en azından sevgililer gününü kutlamışsınAynen tatlım sevgililer günü vesilesiyle de biraz eğlencenin ucunu kaçırınca sonuç hüsran oldu bünye eğlenmeye alışık değil
tatlım rahim filmini ben kasım sonu çekildim, 2 tüp de açıktı 1 gün sonra raporu ve filmleri alıp dr a çıkmam gerekiyordu ben ihmal ettim ve gitmedim, raporları daha dün gösterdim doktoruma, 2 aydır evde yatıyordu filmlermontecim ilk bakılması gereken şeydir rahim filmi.. ama doktorlar neden üstünde durmamışlar anlamadım..
çok saol tatlım, merakta bıraktım sizi hakkaten,kusura bakmayın ne olur...inşallah güzel haberleri verelim artık tez zamanda birbirimizemontecim günaydın canm.. dün epey merak ettik seni ama her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek sanırım sebebini öğrenmiş oldun canım, en yakın zamanda hamile kalacağına inanıyorum ben .. bende cylo ilacın bitmesine 4 tane filan kaldı..
Allah razı olsun kuzuuum, inşallah sonuca ulaşırım artık...Hepiniz için de duacıyım Rabbim hepimize tez zamanda versin bebişlerimiziiicanım çok geçmiş olsun. sorunun bulunmuş olmasına sevindim. inşallah bize en yakın zamanda güzel haberler de vereceksin. buna çok az kaldı tatlım.
çok saol tatlım benimmm, bunu da atlatacağız inşallah...ben de artık başarıya yaklaştığımı hissediyorum. doktorum bu konuda en büyük destekçim,dün randevum bile yoktu,tüm günü doluydu hemen aldı beni, yarım saatten fazla ilgilendi,konuştu benimle, önceki konuşmalarımızı benden sonra tek tek not almış hepsini açtı, dedi şu tarihte bu olmuş, şunu konuşmuşuz falan... hayran bıraktı kendine, sağolsun bu çok önemli... benden umutlu olduğunu söylüyor hep, dün isyan ettim dedim 4 aydır korunmuyorum 2 gebelik atlattım, adam teselli etmek için her şeyi yaptı yazık en son yavrum sen de test için çok acele ediyorsun azıcık daha gecikmesini bekle hemen ilk 2 günde teste koşma olabilir bu tarz durumlar diyorno_name_ kuzummmm geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı bilemedim.... sebebini bilmek sorunu çözmenin %80ni bence. arkadaşlarda söylemişler bende tekrarlıyayım ufak tefek ağrıların oluyo, regl gibi belki bi iki tık fazlası olabilir ama dayanılmaz bir ağrın olmayacak... anlamayacaksın bile uyuyup uyanacaksın..... doğal yolla döllenebilen yumurtaların olması çok çok güzel bir şey.... inşallah histeroskopiden sonra bir sorun kalmayacak ve Rabbimin izniyle bebişine kavuşcaksınnn :)
Amin canım hayırlısıyla inşallah hepimize versin AllahAmin cnm Allah razı olsun. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah tez vakitte :)
kanalı açacak,miyomu çıkartacak,sanırım çizik de atar, koşulsuz şartsız tam teslimat bende,çok güveniyorum dr a... inşallah sorunsuz atlatırızbu arada bende histeroskopi oldum tabi kionu da oldum diyim daha doğru olacak... çizdiler de beni de :) çizikler tutunmayı kolaylaştırıyor.... rahimde embriyoların yerleşeceği kanallar var onları derinleştiriyorlar. çizikten kasıt bu.....
saol birtanem yaaa, vallahi nasıl kötü 2 gün atlattım anlatmamın imkanı yok, çok şükür doktor da seninle aynı düşüncede, yumurtaların var, büyüyor,çatlıyor,spermler iyi, yumurtan dölleniyor bundan sonrası kolay diyor..inşallah öyle olurmontecim çok geçmiş olsun, tanı konulması çok iyi olmuş, içimden hep diyordum kimyasal oluyor ise gebelik şansı yüksek diye, bu arada senin doktoru baya tuttum ben :)
hahahahahha :) ay çok hoşsun tatlım yaa valla iyi yapmışsın.. Çiçek ben de almadım bu sefer bizimki sevgililer gününü saymadığını saçma bulduğunu hep söyler zaten.. ama yıldönümü gibi doğumgünüm gibi durumlarda ihmal etmez çok şükür.. Ben de ses etmiyorum fazla o da onun görüşü napiim.. Ama yine de bi yemek bişey ayarlamış ben önemsiyorum diye o da yani çok bayıldığından değilen azından sevgililer gününü kutlamışsınben bi hafta on gün önce alenen çiçek istemiş olmama rağmen, 13ünde hatırlatıyım mı diye de sormama rağmen çiçeksizdim...
