Bende iyiyim canım evime gidiyorum. Aileden ayrilmanin verdigi bir hüzün varonun dışında bebisi bende en son 23 ünde görmüştüm 20 gündür gormedim hala. Hafta sonuna dogru gidicem doktoruma. Çok merak ediyorum iyi mi diye insallah bir sorun yoktur... Bu ikili test konusunda kararsızım ya yaptırmak çokta mantıklı gelmiyor ama bilemedim doktorum ne diycek bakalım
Bitanem böyle düşünüp çağırma kötü şeyleri at kafandan Allah isterse olur niceleri ne şekillerde dünyaya geldi hayata tutundu duanı et stres yapmamaya çalış lütfen. Ni eşin başparmağını karnına 99 kez sürsün El Mübdi desin düşük olmasın tutundum diye. Bende sonradan öğrendim Allah yar ve yardımcın olsun canım, dualarım seninle.Yaaa kafayı yicem ben en sonunda.. Kızlar yine kimyasal sanırım 12,12 çok düşük ysaa, bıktım vallahi
kızlar ben yatak döşek yatıyorum. ateşler içindeyim. bi süre giremiycem topiğe. Allaha emanet olun. dualarınız kabul olsun. banada dua edin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.kızlar ben yatak döşek yatıyorum. ateşler içindeyim. bi süre giremiycem topiğe. Allaha emanet olun. dualarınız kabul olsun. banada dua edin
Canım hadi bakalım hayırlı olsun.İnşallah bebişim seninledir,inşallaaaah.Her yerde bu değerin gebeliğe işaret olduğu yazıyor.Kötü düşünme tatlım,strese girme ne olur.Biliyorum o kadar zor ki...Umarım gönlünce olur herşey.Kızlar günaydın, iyi pazarlarrrrr, herkes iyidir umarım mm... Sabah dr um ile yazistik, erken gebelik var gibi görünüyor demiş teste bakarak, yarın tekrarla testı, gel dedi...yarın gideceğim zaten her halükarda, reglim gelmedi henüz. Bende son durum bu. Merakta kalmayin diye yazayım istedimoptum hepinizi
Canım teşekkür ederim, 3 toplanmıştı 2si yeterli olgunlukta değilmiş. 1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimi devam ederse donduracaklar kısmet artık hayırlısı. Hem heyecanlanıyorum hem de Allah'ım ne yazmışsa onu yaşıyoruz kader ne yapalım diyorum. Senin nasıl gidiyor tedavi?moyaalitu canımcım embriyolardan haber var mı?merak ettim seni?
Canım neden donduruyorlar?Canım teşekkür ederim, 3 toplanmıştı 2si yeterli olgunlukta değilmiş. 1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimi devam ederse donduracaklar kısmet artık hayırlısı. Hem heyecanlanıyorum hem de Allah'ım ne yazmışsa onu yaşıyoruz kader ne yapalım diyorum. Senin nasıl gidiyor tedavi?
İlk tedavimde 3.kalite 3.gün 2 tane transferim oldu. Negatif sonuç aldım. Dondurulmuşla şans biraz daha yüksek, daha önemlisi zaman kaybetmeden olabildiğince embriyo biriktirmek. Amh 0.06 ve fsh 39 olduğu için , adet periyodlarım da uzadığı için her folikülü değerlendirmem gerek.Canım neden donduruyorlar?
canımmm benimmm inşallah iyi olacak...kaliteli olsun bir olsun...bizim olsun :)Canım teşekkür ederim, 3 toplanmıştı 2si yeterli olgunlukta değilmiş. 1 tanesi döllenmiş. Yarın gelişimi devam ederse donduracaklar kısmet artık hayırlısı. Hem heyecanlanıyorum hem de Allah'ım ne yazmışsa onu yaşıyoruz kader ne yapalım diyorum. Senin nasıl gidiyor tedavi?
Hımmmm bak bu güzel.Bende böyle birşey düşünüyorum.Benim ilk tüp bebekte birinci kalite 2 tane 3. gün embryosu transfer oldu ama olmadı işte.İlk tedavimde 3.kalite 3.gün 2 tane transferim oldu. Negatif sonuç aldım. Dondurulmuşla şans biraz daha yüksek, daha önemlisi zaman kaybetmeden olabildiğince embriyo biriktirmek. Amh 0.06 ve fsh 39 olduğu için , adet periyodlarım da uzadığı için her folikülü değerlendirmem gerek.
Canım bizim merkezde embriyo donduruluyor mu?canımmm benimmm inşallah iyi olacak...kaliteli olsun bir olsun...bizim olsun :)
aynı senin durumundayım...yarın tedavi tamam yada devam denecek..yumurtalar büyümüyor çünkü yeterince...hayırlısı...yapacak birşey yok.çok üzgünüm ama...
tabii ki tatlım donduruluyor havuz işlemi yapılıyorCanım bizim merkezde embriyo donduruluyor mu?
canımmm benimmm inşallah iyi olacak...kaliteli olsun bir olsun...bizim olsun :)
aynı senin durumundayım...yarın tedavi tamam yada devam denecek..yumurtalar büyümüyor çünkü yeterince...hayırlısı...yapacak birşey yok.çok üzgünüm ama...
Buna mini tüp bebek diyorlar aratırsan internette. Femara türü ilaç kullandırıp folikül çıkınca az iğneyle destekliyorlar, merional özellikle fsh yüksekliğinde daha iyi sanırım, işte havuzda biriktiriliyo her çıkan folikül değerlendiriliyo.Hımmmm bak bu güzel.Bende böyle birşey düşünüyorum.Benim ilk tüp bebekte birinci kalite 2 tane 3. gün embryosu transfer oldu ama olmadı işte.
Bende aynen dediğin gibi yapmak istiyorum.BU durumda protokol nasıl oluyor canım?
söylediklerinin hepsine katılıyorum...pozitiflik önemli ama modum düştü azıcık kabul ediyorumm..içeriye müdahale edemiyorum sonuçta...her aşamam ayrı heyecan aksiyon var ya korku filmi izlemiyorum artıkÜzülme sakıın bak 17.5 tu benim de en büyüğü çatlatma iğnesi de biraz büyütüyo zaten, minnak başarmış çatlamış 1 tane :) rahat olunca daha iyi oluyo her şey. Allaha şükür sağlıklıyız gerisi bi şekilde olur elbet. Ben arısütü bal yiyorum her sabah faydası oldu belki, bi de inanan da var inanmayan da ama pozitif enerjisine inanıyorum 4444 tane okunan duayı okuttu annem. Her ay okumayı düşünüyorum. Sübyan diye bişi demişler anneme, onun için de bi dua yazmışlar. Ne kaybederim yani taktım :) bazen düşünce gücü de destekliyo insanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?