Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ama ben yaptım yedim yarında son gün bu ay olmazsa ki inşallah olur :) bi dahaki ay bende öyle denerim

hıc gulecegm yoktu walla. allah gönlune gore versın cnm
amin canım çookk amin herkes biran önce bebilensin iinnşşaallaahhh....daha bu saydıklarım haricinde eskiden beri alışkanlığım her sabah aç karnıma bir tatlı kaşığı pekmez ve bir çay kaşığı kestane balı tüketiyorum arada ada çayı içiyorum :)

wala bnde bı sene ıcınde duzenlı degl ama sogan suyu ıctım. ıncır hvuc ıctım... folık ast ıctımbı tane asılamam oldu.. esm kecıboynuzu ıctı.. hayt tohumu demleyıp ıctım..... daha nasıp olmadııı.. pazartesı esmde amelıyat olckkkk bakalm bıdakı ay bı asılama daha olr belkıı... kımbılrr bu ay pek ılskı olmazz amelıyattan ama bellımı olr belkı bı kere bıle yeter vesıle olr dımı

aynen öyle canım Rabbim ol desin yeterki benim eşim gitti sperm testi yaptırdı ben doktoruma gösterdim onun hereyi çok iyi gelmesine gerek yok dedi benimde hormonlar problem olacak birgn ama vaktini bekliyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…