geçen salı 9 unda iğnelere başladım...durumum anlattığım gibi arz ederim :)şekerpancarı işlemde kaçıncı gündesin? transfer ne zaman olacak hayırlısıyla
çoook sevindim akşam akşam aldığım bu habere...maşallah inşallah yanına başka embriyo kardeşleride katılır :)İlk iyi haber benden olsun arkası gelsin inşallah, çok şükür dondurmuşlar embriyomu, doktorum orta kalite dedi ama olsun. Daha yolum çok uzun nasılsa :) Monte ve sekerpancari da güzel haber verirler umarım..
kızlarrr iyi akşamlar halen işteyim, pazartesi çok fazla yoğundu..yoksa habersiz bırakmazdım sizi... çıkmadan yazayım dedim. bugün gittim dr.a aynı yavaşlıkta yumiler..çok dirençli.1 yada 2 yumurta var şimdilik.diğeride terketmezse eğer...yada 2 side
kader ne diyeyim...yarın gene kontrol.bu dr işi sıkı tutuyor.diğer 2 tedavimde 3-4 gün ara ile giderdim dr a.bu sefer perşembeden beri her gün..birde tabii iptal de olabilir..dr um çok iyi boş yere fazla ilaç kullanmamı istemiyor.eğer olmazsa bile gene bu dr ile devam edicem allah izin verirse...malum bu yılı kendim için tedavi yılı ilan ettim...sonraaa sonrası Allah kerim...
geçen salı 9 unda iğnelere başladım...durumum anlattığım gibi arz ederim :)
kızlar dua ederseniz çok sevinirim...en hayırlısı için hepimiz için.
no_name_ canım benim uzak kalmak istemiş olabilirsin..çok iyi anlar anlayışla karşılarım...ama iyiyim yaz yeter... o Türkan Şoray gibi iri üzüm gözlerinden öperim...
aslında internetten sonuca bakılıyor ama moralim bozulur diye ben bakmıyorum..dr ne derse o...ama düşük seyrediyor eminim.cumartesi 54 mü 57 mi neydi..artık bugünkünede bakmadım...hayırlısı...Canım benim tedavim iptal oldu önce biliyosun, hatta şehir dışına gittim iptal oldu diye, kontrole gittiğimde sürpriz folikül çıktı. Yani ilaçların ne zaman işe yaradığı belli olmuyo. Değerlerin nasıl e2 progesteron?
aslında internetten sonuca bakılıyor ama moralim bozulur diye ben bakmıyorum..dr ne derse o...ama düşük seyrediyor eminim.cumartesi 54 mü 57 mi neydi..artık bugünkünede bakmadım...hayırlısı...
hayy allah ya gecmıs olsunnnKizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
Saol bebeğim çok sıkıntılı bir gun gecirdimhayy allah ya gecmıs olsunnn
Canım her şeyde hayır vardır, histeroskopi ben de oldum inşallah hayır olur sonrasında kolayca hamile kalırsın bebek haberini alırız.Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
İnşallah tatlim hepimiz tez zamanda sağlıkla alırız o güzel haberi. Sen neden oldun? Nasıl oldu? Ne kadar surdu?Canım her şeyde hayır vardır, histeroskopi ben de oldum inşallah hayır olur sonrasında kolayca hamile kalırsın bebek haberini alırız.
Canım benim hsg sonucunda çok minik bir yapışıklık görülmüştü, ben tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğim anda ne var ne yok araştırdım. Normalde 3 negatif denemeden sonra kapsamlı testler isteniyormuş. Ben beklemek ve zaman kaybetmek istemedim yapılabilecek tüm testleri yaptırdım ve geçmişte klamidya enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim. O minik yapışıklık bundan olabilir dediler çok önemli değilmiş ama yine de histeroskopi ile düzeltmek istedi doktorum bu nedenle yapıldı. Akşam 12 den sonra bişey yeme içme dediler, sabah gittim hafif anestezi ile yapıldı yarım saat kadar sürmüş, sonra uyandım kanama ihtimaline karşı beklettiler 1-2 saat. Ağrım sızım kanamam olmadı pek, regl sancısı kadar belki biraz ağrı sadece. Sonra antibiyotik ve cyclo progynova verdi doktorum bir de histeroskopide rahime çizik atılıyormuş embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş ayrıntısını tam bilmiyorum, onu da yaptım demişti doktorum. Sonra da adet olunca tüp bebek tedavim başlamıştı. Negatif sonuç aldım ama hayırlısı böyleymiş.İnşallah tatlim hepimiz tez zamanda sağlıkla alırız o güzel haberi. Sen neden oldun? Nasıl oldu? Ne kadar surdu?
Çok saol kuzum, oldukça sıkıldım, bu sondur insallahno_name_ canım çok geçmiş olsun umarım u son kabustur ve en kısa zamanda sağlıkla tutunan bir bebiş gelir.Sonuca ulaşmasına sevindim en azından ne olduğunu anladın artık.Kanal açıldıktan sonra hemen kalırsın ve normal seyrinde ilerler gebelik dahada vahim ve zor bir engel çıkmamış en azından canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine
Bu testleri de yaptırdım 2 tüp kan vermiştim, genetik ve pıhtılaşma testlerinin hepsini. Eşime de sperm dna hasar testi yaptırdık. İnsanın içi rahat oluyo sonuçları alınca, en azından soru işaretleri azalıyo yani.Dr A dedim ben çok bunaldim bu işten 4 aydır korunmuyorum 2 gebelik atlattım neden böyle oluyor diye isyan ettimbu arada kromozom testi de istedi, genetiğe bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?