- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Dur daha yeni 2 gün sonra bi daha baktır yükselecek bak ayyy çok sevindimmmm 6.hamisimiz geldiiYaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
canım bence sen ayakları uzat ve yat dinlen yarın tekrar kn ver hadi hayırlısı cnm Allah var gam yok☝Yaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
Kızlar değer çok düşük katlanacagini sanmıyorum, 2 ay önce 6,1 di o... Şimdi 12,12 böyle böyle kimyasala bagladım ben
bnecde hemen ümidi kesme derım bırdaha baktr yukselme ıhtımalı varCanimsiniz, Allah hepinizden razı olsun, cepten yazıyorum alintilayamiyorum. Ama bu düşük sonucu biliyorum ben, bunun sonu regl oluyorsağlık olsun, vardır bunda da bi hayir
Canimsiniz, Allah hepinizden razı olsun, cepten yazıyorum alintilayamiyorum. Ama bu düşük sonucu biliyorum ben, bunun sonu regl oluyorsağlık olsun, vardır bunda da bi hayir
Canım şu an referans değerlere göre hamilesin, bence iyi düşün iyi olsun :) 2 gün sonra da kutlayalım işte gül biraz :)Canimsiniz, Allah hepinizden razı olsun, cepten yazıyorum alintilayamiyorum. Ama bu düşük sonucu biliyorum ben, bunun sonu regl oluyorsağlık olsun, vardır bunda da bi hayir
Evet tatlim vücut atıyor embriyoyu, regl ile gidiyorkmyasalsa regmı olunuyor cnmm
İnşallah kuzumCanım şu an referans değerlere göre hamilesin, bence iyi düşün iyi olsun :) 2 gün sonra da kutlayalım işte gül biraz :)
Evet tatlim vücut atıyor embriyoyu, regl ile gidiyor
Montecim değeri 10 ile başlayıp doğuran arkadaşım var.. Elbette hayırlısı... İnşallah vakti zamanı gelmiştirİnşallah kuzumhayırlısı olsun
dua et cnm yarn bı kan daha ver ınsallah yukselmstr ve gebe kalmazsın... rabbm ol dedyse olur ınsaallahh.. en umulmadık anda verr rabbım..
Hayırlısı olsun kızlar, ben değerin artacağını düşünmüyorum, bunu 2/ kez yaşıyorum, asıl sorun neden böyle oluyor, onu bulmakta. Nasılsa gelecek o regl, araştırıp bulacam bunun da sebebini, çok sagolun hepiniz sıkıntı yok, biliyorsunuz ki beklediğim sonuçtuvardır bunda da bi hayır ayrıca yumi ve döllenme olması da hiç olmamasından iyidir, buna da sukur, adım adım yaklasacam o bebeğe, inanıyorum .bu ay olmasa da önümüzde aylar cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?