Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Mutlu haberler alırız inşallah, hayırlısıyla seninkiler güzelce büyür, benimki dondurulur, montenin de değeri artar güzelce inşallah :)

CANIM BENİM İNŞALLAAAHHHH HAMİŞSİNDİR.. ÇOK MUTLU OLDUMMM..!! HADİ GÜZEL HABERİ BİZE VER ALLAHIN İZNİYLE HAMİLESİN YAZ MUTLAKA..

günaydın kızlarrrrr bayadır giremiyorum çok sayfa olmuş okuyamadım herkes iyimi EGE ASYA ve Y yapayalniz1 kızlar hemen hemen aynı sizlerle hamileliğimiz benim bulantı tiksinme çok fena halde sizdede varmı ikili teste 2 hafta kaldı yaptıracakmısınız??

Günaydın canım evet var tiksinme,yiyememe ve mide bulantısı genelde sabah başlayan gün boyu devam eden....ikili test düşünüyorum sen yaptırıcakmısın yapayalnız tereddütteydi ben oğlumada yaptırdım ultrasondan bakılıp kan alındı yanlış mı hatırlıyorum acaba

evet canım kan ve ultrasonda bakılıyor çoğu yaptırmayacağım diyor merak ettm siz yaptırcakmısınız diye, ayyy bu tiksinme beni çok fena etkiliyor dediğin gibi gün boyu devam ediyor hiç birşey yiyemiyorum karnım bomboş açlıktan ölüyorum birde vicdan yaptım bebeğimi besleyemiyorum diye dr zofran diye bir ilaç yazı onunla ilgilide bir sürü muamma var ama alıyorum dayanamadığım zamanlarda o zaman yiyebiliyorum

Aaa senin benden fenaymış mide durumun yok ufak ufak yiyorum zaten kusma deilde öğürme oluyor sabah aç karna... gün boyuda içten içten bir bulantı oluyor.Arada al canım doktor verdiyse sorun olmaz yazılanlara bakma sen

oyle valla çok fena ama ilk gebeliklerde daha yoğun oluyormuş sanırım bende hiç kusmadım ama tiksinme ve heran kusma hissi var inşallah 12. haftda geçer hemen

oyle valla çok fena ama ilk gebeliklerde daha yoğun oluyormuş sanırım bende hiç kusmadım ama tiksinme ve heran kusma hissi var inşallah 12. haftda geçer hemen

Evet kusma hissi etten tavuktan tiksindim aklıma gelince midem alt üst oluyor şu anda bulantı var zaten

Ayyy yanlış oldu yaşlılık işte ne yaparsınız ama olsun bunu da söylemiş oldum.
Asıl bilmenizi istediğim buydu.Hepinizi öpüyorum temizliğe başlıcam akşama anca biter.

Kızımla alışveriş merkezine geldik o oyuncak seçiyor bende koridorda onu bekliyorum bi yandanda çaktırmadan burayı kesiyorum anamm ne ciciler var ne cicilerrr Allah ım bizede nasip et bu esnafların yüzünü güldürelim

Eklentiler

• 20160215_111504-1.webp
    42 KB · Görüntüleme: 66

Amin canım inşallah senin olucak gibi sanki içime öyle doğuyor

Canım saol paylaşım için seninde dualarını Allah kabul etsin inşallah.Ayrıca ne yaşlısı yaş kimlikte yazılan birkaç rakam önemli olan kalp yaşın....

Son düzenleme:
Amin canım inşallah senin olucak gibi sanki içime öyle doğuyor
Ayy senin o içini yerim yeerr inşallah olur ya olmazsa koyvercem gidecek yani artık eşime rica ediyorum bak bu sefer kaza ile olsun öyle olunca tutuyormuş diyorum adam yüzüme bön bön bakıyor hahaha

Merhaba kızlar, evde telefonla zor oluyo foruma girmek, bugün işyerinde geçmiş sayfaların hepsini okudum.
Monte'cim senden güzel haber bekliyorum hadi bakalım, diğer hamilelik belirtileri olan arkadaşlar varsa herkese nasip olur inşallah.
Tarlusal içiyorum, bittikten kaç gün sonra regl olurum, bilen varsa cevaplayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…