tüp bebek tedavisine başladın mı?bu arada bende histeroskopi oldum tabi kionu da oldum diyim daha doğru olacak... çizdiler de beni de :) çizikler tutunmayı kolaylaştırıyor.... rahimde embriyoların yerleşeceği kanallar var onları derinleştiriyorlar. çizikten kasıt bu.....
Amin cnm darısı sizlere ins. Haftasonu kanamam oldu. Korktuk baya ama iyiyiz şimdi çok şükür teşekkür ederim :)zeynepzumra hayırlı olsun canım. Rabbim bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Gunaydinnnnnn :)bu arada günaydın kızlarrr
çok geçmiş olsun canım.Amin cnm darısı sizlere ins. Haftasonu kanamam oldu. Korktuk baya ama iyiyiz şimdi çok şükür teşekkür ederim :)
Gunaydinnnnnn :)
montecim çok geçmiş olsun, tanı konulması çok iyi olmuş, içimden hep diyordum kimyasal oluyor ise gebelik şansı yüksek diye, bu arada senin doktoru baya tuttum ben :)Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
ayyy valla çok merak ettik..her şerde bir hayır varmış canım genetik testi ihmal etme hemen yaptır çok geç çıkıyor çünkü sonuçlar sonuca göre ilaç verebilir bende yaptırmıştım kimyasaldan sonra bunada şüküt diyelim canımKizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
tebrik ederim canım seniin ikizmiydii oh ne güzel tek seferde 2 bebiş Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..no_name_ bize güzel haberler ver hadi.. :)
kabus gibi bir haftasonu geçirdim kanamam oldu ama bugun duyduk kalp atışlarını sorun yok bebişlerde.. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Bu hsg değil mi, ayrı mı çekildi?O benim ihmalim oldu, tüpler açık denince kanalı hic Dusunemedim
Günaydın canım :) günaydın kızlar :) biraz hastaydım dün işten izin alıp dinlendim.. uyumaktan perişan olmuşum ama çok daha iyiyim şimdi :)gibigibiyim . Sende yoksun canım ya.Neredesin,iyi misin? Bir problem yoktur inşallah...
Sana günaydın güzel insan, geçmiş olsun, hava değişikliği di mi?Günaydın canım :) günaydın kızlar :) biraz hastaydım dün işten izin alıp dinlendim.. uyumaktan perişan olmuşum ama çok daha iyiyim şimdi :)
Canım çok geçmiş olsun.. Ama herşeyde bi hayır var biliyosun eğer bu kimyasal olmasa tüplerim açık diye hiç gitmiycektin doktora da uğraşıp durucaktın.. Umarım çok zor bi ameliyat değildir hemencecik açılır da kurtulursun göbüşe bebeği koyarsınn :) Seni seviyorum.. Üzme kendiniKizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
Aynen tatlım sevgililer günü vesilesiyle de biraz eğlencenin ucunu kaçırınca sonuç hüsran oldu bünye eğlenmeye alışık değilSana günaydın güzel insan, geçmiş olsun, hava değişikliği di mi?
Amin cnm ınsallah saolasın :) korkuttu bebısler bizi kanama olunca ama şükür iyiyiz şimdi. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize sağlıklı bir şekilde. ..tebrik ederim canım seniin ikizmiydii oh ne güzel tek seferde 2 bebiş Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
Ayy ne kanaması Allah korusun ben neler kaçırmışımm iyisin dimi canım???Amin cnm ınsallah saolasın :) korkuttu bebısler bizi kanama olunca ama şükür iyiyiz şimdi. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize sağlıklı bir şekilde. ..
yok canım normalde bu ay gitmem gerekiyor ama 1-2 ay daha öteliycem gibi duruyor.... maddi açıdan. ilksan dan yeni ikraz alabilmem için en az yarısı kadar ödeme yapmış olmam lazım. geçen tedavi de almıştım 1 yıllık. 6. taksitini mayıs da ödiycem ve yenisini çekcemtüp bebek tedavisine başladın mı?
anammmm sende gebesinnnnayyy valla çok merak ettik..her şerde bir hayır varmış canım genetik testi ihmal etme hemen yaptır çok geç çıkıyor çünkü sonuçlar sonuca göre ilaç verebilir bende yaptırmıştım kimyasaldan sonra bunada şüküt diyelim canım
geçmiş olsun canım... işte ikizin zorluğu gebelikte başlıyo. genelde bu şekilde geçiyo arkadaşlarımdan da olanların. endişelenmemek elde değil... kendine 3 kat dikkat etceksin kuzumAmin cnm ınsallah saolasın :) korkuttu bebısler bizi kanama olunca ama şükür iyiyiz şimdi. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize sağlıklı bir şekilde. ..
