Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tüp bebek tedavisine başladın mı?

montecim çok geçmiş olsun, tanı konulması çok iyi olmuş, içimden hep diyordum kimyasal oluyor ise gebelik şansı yüksek diye, bu arada senin doktoru baya tuttum ben :)

ayyy valla çok merak ettik..her şerde bir hayır varmış canım genetik testi ihmal etme hemen yaptır çok geç çıkıyor çünkü sonuçlar sonuca göre ilaç verebilir bende yaptırmıştım kimyasaldan sonra bunada şüküt diyelim canım

no_name_ bize güzel haberler ver hadi.. :)
kabus gibi bir haftasonu geçirdim kanamam oldu ama bugun duyduk kalp atışlarını sorun yok bebişlerde.. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
tebrik ederim canım seniin ikizmiydii oh ne güzel tek seferde 2 bebiş Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..

Canım çok geçmiş olsun.. Ama herşeyde bi hayır var biliyosun eğer bu kimyasal olmasa tüplerim açık diye hiç gitmiycektin doktora da uğraşıp durucaktın.. Umarım çok zor bi ameliyat değildir hemencecik açılır da kurtulursun göbüşe bebeği koyarsınn :) Seni seviyorum.. Üzme kendini

tebrik ederim canım seniin ikizmiydii oh ne güzel tek seferde 2 bebiş Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
Amin cnm ınsallah saolasın :) korkuttu bebısler bizi kanama olunca ama şükür iyiyiz şimdi. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize sağlıklı bir şekilde. ..

tüp bebek tedavisine başladın mı?
yok canım normalde bu ay gitmem gerekiyor ama 1-2 ay daha öteliycem gibi duruyor.... maddi açıdan. ilksan dan yeni ikraz alabilmem için en az yarısı kadar ödeme yapmış olmam lazım. geçen tedavi de almıştım 1 yıllık. 6. taksitini mayıs da ödiycem ve yenisini çekcem o yüzden bekliyorum.

anammmm sende gebesinnnn ay yıllardır girmiyo gibi hissettim kendimi. maşallah sana, Allah tamamına erdirsinnnn

Amin cnm ınsallah saolasın :) korkuttu bebısler bizi kanama olunca ama şükür iyiyiz şimdi. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize sağlıklı bir şekilde. ..
geçmiş olsun canım... işte ikizin zorluğu gebelikte başlıyo. genelde bu şekilde geçiyo arkadaşlarımdan da olanların. endişelenmemek elde değil... kendine 3 kat dikkat etceksin kuzum

Ayy ne kanaması Allah korusun ben neler kaçırmışımm iyisin dimi canım???
Cnm haftasonu önce pembe sonra kahve kanama akıntı ile devam etti dün gittim iyi bebekler çok şükür teşekkür ederim. Dualarını beklerim :)

Saolasın cnm benim işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum ins bir daha yaşamayız :)

Dualarım seninle canım Allah bebeklerine ve sana zarar gelmesine izin vermesin inşallah

canıım uzun uzun anlatmışsın,Allah razı olsun... tedirgin değilim çok şükür bunu da atlatırız inşallah

çok teşekkür ederim birtanem, doktor konusunda maşallah çok şükür şanslı çıktım bu sefer, adamcağız o kadar sabırlı ve şevkatli ki, hayranım ben de ona, sağolsun çok rahatlatıyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…