Ne demek canım,olur mu öyle şey.Tahmin ettik hemen hemen ama korktuk işte birşey olmasın diye.Şimdi sen histereskopini oluyorsun,tüm yolların açılıyor ve artık çok yakında bebeşini kucağına alıyorsun.Tatliiim, çok ozur dilerim merakta bıraktım sizi, ama çok kötü bir gun geçirdim. Çok saol kuzuuum...inşallah son olsun artık
Canım tüp bebek tutmayınca sebepleri araştırılmaya başlandı.Rahimde bir enfeksiyon var mı,ya da bir anormallik var mı diye girildi.Rahimden 3-4 parça doku örneği alındı,patolojiye gitti,rahim sağ tarafında hafif bir yapışıklık varmış onu açmışlardı birde rahime lazerle çizik attım dedi doktorum sonraki embriyolar tutunabilsin diye.Şükür patoloji temiz gelmişti,polip myom birşey yoktu.Ama gel gör ki çikolata kisti ve kistin olduğu tarafta tüp tıkalı çıktı ki,endometriozis tüpü tıkayabiliyormuş.Kadere bak yani.Sen neden oldun tatlim histeroskopi ?
Ah canim yaa, tez zamanda sağlığına ve bebisine kavuş sen de inşallah, biz kadınlar ne cekiyoruz yaaaCanım tüp bebek tutmayınca sebepleri araştırılmaya başlandı.Rahimde bir enfeksiyon var mı,ya da bir anormallik var mı diye girildi.Rahimden 3-4 parça doku örneği alındı,patolojiye gitti,rahim sağ tarafında hafif bir yapışıklık varmış onu açmışlardı birde rahime lazerle çizik attım dedi doktorum sonraki embriyolar tutunabilsin diye.Şükür patoloji temiz gelmişti,polip myom birşey yoktu.Ama gel gör ki çikolata kisti ve kistin olduğu tarafta tüp tıkalı çıktı ki,endometriozis tüpü tıkayabiliyormuş.Kadere bak yani.
Canım şimdi sen tedirginsindir,merak ediyorsundur.Ben sana anlatayım.Bu işlem genel anestezi altında yapılacak,ben 45 dk.da çıkmıştım.Yani sen tamamen baygın olacaksın,dolayısıyla işlemi anlamayacaksın.Birgün önce saat 12'den sonra birşey yeme demişlerdi bana.Sabah hastaneye gittik.Hemşire geldi,bana bir önlük verdi,üzerimi çıkarıp o önlüğü giydim,beklemeye başladım.Sonra hemşire geldi,haydi bakalım gidiyoruz dedi,birlikte ameliyathaneye gittik.Beni masaya alıp,muayene pozisyonunda yatırdılar,üzerime örtü örttüler,sonra doktorum ve anestezi uzmanı geldi.Anestezi uzmanı elimin üzerinden damar yolu açtı ve başlayalım mı hocam dedi,doktorum hadi bakalım 5 dk.sonra görüşürüz dedi(Tabii bana 5 dk gibi geleceği için :) )Anesteziyi vermeye başladıklarında başın dönüyor gibi olacak,ne oluyor demeden bayılmış olacaksın.Sonrada ağır bir uykudan uyanır gibi uyanacaksın.Başkalarını bilemem tabii ama benim çıktığımda hafif bir ağrım vardı,adet sancısının bir iki tık fazlasıydı.Birazcık bulantım oldu ama çıkaracak kadar değildi.Odama geldiğimde hemşire bir iğne yaptı ve 10 dk sonra tak diye ağrımda kesildi,hiçbir şeyim kalmadı.3 saat kadar dinlendikten sonrada hastaneden çıktım.2 gün kanamam oldu ki bu normaldi zaten.Onun dışında ertesi gün hiç birşey olamamış gibiydim,fıldır fıldır geziyordum :) Umarım laparoskopiden de bu kadar kolay kalkarım.Çok korkuyorum ondan.Ah canim yaa, tez zamanda sağlığına ve bebisine kavuş sen de inşallah, biz kadınlar ne cekiyoruz yaaa
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Kızlar hamileyim çok şükür çok mutluyum ben Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol bitanem Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın AminHayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tebrik ederim.
Âmin canım,hamilelerin duası kabul olurmuş,bizim için bol bol dua et olur mu?Çok
Saol bitanem Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın Amin
Canım çok geçmiş olsun ve bu son engel olsun inşallahTatliiim, çok ozur dilerim merakta bıraktım sizi, ama çok kötü bir gun geçirdim. Çok saol kuzuuum...inşallah son olsun artık
montecim günaydın canm.. dün epey merak ettik seni ama her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek sanırım sebebini öğrenmiş oldun canım, en yakın zamanda hamile kalacağına inanıyorum ben .. bende cylo ilacın bitmesine 4 tane filan kaldı..Yazıda şöyle diyor cnm, yumurta tüpten karın boşluğuna itiliyor, rahim ağzına geliyor, o sırada sperm ile bulusursa dollenip kanaldan rahme geçip tutunuyor....benim kanal tıkalı olduğu için gecemiyor sanırım öyle bir şey iste
montecim ilk bakılması gereken şeydir rahim filmi.. ama doktorlar neden üstünde durmamışlar anlamadım..Evet ben de çok sasirdim
sebebini öğrendin ya montecim allahın izniyle yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah...Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
Geçmiş olsun cnm her şeyde var bir hayır ne güzel dolleniyormus. Şimdi o sorun çözülür sonra gelir bebiş Allah in izniyle :)Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
canım çok geçmiş olsun. sorunun bulunmuş olmasına sevindim. inşallah bize en yakın zamanda güzel haberler de vereceksin. buna çok az kaldı tatlım.Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?