Mutlu haberler alırız inşallah, hayırlısıyla seninkiler güzelce büyür, benimki dondurulur, montenin de değeri artar güzelce inşallah :)söylediklerinin hepsine katılıyorum...pozitiflik önemli ama modum düştü azıcık kabul ediyorumm..içeriye müdahale edemiyorum sonuçta...her aşamam ayrı heyecan aksiyon var ya korku filmi izlemiyorum artık
arı sütü bal polen her sabah bende yiyorum diğer vitaminlerimede devam ediyorum...bakalım yarın nolacak
geçmiş olsun canmkızlar ben yatak döşek yatıyorum. ateşler içindeyim. bi süre giremiycem topiğe. Allaha emanet olun. dualarınız kabul olsun. banada dua edin
CANIM BENİM İNŞALLAAAHHHH HAMİŞSİNDİR.. ÇOK MUTLU OLDUMMM..!! HADİ GÜZEL HABERİ BİZE VER ALLAHIN İZNİYLE HAMİLESİN YAZ MUTLAKA..Kızlar günaydın, iyi pazarlarrrrr, herkes iyidir umarım mm... Sabah dr um ile yazistik, erken gebelik var gibi görünüyor demiş teste bakarak, yarın tekrarla testı, gel dedi...yarın gideceğim zaten her halükarda, reglim gelmedi henüz. Bende son durum bu. Merakta kalmayin diye yazayım istedimoptum hepinizi
günaydın kızlarrrrr bayadır giremiyorum çok sayfa olmuş okuyamadım herkes iyimiEGE ASYA ve Y yapayalniz1 kızlar hemen hemen aynı sizlerle hamileliğimiz benim bulantı tiksinme çok fena halde sizdede varmı ikili teste 2 hafta kaldı yaptıracakmısınız??
evet canım kan ve ultrasonda bakılıyor çoğu yaptırmayacağım diyor merak ettm siz yaptırcakmısınız diye, ayyy bu tiksinme beni çok fena etkiliyor dediğin gibi gün boyu devam ediyor hiç birşey yiyemiyorum karnım bomboş açlıktan ölüyorum birde vicdan yaptım bebeğimi besleyemiyorum diye dr zofran diye bir ilaç yazı onunla ilgilide bir sürü muamma var ama alıyorum dayanamadığım zamanlarda o zaman yiyebiliyorumGünaydın canım evet var tiksinme,yiyememe ve mide bulantısı genelde sabah başlayan gün boyu devam eden....ikili test düşünüyorum sen yaptırıcakmısın yapayalnız tereddütteydi ben oğlumada yaptırdım ultrasondan bakılıp kan alındı yanlış mı hatırlıyorum acaba
evet canım kan ve ultrasonda bakılıyor çoğu yaptırmayacağım diyor merak ettm siz yaptırcakmısınız diye, ayyy bu tiksinme beni çok fena etkiliyor dediğin gibi gün boyu devam ediyor hiç birşey yiyemiyorum karnım bomboş açlıktan ölüyorum birde vicdan yaptım bebeğimi besleyemiyorum diye dr zofran diye bir ilaç yazı onunla ilgilide bir sürü muamma var ama alıyorum dayanamadığım zamanlarda o zaman yiyebiliyorum
oyle valla çok fena ama ilk gebeliklerde daha yoğun oluyormuş sanırım bende hiç kusmadım ama tiksinme ve heran kusma hissi var inşallah 12. haftda geçer hemenAaa senin benden fenaymış mide durumun yok ufak ufak yiyorum zaten kusma deilde öğürme oluyor sabah aç karna... gün boyuda içten içten bir bulantı oluyor.Arada al canım doktor verdiyse sorun olmaz yazılanlara bakma sen
oyle valla çok fena ama ilk gebeliklerde daha yoğun oluyormuş sanırım bende hiç kusmadım ama tiksinme ve heran kusma hissi var inşallah 12. haftda geçer hemen
kraker yemek istemiyorum katkılı şeyler tüketmeyim diye beyaz leblebi yiyorum sürekli bende:)Evet kusma hissi etten tavuktan tiksindim aklıma gelince midem alt üst oluyor şu anda bulantı var zaten
kraker yemek istemiyorum katkılı şeyler tüketmeyim diye beyaz leblebi yiyorum sürekli bende:)
Kızımla alışveriş merkezine geldik o oyuncak seçiyor bende koridorda onu bekliyorum bi yandanda çaktırmadan burayı kesiyorum anamm ne ciciler var ne cicilerrr Allah ım bizede nasip et bu esnafların yüzünü güldürelim
Ayyy yanlış oldu yaşlılık işte ne yaparsınızama olsun bunu da söylemiş oldum.
Asıl bilmenizi istediğim buydu.Hepinizi öpüyorum temizliğe başlıcam akşama anca biter.
Eki Görüntüle 1773852
Ayy senin o içini yerim yeerr inşallah olur ya olmazsa koyvercem gidecek yani artık eşime rica ediyorum bak bu sefer kaza ile olsun öyle olunca tutuyormuş diyorum adam yüzüme bön bön bakıyor hahahaAmin canım inşallah senin olucak gibi sanki içime öyle doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?