotunu kullanmistim. Ama okuduğum yerde hep taze yapin diyordu yani onceden hazirlayip kullanmayin diyordu neden bilmiyorum ama ben sabah aksam ac karnina elimde bir fiske corekotunu havanda eziyordum içine cay kasiginin ucuyla tarçın 1 tatli kaşığı kadarda bal hemen karıştırıp yiyordum. 2. Gunu baslayip 12. Gunu bırakmıştım. Bide metal kaşık kullanmamistim onu hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…