Cnm haftasonu önce pembe sonra kahve kanama akıntı ile devam etti dün gittim iyi bebekler çok şükür teşekkür ederim. Dualarını beklerim :)Ayy ne kanaması Allah korusun ben neler kaçırmışımm iyisin dimi canım???
Saolasın cnm benim işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum ins bir daha yaşamayız :)yok canım normalde bu ay gitmem gerekiyor ama 1-2 ay daha öteliycem gibi duruyor.... maddi açıdan. ilksan dan yeni ikraz alabilmem için en az yarısı kadar ödeme yapmış olmam lazım. geçen tedavi de almıştım 1 yıllık. 6. taksitini mayıs da ödiycem ve yenisini çekcemo yüzden bekliyorum.
anammmm sende gebesinnnnay yıllardır girmiyo gibi hissettim kendimi. maşallah sana, Allah tamamına erdirsinnnn
geçmiş olsun canım... işte ikizin zorluğu gebelikte başlıyo. genelde bu şekilde geçiyo arkadaşlarımdan da olanların. endişelenmemek elde değil... kendine 3 kat dikkat etceksin kuzum
Dualarım seninle canım Allah bebeklerine ve sana zarar gelmesine izin vermesin inşallahCnm haftasonu önce pembe sonra kahve kanama akıntı ile devam etti dün gittim iyi bebekler çok şükür teşekkür ederim. Dualarını beklerim :)
Saolasın cnm benim işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum ins bir daha yaşamayız :)
canıım uzun uzun anlatmışsın,Allah razı olsun... tedirgin değilim çok şükür bunu da atlatırız inşallahCanım şimdi sen tedirginsindir,merak ediyorsundur.Ben sana anlatayım.Bu işlem genel anestezi altında yapılacak,ben 45 dk.da çıkmıştım.Yani sen tamamen baygın olacaksın,dolayısıyla işlemi anlamayacaksın.Birgün önce saat 12'den sonra birşey yeme demişlerdi bana.Sabah hastaneye gittik.Hemşire geldi,bana bir önlük verdi,üzerimi çıkarıp o önlüğü giydim,beklemeye başladım.Sonra hemşire geldi,haydi bakalım gidiyoruz dedi,birlikte ameliyathaneye gittik.Beni masaya alıp,muayene pozisyonunda yatırdılar,üzerime örtü örttüler,sonra doktorum ve anestezi uzmanı geldi.Anestezi uzmanı elimin üzerinden damar yolu açtı ve başlayalım mı hocam dedi,doktorum hadi bakalım 5 dk.sonra görüşürüz dedi(Tabii bana 5 dk gibi geleceği için :) )Anesteziyi vermeye başladıklarında başın dönüyor gibi olacak,ne oluyor demeden bayılmış olacaksın.Sonrada ağır bir uykudan uyanır gibi uyanacaksın.Başkalarını bilemem tabii ama benim çıktığımda hafif bir ağrım vardı,adet sancısının bir iki tık fazlasıydı.Birazcık bulantım oldu ama çıkaracak kadar değildi.Odama geldiğimde hemşire bir iğne yaptı ve 10 dk sonra tak diye ağrımda kesildi,hiçbir şeyim kalmadı.3 saat kadar dinlendikten sonrada hastaneden çıktım.2 gün kanamam oldu ki bu normaldi zaten.Onun dışında ertesi gün hiç birşey olamamış gibiydim,fıldır fıldır geziyordum :) Umarım laparoskopiden de bu kadar kolay kalkarım.Çok korkuyorum ondan.
oooo ne güzel haber,maşallah sana ve bebişine, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhhKızlar hamileyim çok şükür çok mutluyum ben Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin cnm Allah razı olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah tez vakitte :)Dualarım seninle canım Allah bebeklerine ve sana zarar gelmesine izin vermesin inşallah
çok teşekkür ederim birtanem, doktor konusunda maşallah çok şükür şanslı çıktım bu sefer, adamcağız o kadar sabırlı ve şevkatli ki, hayranım ben de ona, sağolsun çok rahatlatıyor beni...no_name_ canım duruma üzüldüm ama doktorun ilgisine hayran kaldım yani başka doktor olsa normal her kadın kimyasal yaşıyor deyip gönderirdi. Bu konuda çok şanslısın aslında daha büyük acılar yaşamadan öğrendin. Insallah tedavinde güzel sonuçlanacak ve güzel haberler vereceksin bize inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?