Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben ocak ayında gnc den coq10+omega3 60 adet 158 tl, arginmax 2 kutu 180 adet (günde en az dört tane içiliyor) 208 tl ye almıştım, dhea yı yurt dışından sipariş verdik puritan s diye bir marka 50 mg 100 adet 50 tl ye geldi, burada çok pahalı gerçekten... günde 1 adet folbiol ve hayıt kapsülü 2 adet kullanıyorum, meyve sebze yiyorum, hayvansal gıdalar ve bakliyat yememeye çalışıyorum, arısütü ve incir almam gerek

Heyecanla hafta sonu sayfalarını okudum monte yi meraktan öldüm, Allahım inşallah hayırlısıyla nasip etsin, baktım bitmiyor sayfaları atladım sona geldim ama göremedim

Ben 2 gün sonra olmuştum

Merhaba, acaba bu işlemin maliyeti nasıl oluyor, ilaç parası daha az ödeniyor herhalde ama havuz ücreti mi oluyor, bir de döllenmeden önce mi sonra mı donduruluyor?

şekerpancarı işlemde kaçıncı gündesin? transfer ne zaman olacak hayırlısıyla

Ben 1 kez kullandım, bittikten 5-6 gün sonra olmuştum. Kişiye göre değişiyor tabi.

Son düzenleme:
Merhaba, acaba bu işlemin maliyeti nasıl oluyor, ilaç parası daha az ödeniyor herhalde ama havuz ücreti mi oluyor, bir de döllenmeden önce mi sonra mı donduruluyor?
İlaç parası az ama yine de daha maliyetli olacak gibi görünüyor, çünkü her folikül görüldüğünde takibe başlanıyor, hormon değerlerine bakılıyor 3-4 günde bir. Büyürlerse de her seferinde opu(3.000 civarı) + dondurma(1.000) parası ödenecek. Döllenmeden sonra donduruluyor, 5.güne bekleme riskini alamadığımız için 3.gün embriyosu olarak dondurulacak hep.

Canım ya bunları kendinizmi alıyorsunuz yoksa doktor mu diyo öyle alıyorsunuz

Heyecanla hafta sonu sayfalarını okudum monte yi meraktan öldüm, Allahım inşallah hayırlısıyla nasip etsin, baktım bitmiyor sayfaları atladım sona geldim ama göremedim
Monte idrarda hafif çizgi gördü ve kan verdi sonucu 12.12 çıktı ya erken gebelik ya kimyasal diyordu enson inşallah bebiş tir inşallah inşallah inssaalllaahh

Canım ya bunları kendinizmi alıyorsunuz yoksa doktor mu diyo öyle alıyorsunuz
Coenzimle arginmax i kendim almıştım, dhea yı doktor önermişti, ama okuduklarımdan biliyordum, biesteronu bulamamıştım 3 eczaneye sormuştum, sonra meğer yakın sayılabilecek bir eczanede varmış, ama şimdiki aldığımız 3 kat daha ucuza geldi, eşim baktı coenziminde daha ucuzu var istersen alalım dedi ama ben iki ay şu takviyeleri alıp bir kontrole gideyim dedim, bakalım bir fark yaratacaklar mı diye... Bir de arı sütü istiyorum çünkü yumi kalitesinde işe yaradığına inanıyorum, şimdi arıcılara bir soracağız bakalım... benim de kafam karışık baya, çörek otu bal tarçını bazıları 2 ay kullandım demiş, çoğu kişi adetin 2 -12. günü demiş, hayıtı 3 ay aralıksız yapmışlar, ama işte fsh yumileri büyütüyor, akapunktur ve kaplıcanın faydasını görenler olmuş.... saraçoğlu bizim gibilere önce soğan sonra incir kürü diyormuş, kimileri 2 ay boyunca günde iki incir, iki ceviz, iki kayısı ile başarılı olmuş.......... :)

Canım saol paylaşım için seninde dualarını Allah kabul etsin inşallah.Ayrıca ne yaşlısı yaş kimlikte yazılan birkaç rakam önemli olan kalp yaşın....
Teşekkür ederim canım çok naziksin.Katılıyorum sana brnim kalp yaşım 24-25 gibi pır pır ediyor hep elimle aynı yaştayız ama o benim yanımda ağır vasıta gibi. Amin cümlemizin inşallah.

no_name_ ile telefonda görüşen var mı kızlar ben çok merak ettim kötü birşey olmasın hiç olmazsa 1 mesaj yazardı
Ay yok ya iyi düşünelim iyi olsun,Allah' ım inşallah iyidir,iyi haberlerini alırız ya.Belki yoğundur,doktorda filandır.@gibigibiyim de yok.Nerede bu kuzular ya.

Yaaaa. no_name_ m...Nerdesin...Hepimiz çok merak etmeye başladık.Ne olur iyi ol.Vallahi çatlatacağım meraktan,endişeden.Sürprizzzz diye gel,iyi haberler ver bize canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…