Canim çok teşekkürler, Allah razı olsun ne güzel anlatmissin. Benim bir de miyom var onu da çıkartacak galiba. Filmi cekip koyayim bakın tıkanıklık nasıl belliCanım benim hsg sonucunda çok minik bir yapışıklık görülmüştü, ben tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğim anda ne var ne yok araştırdım. Normalde 3 negatif denemeden sonra kapsamlı testler isteniyormuş. Ben beklemek ve zaman kaybetmek istemedim yapılabilecek tüm testleri yaptırdım ve geçmişte klamidya enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim. O minik yapışıklık bundan olabilir dediler çok önemli değilmiş ama yine de histeroskopi ile düzeltmek istedi doktorum bu nedenle yapıldı. Akşam 12 den sonra bişey yeme içme dediler, sabah gittim hafif anestezi ile yapıldı yarım saat kadar sürmüş, sonra uyandım kanama ihtimaline karşı beklettiler 1-2 saat. Ağrım sızım kanamam olmadı pek, regl sancısı kadar belki biraz ağrı sadece. Sonra antibiyotik ve cyclo progynova verdi doktorum bir de histeroskopide rahime çizik atılıyormuş embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş ayrıntısını tam bilmiyorum, onu da yaptım demişti doktorum. Sonra da adet olunca tüp bebek tedavim başlamıştı. Negatif sonuç aldım ama hayırlısı böyleymiş.
Aslında nasılda belli, gördüğümde çok sasirdimKizlarrrr bakın kanal yolunun kapanikligina, görünce şok oldumEki Görüntüle 1774382
Çok saol kuzum, oldukça sıkıldım, bu sondur insallah
Aslında nasılda belli, gördüğümde çok sasirdim
Evet ben de çok sasirdimAaa bariz orada ne enteresan ya
Evet ben de çok sasirdim
Aynen oymuş, 2 aydır evde öyle duruyordu filmler insan bi merak eder bakar !Sebep buymuş demekki o da gidicek pzt inşallah
Canım tüplerden geçip rahime direk tutunmuyo mu benim aklım karıştı. Kanal demek tüp demek sanıyodum ben. Yani sağ ve solda yumurtalıklar var ordan yumurta tüp kanalına girip spermle karşılaşıyo sonra da embriyo gelişerek 5 günde rahime düşüyo tutunuyo biliyodum. Kanal dediği şu an rahim ağzının orası mı yani?Evet ben de çok sasirdim
Aynen oymuş, 2 aydır evde öyle duruyordu filmler insan bi merak eder bakar !
Tatlim internette de araştırdım rahim yolundan geçmesi gerekiyor döllenen yumurtanın diye açıklaması var, yol tikaliysa oradan gecemiyor yarın kopyaların mevzuyu cepten kopyalayamiyorumCanım tüplerden geçip rahime direk tutunmuyo mu benim aklım karıştı. Kanal demek tüp demek sanıyodum ben. Yani sağ ve solda yumurtalıklar var ordan yumurta tüp kanalına girip spermle karşılaşıyo sonra da embriyo gelişerek 5 günde rahime düşüyo tutunuyo biliyodum. Kanal dediği şu an rahim ağzının orası mı yani?
O benim ihmalim oldu, tüpler açık denince kanalı hic DusunemedimYani bende onu diyecektim keşke önceden bi iyice incelenseydi olsun balım ya herşeyde bir hayır vardır
Neyse ne tabi düzelsin de 2 taraftan da yumurtan döllensin ikiz gelsin doğalından inşallahTatlim internette de araştırdım rahim yolundan geçmesi gerekiyor döllenen yumurtanın diye açıklaması var, yol tikaliysa oradan gecemiyor yarın kopyaların mevzuyu cepten kopyalayamiyorum
Ama ben ikiz istemiyorumNeyse ne tabi düzelsin de 2 taraftan da yumurtan döllensin ikiz gelsin doğalından inşallah
Ahhhh kuzum benim çok çok merak etmiştim.Her işte bir hayır varmış bak sebebi çıktı ortaya.Benimde herşey hsg ile çıkmıştı ortaya işte.Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
Tatliiim, çok ozur dilerim merakta bıraktım sizi, ama çok kötü bir gun geçirdim. Çok saol kuzuuum...inşallah son olsun artıkAhhhh kuzum benim çok çok merak etmiştim.Her işte bir hayır varmış bak sebebi çıktı ortaya.Benimde herşey hsg ile çıkmıştı ortaya işte.
Histereskopi bende oldum canım,bu durumu histereskopi ile çözüyorlar demek ki,çok iyi tatlım.Benim tüpte problem olduğundan sonradan laparoskopi demişlerdi.
Çok geçmiş olsun birtanem.
O zaman ikiz duaları banaa bu zorluklarla nasıl olacaksa tabiAma ben ikiz istemiyorumtek olsun benim olsun
Canimsin inşallah en guzelinden en sağlıklı sından ikizlerin olsunnnO zaman ikiz duaları banaa bu zorluklarla nasıl olacaksa tabi
sana tek minik duası 2 ay sora hamileyim yazarsın buraya inşallah :))
Sen neden oldun tatlim histeroskopi ?Ahhhh kuzum benim çok çok merak etmiştim.Her işte bir hayır varmış bak sebebi çıktı ortaya.Benimde herşey hsg ile çıkmıştı ortaya işte.
Histereskopi bende oldum canım,bu durumu histereskopi ile çözüyorlar demek ki,çok iyi tatlım.Benim tüpte problem olduğundan sonradan laparoskopi demişlerdi.
Çok geçmiş olsun birtanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?