Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim çok teşekkürler, Allah razı olsun ne güzel anlatmissin. Benim bir de miyom var onu da çıkartacak galiba. Filmi cekip koyayim bakın tıkanıklık nasıl belli

Evet ben de çok sasirdim
Canım tüplerden geçip rahime direk tutunmuyo mu benim aklım karıştı. Kanal demek tüp demek sanıyodum ben. Yani sağ ve solda yumurtalıklar var ordan yumurta tüp kanalına girip spermle karşılaşıyo sonra da embriyo gelişerek 5 günde rahime düşüyo tutunuyo biliyodum. Kanal dediği şu an rahim ağzının orası mı yani?

Tatlim internette de araştırdım rahim yolundan geçmesi gerekiyor döllenen yumurtanın diye açıklaması var, yol tikaliysa oradan gecemiyor yarın kopyaların mevzuyu cepten kopyalayamiyorum

Tatlim internette de araştırdım rahim yolundan geçmesi gerekiyor döllenen yumurtanın diye açıklaması var, yol tikaliysa oradan gecemiyor yarın kopyaların mevzuyu cepten kopyalayamiyorum
Neyse ne tabi düzelsin de 2 taraftan da yumurtan döllensin ikiz gelsin doğalından inşallah

Yazıda şöyle diyor cnm, yumurta tüpten karın boşluğuna itiliyor, rahim ağzına geliyor, o sırada sperm ile bulusursa dollenip kanaldan rahme geçip tutunuyor....benim kanal tıkalı olduğu için gecemiyor sanırım öyle bir şey iste

Ahhhh kuzum benim çok çok merak etmiştim.Her işte bir hayır varmış bak sebebi çıktı ortaya.Benimde herşey hsg ile çıkmıştı ortaya işte.
Histereskopi bende oldum canım,bu durumu histereskopi ile çözüyorlar demek ki,çok iyi tatlım.Benim tüpte problem olduğundan sonradan laparoskopi demişlerdi.
Çok geçmiş olsun birtanem.

Tatliiim, çok ozur dilerim merakta bıraktım sizi, ama çok kötü bir gun geçirdim. Çok saol kuzuuum...inşallah son olsun artık

Sen neden oldun tatlim histeroskopi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…