peki naptım???? dün kendime çiçek yaptırdım
kocama da kaktüs aldım en dikenlisindenama ne pazar ne dün hiç surat asmadım laf da etmedim. çiçeği gördü "bu ne" dedi.... çiçeeeekkk dedim... öylesine kendime aldım dedim ama çok bozuldu
saol bebişim yaaa, vallahi sıkıntılı geçti 2 gün... genetik özelde yaptır dedi dr, kişibaşı 200 tl gibi bir şey üniv hast de de yaptırabilirsin ama 2-2,5 ayı bulur çıkması hemen yaptırmanı öneririm dedi, özelde yaptıracağım 2-3 haftada çıkıyormuşayyy valla çok merak ettik..her şerde bir hayır varmış canım genetik testi ihmal etme hemen yaptır çok geç çıkıyor çünkü sonuçlar sonuca göre ilaç verebilir bende yaptırmıştım kimyasaldan sonra bunada şüküt diyelim canım
hsg ayrı canım o rahim filmi, 30 kasımda çekilmiştim onu ama sonucunu dün gösterebildim,benim ihmalim oldu birazBu hsg değil mi, ayrı mı çekildi?
canımsın ben de seni ve hepinizi çoook seviyorum ve dün tüm gün aklımdaydınız,gözümde tüttünüz yaaaa, nasıl çıldırdım eve gidip internete girip yazayım diye...sana da çok geçmiş olsun bebeğimmm,iyisin ya bugün???Canım çok geçmiş olsun.. Ama herşeyde bi hayır var biliyosun eğer bu kimyasal olmasa tüplerim açık diye hiç gitmiycektin doktora da uğraşıp durucaktın.. Umarım çok zor bi ameliyat değildir hemencecik açılır da kurtulursun göbüşe bebeği koyarsınn :) Seni seviyorum.. Üzme kendini
200 tl ise tabiki yaptır biz sorduk 2bini geçiyordu ünide yaptırdık o yüzdensaol bebişim yaaa, vallahi sıkıntılı geçti 2 gün... genetik özelde yaptır dedi dr, kişibaşı 200 tl gibi bir şey üniv hast de de yaptırabilirsin ama 2-2,5 ayı bulur çıkması hemen yaptırmanı öneririm dedi, özelde yaptıracağım 2-3 haftada çıkıyormuş
Demekki tüpler açık demeleri yeterli olmuyo mutlaka doktora gösttermek şart.. Ben çekilince ihmal etmiyim bari bu ay sonuhsg ayrı canım o rahim filmi, 30 kasımda çekilmiştim onu ama sonucunu dün gösterebildim,benim ihmalim oldu biraz
nııım çok geçmiş olsun Rabbim korusun seni ve meleklerini, şu an daha iyisin umarım? dualarım seninle ve tüm hamişlerimizle..Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallahCnm haftasonu önce pembe sonra kahve kanama akıntı ile devam etti dün gittim iyi bebekler çok şükür teşekkür ederim. Dualarını beklerim :)
Saolasın cnm benim işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum ins bir daha yaşamayız :)
iyiyim bebeğim ben yaa çok şükür.. Biraz uyumaktan gözlerim şişmiş tipsizim o kadarcanımsın ben de seni ve hepinizi çoook seviyorum ve dün tüm gün aklımdaydınız,gözümde tüttünüz yaaaa, nasıl çıldırdım eve gidip internete girip yazayım diye...sana da çok geçmiş olsun bebeğimmm,iyisin ya bugün???
öyleymiş canım özellikle sordum, 2 kişi 400 tl ödeyeceğiz..bu arada histeroskopi için de 600 ödeyeceğim 1000 tl durduk yere yine kaçtı bize200 tl ise tabiki yaptır biz sorduk 2bini geçiyordu ünide yaptırdık o yüzden
aynen kuzum adama göstermiş olsaydım bunlar yaşanmayacaktı belkide..kabak gibi orada görünüyor,ben de hiç bakmamışım kiDemekki tüpler açık demeleri yeterli olmuyo mutlaka doktora gösttermek şart.. Ben çekilince ihmal etmiyim bari bu ay sonu
Amin cnmm cümlemizi ins. Sana da geçmiş olsun tekrar. Operasyondan sonra bebek gelecek ins hayirlisiyla :)ca
nııım çok geçmiş olsun Rabbim korusun seni ve meleklerini, şu an daha iyisin umarım? dualarım seninle ve tüm hamişlerimizle..Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?