Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar değer çok düşük katlanacagini sanmıyorum, 2 ay önce 6,1 di o... Şimdi 12,12 böyle böyle kimyasala bagladım ben

Canimsiniz, Allah hepinizden razı olsun, cepten yazıyorum alintilayamiyorum. Ama bu düşük sonucu biliyorum ben, bunun sonu regl oluyor sağlık olsun, vardır bunda da bi hayir

5 ın uzerı gebelık olabılıyo hemen umıt kesme cnm

Kızlar değer çok düşük katlanacagini sanmıyorum, 2 ay önce 6,1 di o... Şimdi 12,12 böyle böyle kimyasala bagladım ben

bu merakla ıkı gn bekleyemezsn sanırım yarn ver kan bence sen bılrın yınede. hakknda hayrlısı olsun cnmmm dua et

Canimsiniz, Allah hepinizden razı olsun, cepten yazıyorum alintilayamiyorum. Ama bu düşük sonucu biliyorum ben, bunun sonu regl oluyor sağlık olsun, vardır bunda da bi hayir
Canım şu an referans değerlere göre hamilesin, bence iyi düşün iyi olsun :) 2 gün sonra da kutlayalım işte gül biraz :)

dua et cnm yarn bı kan daha ver ınsallah yukselmstr ve gebe kalmazsın... rabbm ol dedyse olur ınsaallahh.. en umulmadık anda verr rabbım..

aayy cnm yaaa yanls yazmısım bn snde farketmemıssın ınsallah adet olmazsın yazacagma gebe kalmazsın yazmısımmm.. ama allah nıyetımı bılıyoo

ewet cok fazla yksek olmasıda kmyasal olabılıyoo.. allahn takdırı hepsı.. duanı et kafanı rahatlat stres ypma bncee

Hayırlısı olsun kızlar, ben değerin artacağını düşünmüyorum, bunu 2/ kez yaşıyorum, asıl sorun neden böyle oluyor, onu bulmakta. Nasılsa gelecek o regl, araştırıp bulacam bunun da sebebini, çok sagolun hepiniz sıkıntı yok, biliyorsunuz ki beklediğim sonuçtu vardır bunda da bi hayır ayrıca yumi ve döllenme olması da hiç olmamasından iyidir, buna da sukur, adım adım yaklasacam o bebeğe, inanıyorum .bu ay olmasa da önümüzde aylar cook

ınsallah cnm......

ınsallah cnmmm.....ye gok duaylaaa

kzlar bnde bısey sorcm.. bu ayılk asılamam olmstu ttmadı 15.gn adet oldumm ama adetm ılk gun tam oldu dun 2. gn ck az oldu bgnde bttı saylr nrmalde 5 gn surer benm... klomenden falan olrmu bole bılgısı olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…