Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Aynen tatlım sevgililer günü vesilesiyle de biraz eğlencenin ucunu kaçırınca sonuç hüsran oldu bünye eğlenmeye alışık değil
en azından sevgililer gününü kutlamışsın ben bi hafta on gün önce alenen çiçek istemiş olmama rağmen, 13ünde hatırlatıyım mı diye de sormama rağmen çiçeksizdim...

peki naptım???? dün kendime çiçek yaptırdım
kocama da kaktüs aldım en dikenlisinden ama ne pazar ne dün hiç surat asmadım laf da etmedim. çiçeği gördü "bu ne" dedi.... çiçeeeekkk dedim... öylesine kendime aldım dedim ama çok bozuldu

montecim ilk bakılması gereken şeydir rahim filmi.. ama doktorlar neden üstünde durmamışlar anlamadım..
tatlım rahim filmini ben kasım sonu çekildim, 2 tüp de açıktı 1 gün sonra raporu ve filmleri alıp dr a çıkmam gerekiyordu ben ihmal ettim ve gitmedim, raporları daha dün gösterdim doktoruma, 2 aydır evde yatıyordu filmler

çok saol tatlım, merakta bıraktım sizi hakkaten,kusura bakmayın ne olur...inşallah güzel haberleri verelim artık tez zamanda birbirimize

canım çok geçmiş olsun. sorunun bulunmuş olmasına sevindim. inşallah bize en yakın zamanda güzel haberler de vereceksin. buna çok az kaldı tatlım.
Allah razı olsun kuzuuum, inşallah sonuca ulaşırım artık...Hepiniz için de duacıyım Rabbim hepimize tez zamanda versin bebişlerimiziii

çok saol tatlım benimmm, bunu da atlatacağız inşallah...ben de artık başarıya yaklaştığımı hissediyorum. doktorum bu konuda en büyük destekçim,dün randevum bile yoktu,tüm günü doluydu hemen aldı beni, yarım saatten fazla ilgilendi,konuştu benimle, önceki konuşmalarımızı benden sonra tek tek not almış hepsini açtı, dedi şu tarihte bu olmuş, şunu konuşmuşuz falan... hayran bıraktı kendine, sağolsun bu çok önemli... benden umutlu olduğunu söylüyor hep, dün isyan ettim dedim 4 aydır korunmuyorum 2 gebelik atlattım, adam teselli etmek için her şeyi yaptı yazık en son yavrum sen de test için çok acele ediyorsun azıcık daha gecikmesini bekle hemen ilk 2 günde teste koşma olabilir bu tarz durumlar diyor ben böyle dr ilk defa görüyorum

kanalı açacak,miyomu çıkartacak,sanırım çizik de atar, koşulsuz şartsız tam teslimat bende,çok güveniyorum dr a... inşallah sorunsuz atlatırız

montecim çok geçmiş olsun, tanı konulması çok iyi olmuş, içimden hep diyordum kimyasal oluyor ise gebelik şansı yüksek diye, bu arada senin doktoru baya tuttum ben :)
saol birtanem yaaa, vallahi nasıl kötü 2 gün atlattım anlatmamın imkanı yok, çok şükür doktor da seninle aynı düşüncede, yumurtaların var, büyüyor,çatlıyor,spermler iyi, yumurtan dölleniyor bundan sonrası kolay diyor..inşallah öyle olur

hahahahahha :) ay çok hoşsun tatlım yaa valla iyi yapmışsın.. Çiçek ben de almadım bu sefer bizimki sevgililer gününü saymadığını saçma bulduğunu hep söyler zaten.. ama yıldönümü gibi doğumgünüm gibi durumlarda ihmal etmez çok şükür.. Ben de ses etmiyorum fazla o da onun görüşü napiim.. Ama yine de bi yemek bişey ayarlamış ben önemsiyorum diye o da yani çok bayıldığından değil

saol bebişim yaaa, vallahi sıkıntılı geçti 2 gün... genetik özelde yaptır dedi dr, kişibaşı 200 tl gibi bir şey üniv hast de de yaptırabilirsin ama 2-2,5 ayı bulur çıkması hemen yaptırmanı öneririm dedi, özelde yaptıracağım 2-3 haftada çıkıyormuş

canımsın ben de seni ve hepinizi çoook seviyorum ve dün tüm gün aklımdaydınız,gözümde tüttünüz yaaaa, nasıl çıldırdım eve gidip internete girip yazayım diye...sana da çok geçmiş olsun bebeğimmm,iyisin ya bugün???

200 tl ise tabiki yaptır biz sorduk 2bini geçiyordu ünide yaptırdık o yüzden

ca
nııım çok geçmiş olsun Rabbim korusun seni ve meleklerini, şu an daha iyisin umarım? dualarım seninle ve tüm hamişlerimizle..Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah

iyiyim bebeğim ben yaa çok şükür.. Biraz uyumaktan gözlerim şişmiş tipsizim o kadar

kızlarcım günaydınlar hepinize fıstıklar,tek tek yazayım istedim anca günaydın diyebiliyorum...hepinizi o kadar çok seviyorum ki, iyi ki varsınız... ailemden öte oldunuz burada, sizden ayrı kaldığımda tek tek özlüyorum vallahi hepinizi,hep aklımda , dualarımda ve kalbimdesnizzzz

ca

nııım çok geçmiş olsun Rabbim korusun seni ve meleklerini, şu an daha iyisin umarım? dualarım seninle ve tüm hamişlerimizle..Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah
Amin cnmm cümlemizi ins. Sana da geçmiş olsun tekrar. Operasyondan sonra bebek gelecek ins hayirlisiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…