Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kzlar bnde bısey sorcm.. bu ayılk asılamam olmstu ttmadı 15.gn adet oldumm ama adetm ılk gun tam oldu dun 2. gn ck az oldu bgnde bttı saylr nrmalde 5 gn surer benm... klomenden falan olrmu bole bılgısı olan varmı..

Evet canım hormonlar çok hassas muhtemelen klomen ve artı stres falan etkilemiştir

kzlar bnde bısey sorcm.. bu ayılk asılamam olmstu ttmadı 15.gn adet oldumm ama adetm ılk gun tam oldu dun 2. gn ck az oldu bgnde bttı saylr nrmalde 5 gn surer benm... klomenden falan olrmu bole bılgısı olan varmı..
Evet klomen yapıyor ben ilk klomen kullandığımda günümün geçtiği gün test yaptım anında 2 çizgi çok belirgin çıktı 3 gün sonra leke geldi doktora gittim kanda çıkmadı alttan muayene fobim var muayene olmadım sonra bi güzel regl oldum klomen bütün hormonları bozuyor

Canım agnucaston A yeni başladıysan oda böyle şeyler yapıyor inşallah sigarayı bırakırız brnde bırakamadım birtürlü.

Montecim inşallah bütün bu Belirtilerin bebişinin habercisi olsun muradın olsun. Allah yar ve yardımcın olsun canım stres yapmamaya çalış.Güzel haberlerini duymak dileğiyle.

Canım agnucaston A yeni başladıysan oda böyle şeyler yapıyor inşallah sigarayı bırakırız brnde bırakamadım birtürlü.
Agnucaston u 2 gündür içiyorum ama bu kramplar reglinin 3.gunu arasira batma şeklindeydi şu 2 3 gündür ağırlık gerginlik şeklinde kist mi oluştu kız yoksa annaamm inşallah kist olmamıştır o soğan suyunu bi daha içmek istemiyorum

Kızlar günaydın, iyi pazarlarrrrr, herkes iyidir umarım mm... Sabah dr um ile yazistik, erken gebelik var gibi görünüyor demiş teste bakarak, yarın tekrarla testı, gel dedi...yarın gideceğim zaten her halükarda, reglim gelmedi henüz. Bende son durum bu. Merakta kalmayin diye yazayım istedim optum hepinizi

Bayıldım bu habere hadi inşallah 9 ay kadar olmazsın bi tam netleşsin ona göre kutlama yapalım yaw

İnşallah tatlım bende içmek istemiyorum artık birsürü birsürü şeyler gelsin artık bebişler.Amin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Bu arada
SEVGİ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
MURADIMIZ OLSUN

İyiyim canım ya sen nasılsın :) bebiş iyi galiba ama bayadır göremedim son kan aldıklarında hepsi normal çıkmıştı ve ikili teste daha 2 hafta var sen ne zaman gidiyorsun?

Bende iyiyim canım evime gidiyorum. Aileden ayrilmanin verdigi bir hüzün var onun dışında bebisi bende en son 23 ünde görmüştüm 20 gündür gormedim hala. Hafta sonuna dogru gidicem doktoruma. Çok merak ediyorum iyi mi diye insallah bir sorun yoktur... Bu ikili test konusunda kararsızım ya yaptırmak çokta mantıklı gelmiyor ama bilemedim doktorum ne diycek bakalım

Ayyyy çok sevindim adına canım çok güzel bir haber.Ben msj okumaya tersten başladığımdan yeni gördüm bitanem kendim gibi sevindim. Allaha emanet olun öpüyorum güzel gözlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…