ben hsg çekildim ama bu röntgen gibi olandan çekilmedim, gerçi bende kimyasal olmuyor herhalde böyle bir tıkanıklık ta yoktur... hemende pay çıkardım kendime senin teşhisten :)hsg ayrı canım o rahim filmi, 30 kasımda çekilmiştim onu ama sonucunu dün gösterebildim,benim ihmalim oldu biraz
Montecim sen bağımlılık yapıyorsun bence :) hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, o kadar tatlı dilli ve paylaşımcısınız ki..kızlarcım günaydınlar hepinize fıstıklar,tek tek yazayım istedim anca günaydın diyebiliyorum...hepinizi o kadar çok seviyorum ki, iyi ki varsınız... ailemden öte oldunuz burada, sizden ayrı kaldığımda tek tek özlüyorum vallahi hepinizi,hep aklımda , dualarımda ve kalbimdesnizzzz
hsg de ilaç veriyorlar canım ilacı verdikten sonra tüplerden geçip geçmediğini görebilmek için röntgen çekiyor, ilk işlem esnasında benim sol tüpte biraz zorlanma oldu ilaç geçerken dr 2.kez ilaç verdi, bir de en son yani ilaçlıyken çekiliyor son aşamada da tıkanıklık var mı diye çekiyorlar 15 dk sonra faln işlem bitince, o esnada lab. daki dr iki tüpünde açık dedi, raporu ertesi gün vereceklerdi ben de alıp dr uma çıkacaktım bir daha gitmedim tüpler açıkmış diye,hiç aklıma kanalda sorun olabileceği gelmediben hsg çekildim ama bu röntgen gibi olandan çekilmedim, gerçi bende kimyasal olmuyor herhalde böyle bir tıkanıklık ta yoktur... hemende pay çıkardım kendime senin teşhisten :)
tatlım benim yaaa, burası ayrı bi alem oldu ben inanıyorum ki günün birinde ki bence çok geç değil hepimiz bebişleri kucaklayıp orta noktada buuşacağızzzzMontecim sen bağımlılık yapıyorsun bence :) hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, o kadar tatlı dilli ve paylaşımcısınız ki..
Montecim ben çok tırsıyorum rahim filminden yaa dayanabilirmiyim acaba ne dersin ???hsg de ilaç veriyorlar canım ilacı verdikten sonra tüplerden geçip geçmediğini görebilmek için röntgen çekiyor, ilk işlem esnasında benim sol tüpte biraz zorlanma oldu ilaç geçerken dr 2.kez ilaç verdi, bir de en son yani ilaçlıyken çekiliyor son aşamada da tıkanıklık var mı diye çekiyorlar 15 dk sonra faln işlem bitince, o esnada lab. daki dr iki tüpünde açık dedi, raporu ertesi gün vereceklerdi ben de alıp dr uma çıkacaktım bir daha gitmedim tüpler açıkmış diye,hiç aklıma kanalda sorun olabileceği gelmedi
tatlım dayanırsın bir şeyi yok, bak benim canım çok kıymetlidir, kaş aldıramam,ben dayandım ve iyi ki anestezi almamışım dedim,rahat ol lütfenMontecim ben çok tırsıyorum rahim filminden yaa dayanabilirmiyim acaba ne dersin ???
İşte benim de öyle biliomusun regl olurum 3 gün ağrıdan napıcaımı bilemem falan bu karınla ilgili durumlarda biraz daha fazla hassasım ondan çekiniyorum ağrı gibi mi oluo acı gibi mi peki?tatlım dayanırsın bir şeyi yok, bak benim canım çok kıymetlidir, kaş aldıramam,ben dayandım ve iyi ki anestezi almamışım dedim,rahat ol lütfen
ağrı gibi oluyor canım ilaç damarlardan geçerken regl ağrısı gibi bi ağrı oluşuyor o kadar...İşte benim de öyle biliomusun regl olurum 3 gün ağrıdan napıcaımı bilemem falan bu karınla ilgili durumlarda biraz daha fazla hassasım ondan çekiniyorum ağrı gibi mi oluo acı gibi mi peki?
teşekkür ederim tatlım,umarım yüzüp kuyruğuna gelmişimdir bu seferMonte'cim çok geçmiş olsun, sorunsuz atlatırsın inşallah ameliyatı, bir kaç ay sonra da bebek haberi gelir senden de.
Gibigibiyim hastaydı galiba çok geçmiş olsun. Zeynepzumra da ikiz bekliyo ne güzel. Bi hamile arkadaş daha vardı galiba, Güzel haberler duyunca sevindirik oldum. Umarım tez zamanda herkes bebişlerini kucağına alır.
inşallah canım.. sıra sizlerde :)Monte'cim çok geçmiş olsun, sorunsuz atlatırsın inşallah ameliyatı, bir kaç ay sonra da bebek haberi gelir senden de.
Gibigibiyim hastaydı galiba çok geçmiş olsun. Zeynepzumra da ikiz bekliyo ne güzel. Bi hamile arkadaş daha vardı galiba, Güzel haberler duyunca sevindirik oldum. Umarım tez zamanda herkes bebişlerini kucağına alır.
Tmm canım dayanırım o zaman ben ne regl ağrıları çektimağrı gibi oluyor canım ilaç damarlardan geçerken regl ağrısı gibi bi ağrı oluşuyor o kadar...
Çok sağol canım iyiyim şimdi şükürMonte'cim çok geçmiş olsun, sorunsuz atlatırsın inşallah ameliyatı, bir kaç ay sonra da bebek haberi gelir senden de.
Evet canım,direk vajinadan rahime giriyor,karında herhangi bir müdahale yok tatlım.O yüzden süper bir yöntem bence.kızlaarrr bu histeroskopi alttan yapılıyor değil mi, yani ektradan karından falan kesiliyor mu? rahimden girip mi yapıyor doktor?
geçmiş olsun cnm.her şerde bir hayır vardır.inşallah kısa zamanda ameliyatını olur, düzelirsin.hamile haberini alırız buradan.benim de opu sırasında rahimde perde görüldü ve alındı.muayenelerde çok rahatlamıştım mesela...teşekkür ederim tatlım,umarım yüzüp kuyruğuna gelmişimdir bu sefer
çok şükür açıkta kesik olmasın da....Evet canım,direk vajinadan rahime giriyor,karında herhangi bir müdahale yok tatlım.O yüzden süper bir yöntem bence.
çok saol canım yaaa, röntgeni koydum dün gece buraya görmüşsündür belki, benimde perde gibi oldukça belirgin yani kanalda bir şey olduğugeçmiş olsun cnm.her şerde bir hayır vardır.inşallah kısa zamanda ameliyatını olur, düzelirsin.hamile haberini alırız buradan.benim de opu sırasında rahimde perde görüldü ve alındı.muayenelerde çok rahatlamıştım mesela...
korkma cnm uyutuluyorsun zaten.uyanınca da hafif bir sızı oluyor o kadar.ağrı kesici yapıyorlar zaten hemen.15 dk falan kısa sürer...çok şükür açıkta kesik olmasın da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?