kzlar bnde bısey sorcm.. bu ayılk asılamam olmstu ttmadı 15.gn adet oldumm ama adetm ılk gun tam oldu dun 2. gn ck az oldu bgnde bttı saylr nrmalde 5 gn surer benm... klomenden falan olrmu bole bılgısı olan varmı..
Amiiiinnn bitanem Allaha emanet olunTeşekkürler cnm darısı sizlere ins. Yaşım 28 klomen + catlatma ignesi ile hamileyim :) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Evet klomen yapıyor ben ilk klomen kullandığımda günümün geçtiği gün test yaptım anında 2 çizgi çok belirgin çıktı 3 gün sonra leke geldi doktora gittim kanda çıkmadı alttan muayene fobim var muayene olmadım sonra bi güzel regl oldum klomen bütün hormonları bozuyorkzlar bnde bısey sorcm.. bu ayılk asılamam olmstu ttmadı 15.gn adet oldumm ama adetm ılk gun tam oldu dun 2. gn ck az oldu bgnde bttı saylr nrmalde 5 gn surer benm... klomenden falan olrmu bole bılgısı olan varmı..
Canım agnucaston A yeni başladıysan oda böyle şeyler yapıyor inşallah sigarayı bırakırız brnde bırakamadım birtürlü.Arada iğne batması değil de dokunması oluyor böyle uzanıp yatınca sanki kasıklarım geriliyor yürüyünce arada kramp girer gibi hissediyorum benim reglimin bugün 10.gunu 9 gündür bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullanıyorum hımm bide arada incir yiyorum folic-1 içiyorum 2 gündür agnucaston hayıt hapı var ya onu kullanıyorum her gün bir avuç fındık şam fıstığı ceviz içi yiyorum abbooww ne cok sey yapıyormusum bide şu sigarayı bırakabilsem...
Montecim inşallah bütün bu Belirtilerin bebişinin habercisi olsun muradın olsun. Allah yar ve yardımcın olsun canım stres yapmamaya çalış.Güzel haberlerini duymak dileğiyle.
Evet canım hormonlar çok hassas muhtemelen klomen ve artı stres falan etkilemiştir
Agnucaston u 2 gündür içiyorum ama bu kramplar reglinin 3.gunu arasira batma şeklindeydi şu 2 3 gündür ağırlık gerginlik şeklinde kist mi oluştu kız yoksa annaamm inşallah kist olmamıştır o soğan suyunu bi daha içmek istemiyorumCanım agnucaston A yeni başladıysan oda böyle şeyler yapıyor inşallah sigarayı bırakırız brnde bırakamadım birtürlü.
Kızlar günaydın, iyi pazarlarrrrr, herkes iyidir umarım mm... Sabah dr um ile yazistik, erken gebelik var gibi görünüyor demiş teste bakarak, yarın tekrarla testı, gel dedi...yarın gideceğim zaten her halükarda, reglim gelmedi henüz. Bende son durum bu. Merakta kalmayin diye yazayım istedimoptum hepinizi
Öyle tatlim henüz kutlanacak bi durumumuz yok maalesefBayıldım bu habere hadi inşallah 9 ay kadar olmazsın bi tam netleşsin ona göre kutlama yapalım yaw
Olacak olacak 9 ay regl yok sana :) ilk kimyasalında ne kadar gecikmiştinÖyle tatlim henüz kutlanacak bi durumumuz yok maalesefhep bi ekşın, bir kez de normal bir şey yasasam ya
3.gün 6,1 di, 3. Günün akşamı gelmişti reglOlacak olacak 9 ay regl yok sana :) ilk kimyasalında ne kadar gecikmiştin
Canım hayalet çizgi olması normal herkeste koyu çıkması gerekofff bernuşum yaaa bunu yaşamayan bilmez inan...
baş ağrısı,mide bulantısı,baş dönmesi ve dişeti kanaması var,bunlar hep gebeliğe işaret ama lanet test neden hayalet çizgi,anlamıyorum ki((((((((((((((((((((((((((((((((((
Simdi daha fazla gün geçti degilmi ama 12 güzel bir değer bence3.gün 6,1 di, 3. Günün akşamı gelmişti regl
Canımmmm nasılsın bebis nasıl ?
4. Gundeyim tatlim. Düşük bi değer tstlimSimdi daha fazla gün geçti degilmi ama 12 güzel bir değer bence
İnşallah tatlım bende içmek istemiyorum artık birsürü birsürü şeyler gelsin artık bebişler.Amin.Agnucaston u 2 gündür içiyorum ama bu kramplar reglinin 3.gunu arasira batma şeklindeydi şu 2 3 gündür ağırlık gerginlik şeklinde kist mi oluştu kız yoksa annaamm inşallah kist olmamıştır o soğan suyunu bi daha içmek istemiyorum
3.gün 6,1 di, 3. Günün akşamı gelmişti regl
İyiyim canım ya sen nasılsın :) bebiş iyi galiba ama bayadır göremedim son kan aldıklarında hepsi normal çıkmıştı ve ikili teste daha 2 hafta var sen ne zaman gidiyorsun?
Ayyyy çok sevindim adına canım çok güzel bir haber.Ben msj okumaya tersten başladığımdan yeni gördüm bitanem kendim gibi sevindim. Allaha emanet olun öpüyorum güzel gözlerinden.Kızlar günaydın, iyi pazarlarrrrr, herkes iyidir umarım mm... Sabah dr um ile yazistik, erken gebelik var gibi görünüyor demiş teste bakarak, yarın tekrarla testı, gel dedi...yarın gideceğim zaten her halükarda, reglim gelmedi henüz. Bende son durum bu. Merakta kalmayin diye yazayım istedimoptum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?