- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ama ben yaptım yedim yarında son gün bu ay olmazsa ki inşallah olur :) bi dahaki ay bende öyle denerimCanım ben bal tarçın corekotunu kullanmistim. Ama okuduğum yerde hep taze yapin diyordu yani onceden hazirlayip kullanmayin diyordu neden bilmiyorum ama ben sabah aksam ac karnina elimde bir fiske corekotunu havanda eziyordum içine cay kasiginin ucuyla tarçın 1 tatli kaşığı kadarda bal hemen karıştırıp yiyordum. 2. Gunu baslayip 12. Gunu bırakmıştım. Bide metal kaşık kullanmamistim onu hatirliyorum
Bacım valla bende hiç farkında değildim yazınca farkettim yani bu ayda olmazsa utansın o yumurtalar gördüğü bakımın karşılığını vermediği için :)
hadı ınsallh hayrlı sonuclar alırzzKızlar kan verdim 1 saat sonra cikacakmis, anneme yemeğe geldik, 10 gibi falan alırım, yazarım mutlaka, merak etmeyin...
Ama ben yaptım yedim yarında son gün bu ay olmazsa ki inşallah olur :) bi dahaki ay bende öyle denerim
Kızlar kan verdim 1 saat sonra cikacakmis, anneme yemeğe geldik, 10 gibi falan alırım, yazarım mutlaka, merak etmeyin...
Bacım valla bende hiç farkında değildim yazınca farkettim yani bu ayda olmazsa utansın o yumurtalar gördüğü bakımın karşılığını vermediği için :)
amin canım çookk amin herkes biran önce bebilensin iinnşşaallaahhh....daha bu saydıklarım haricinde eskiden beri alışkanlığım her sabah aç karnıma bir tatlı kaşığı pekmez ve bir çay kaşığı kestane balı tüketiyorum arada ada çayı içiyorum :)hıc gulecegm yoktu walla. allah gönlune gore versın cnm
amin canım çookk amin herkes biran önce bebilensin iinnşşaallaahhh....daha bu saydıklarım haricinde eskiden beri alışkanlığım her sabah aç karnıma bir tatlı kaşığı pekmez ve bir çay kaşığı kestane balı tüketiyorum arada ada çayı içiyorum :)
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeterki benim eşim gitti sperm testi yaptırdı ben doktoruma gösterdim onun hereyi çok iyi gelmesine gerek yok dedi benimde hormonlar problem olacak birgn ama vaktini bekliyor işte :)wala bnde bı sene ıcınde duzenlı degl ama sogan suyu ıctım. ıncır hvuc ıctım... folık ast ıctımbı tane asılamam oldu.. esm kecıboynuzu ıctı.. hayt tohumu demleyıp ıctım..... daha nasıp olmadııı.. pazartesı esmde amelıyat olckkkk bakalm bıdakı ay bı asılama daha olr belkıı... kımbılrr bu ay pek ılskı olmazz amelıyattan ama bellımı olr belkı bı kere bıle yeter vesıle olr dımı
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeterki benim eşim gitti sperm testi yaptırdı ben doktoruma gösterdim onun hereyi çok iyi gelmesine gerek yok dedi benimde hormonlar problem olacak birgn ama vaktini bekliyor işte :)
Kızlar kan verdim 1 saat sonra cikacakmis, anneme yemeğe geldik, 10 gibi falan alırım, yazarım mutlaka, merak etmeyin...
Yaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
Vaayyy hadi gözün aydın bu sferr kimyasal değilYaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
allahım yaaa nıyee katlanabılır ama 10 üstü gebelik yınede kötü düşünmesekmiYaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?