Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hsg ayrı canım o rahim filmi, 30 kasımda çekilmiştim onu ama sonucunu dün gösterebildim,benim ihmalim oldu biraz
ben hsg çekildim ama bu röntgen gibi olandan çekilmedim, gerçi bende kimyasal olmuyor herhalde böyle bir tıkanıklık ta yoktur... hemende pay çıkardım kendime senin teşhisten :)

Montecim sen bağımlılık yapıyorsun bence :) hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, o kadar tatlı dilli ve paylaşımcısınız ki..

ben hsg çekildim ama bu röntgen gibi olandan çekilmedim, gerçi bende kimyasal olmuyor herhalde böyle bir tıkanıklık ta yoktur... hemende pay çıkardım kendime senin teşhisten :)
hsg de ilaç veriyorlar canım ilacı verdikten sonra tüplerden geçip geçmediğini görebilmek için röntgen çekiyor, ilk işlem esnasında benim sol tüpte biraz zorlanma oldu ilaç geçerken dr 2.kez ilaç verdi, bir de en son yani ilaçlıyken çekiliyor son aşamada da tıkanıklık var mı diye çekiyorlar 15 dk sonra faln işlem bitince, o esnada lab. daki dr iki tüpünde açık dedi, raporu ertesi gün vereceklerdi ben de alıp dr uma çıkacaktım bir daha gitmedim tüpler açıkmış diye,hiç aklıma kanalda sorun olabileceği gelmedi

Montecim sen bağımlılık yapıyorsun bence :) hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, o kadar tatlı dilli ve paylaşımcısınız ki..
tatlım benim yaaa, burası ayrı bi alem oldu ben inanıyorum ki günün birinde ki bence çok geç değil hepimiz bebişleri kucaklayıp orta noktada buuşacağızzzz

Montecim ben çok tırsıyorum rahim filminden yaa dayanabilirmiyim acaba ne dersin ???

kızlaarrr bu histeroskopi alttan yapılıyor değil mi, yani ektradan karından falan kesiliyor mu? rahimden girip mi yapıyor doktor?

tatlım dayanırsın bir şeyi yok, bak benim canım çok kıymetlidir, kaş aldıramam,ben dayandım ve iyi ki anestezi almamışım dedim,rahat ol lütfen
İşte benim de öyle biliomusun regl olurum 3 gün ağrıdan napıcaımı bilemem falan bu karınla ilgili durumlarda biraz daha fazla hassasım ondan çekiniyorum ağrı gibi mi oluo acı gibi mi peki?

Monte'cim çok geçmiş olsun, sorunsuz atlatırsın inşallah ameliyatı, bir kaç ay sonra da bebek haberi gelir senden de.
Gibigibiyim hastaydı galiba çok geçmiş olsun. Zeynepzumra da ikiz bekliyo ne güzel. Bi hamile arkadaş daha vardı galiba, Güzel haberler duyunca sevindirik oldum. Umarım tez zamanda herkes bebişlerini kucağına alır.

İşte benim de öyle biliomusun regl olurum 3 gün ağrıdan napıcaımı bilemem falan bu karınla ilgili durumlarda biraz daha fazla hassasım ondan çekiniyorum ağrı gibi mi oluo acı gibi mi peki?
ağrı gibi oluyor canım ilaç damarlardan geçerken regl ağrısı gibi bi ağrı oluşuyor o kadar...

teşekkür ederim tatlım,umarım yüzüp kuyruğuna gelmişimdir bu sefer

inşallah canım.. sıra sizlerde :)

dün dr a dedim ki ben ovulasyonu yakalayamıyormuşum aslında bu ay test yaptım yakaladım :) dedi sakın test falan yapma strese sokar bu durum seni ve eşini 2 günde bir ilişkiye girin olur o zaten..ben de dedim doktorcum 10yıllık evlilikte öyle kolay olmuyor 2 günde bir ilişki sana hak veriyorum ama eşine yazık strese sokma eşini dedi

ilk yıllar günde 2-3 kez bile ilişki oluyor da yaş geçtikçe hormonlar azaldıkça ve yılların verdiği bi bıkkınlık olabiliyor yani ne bu arkadaş diyebiliyor insan

Çok sağol canım iyiyim şimdi şükür

kızlaarrr bu histeroskopi alttan yapılıyor değil mi, yani ektradan karından falan kesiliyor mu? rahimden girip mi yapıyor doktor?
Evet canım,direk vajinadan rahime giriyor,karında herhangi bir müdahale yok tatlım.O yüzden süper bir yöntem bence.

teşekkür ederim tatlım,umarım yüzüp kuyruğuna gelmişimdir bu sefer
geçmiş olsun cnm.her şerde bir hayır vardır.inşallah kısa zamanda ameliyatını olur, düzelirsin.hamile haberini alırız buradan.benim de opu sırasında rahimde perde görüldü ve alındı.muayenelerde çok rahatlamıştım mesela...

çok saol canım yaaa, röntgeni koydum dün gece buraya görmüşsündür belki, benimde perde gibi oldukça belirgin yani kanalda bir şey olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…